7 secrete pentru un machiaj pentru petrecere,
care sa te scoata in evidenta

La orice petrecere la care participam, dorim sa stralucim, sa fim frumoase, „sa luam ochii celor din jur” metaforic vorbind.

Acest lucru este de inteles pentru ca toti ne dorim sa fim cat mai frumosi si incantatori oriunde mergem.
Machiajul este nelipsit de la orice eveniment, tocmai de aceea orice doamna sau domnisoara trebuie sa invete sa isi cunoasca foarte bine propriile trasaturi pentru a le putea evidentia, dar si ce produse/cum sa le foloseasca  este la fel de important.

Un produs folosit corect isi atinge rezultatul propus.

  1. Curatarea pielii si primer-ul

7 secrete pentru un machiaj pentru petrecere

 

 

 

 

 

Aceasta etapa care se face inainte de aplicarea produselor cosmetice este foarte importanta deoarece pregatesc pielea pentru machiaj. Curatatea pielii este importanta pentru ca machiajul se va realiza pe o piele fara impuritati, iar primer-ul se foloseste ca baza, caci produsele cosmetice nu pot fi aplicate pe piele direct din cauza ca nu vor roduce efectele dorite.

Din acest punct de vedere putem mentiona ca fondul de ten nu are aceeasi acoperire fara primer deoarece se vor vedea porii deschisi sau se vor deschide mai mult din cauza fondului de ten aplicat singur, iar acest fapt nu va arata prea placut pe fata deoarece nu acesta este rezultatul pe care il asteptam.

  1. Alegerea fondului de ten potrivit

7 secrete pentru un machiaj pentru petrecere

 

 

 

 

 

 

 

 

Fondul de ten potrivit este covarsitor de important deoarece daca nu il alegem pe cel potrivit noua acest lucru se va vedea foarte bine, caci va exista o linie cu diferenta de culoare pe gat, foarte inestetica de altfel.

  1. Contouring, unde il aplicam si de ce

7 secrete pentru un machiaj pentru petrecere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contouring-ul ofera umbre fetei, aceste umbre ajuta la luminozitatea expresiilor, iar dupa aplicarea acestui produs chipul va fi mult mai luminos si plin de viata. Conform imaginii, contouring-ul se aplica in zonele corespunzatoare destinate lui, iar explicatiile nu mai sunt necasare deoarece aplicarea produsului se va face precum in imaginea de mai sus.

  1. Glitter-ul si cum ne ajuta sa stralucum

7 secrete pentru un machiaj pentru petrecere

 

 

 

 

 

 

 

 

Glitter-ul ofera machiajului acel „wow” deoacere scoate in evidenta foarte mult ochii. Se aplica peste fardul de ploape, in coltul superior al ochiului se recomanda un glitter deschis, ca in extremitatea acestuia culoarea sa se inchida treptat, efect ce are ca rol sa mareasca ochiul si sa il faca mai spectaculor in acelasi timp. Pe pleoapa inferioara se aplica totodata si acolo fard de ploape ca sa se creeze o armonie de culoare cand se machiaza ochiul.

  1. Genele

7 secrete pentru un machiaj pentru petrecere

 

 

 

 

 

Incearca varianta de gene false! Acestea iti vor marii ochii si vor creea un efect mai feminin al ochilor.

Daca totusi nu te incanta ideea de gene false, incearca un rimel de calitate care confera volum genelor, iar produsul le alungeste suficient de mult cat sa produca efectelor genelor false intr-un mod natural.

  1. Tusul si cum realizam o codita perfecta

7 secrete pentru un machiaj pentru petrecere

 

 

 

 

 

 

 

 

Codita de la tus necesita putina dexteritate si exercitiu, iar modurile si modelele cum se pot face sunt variate. Important este ca cele doua sa iasa la sfasit egale si proportionate echilibrat cu machiajul.

O codita de tus perfecta va intregi tot machiajul si va creea persoanei ce o poarta mai mult mister si eleganta.

  1. Conturarea buzelor

7 secrete pentru un machiaj pentru petrecere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conturarea buzelor se face gradual, conform imaginii, de la exterior spre interior, de la inchis spre deschis.

Conturul se face cu un creion de buze puternic pigmentat, se aplica rujul pe marginea lui, in interiorul buzelor se foloseste ceva mai deschis, iar dupa ce s-au aplicat toate aceste produse se difuzeaza culorile cu o pensula de buze sau cu un betisor de urechi, in functie de cum ii e mai usor fiecaruia.

Aceste mici secrete te vor ajuta in realizarea machiajului perfect si va fi foarte usor sa te simti comod si frumoasa in acelasi timp cand porti un machiaj realizat corect si la aspect radiant.

Alte sfaturi si articole despre machiaj gasiti aici.