Sa crezi in ochii verzi

Exista un motiv pentru care ochii verzi zambesc intotdeauna si sunt minunati. Iar aceste  nuante de machiaj – argintul, violetul si altele – ii vor face pe altii sa fie rosii de invidie. Asa cum deja stii ochii sunt comoara sufletului nostru.

Cum ma pot machia?


Machiajul ochilor este un mod minunat de a contrasta adancimea acestora [auriu verde] “, spune un cunoscut makeup artist american. Poti sa creezi un efect smokey eyes simplu cu ajutorul acestor produse: Marc Jacobs Eye-Con Nr. 7, paleta de umbre de plus in Tease # 202 si Dolce & Gabbana Fard de ochi duo Color Stone Eyes # 107. Foloseste-te de un tus de ochi si apoi vei vedea lookul creat de tine.Fardurile de ochi pentru ochii verzi

Ce nuante sa folosesc

Fiecare nuanta mov

Movul poate sa aplatizeze fiecare culoare  (ceea ce este adevarat), dar este extraordinar pe ochii verzi. – Se intoarce la originile sale. “Culoarea complementara a culorii verde este cea rosie, astfel incat orice umbra cu subtilitati rosii iese in evidenta cu nuantele verzui.” Lavanda, violet, vinete – nu exista nuante. Iti recomand toate nuantele de la Shiseido Makeup Luminising Satin Eye Color Trio in VI 308. Pentru cele mai atragatoare rezultate, creaza efectul de smokey eyes aproape de linia genelor

Fardurile de ochi pentru ochii verziCuloarea argintie inspre smokey

Daca o analizam pe Kristen Stewart (ea este una dintre simbolurile noastre cu ochi verzi si stie cum sa-si asume un aspect seducator): Smokey eyes argintiu , cum ar fi Shadow Shimmer Wash Shadow in Rock, iti va evidentia perfect trasaturile faciale si iti va scoate proeminent ochii in evidenta. Aspectul poate devenii eteric si puternic.

Nuantele metalizate

Nu exclude umbrele verzi inchise – pur si simplu alege o nuanta care este multidimensionala, cum ar fi Nars Cream Eyeshadow in Mousson. Ori de cate ori utilizezi o culoare din aceeasi familie ca si ochii, joaca-te cu textura”, a spus un makeup artist. “O nuanta deschisa va face intotdeauna ochii sa iasa in evidenta.”

Taupe Shadow

Fiecare trusa de machiaj are nevoie de o nuanta care sa poata sa iasa in evidenta, iar pentru femeile cu ochi verzi, artistul de machiaj Erica Whelan jura ca cea mai buna nuanta pentru ochii verzi este cea taupe. “Subtilitatile mai calde sunt mai pline de farmec decat cele reci”, a spus ea. Alegerea cea mai buna este nuanta de la CoverGirl Eye Enhancers in taupe.

Acestea au fost cele mai cunoscute si bune nuante folosite pentru machiajul de zi cu zi al ochilor verzi.

Va recomand gamele de produse cosmetice si de ingrijire a tenului:

Gama Aquabelle Calivita contine urmatoarele produse:

  • Lotiune demachianta si hidratanta (150 ML)
  • Fardurile de ochi pentru ochii verziCrema regeneratoare (de zi)
  • Crema nutritiva (de noapte)
  • Pachetul Aquabelle (3 in 1)

Mai multe informatii gasiti aici: https://sursesanatate.ro/aquabelle/

 

Gama de produse cosmetice organice OrganiCare CaliVita cuprinde:
– gel organic pentru dusFardurile de ochi pentru ochii verzi
– lotiune organica pentru corp
– lotiune organica pentru par
– sampon organic
– pasta de dinti organica pentru albire
– pasta de dinti organica antiinflamatoare si calmanta
– balsam organic pentru „prim ajutor” pentru toti membrii familiei si pentru toate tipurile de piele.

 

Plantele din compozitia acestor produse provin din culturi organice si au fost supuse unor procedee specifice de prelucrare astfel incat sa nu isi piarda efectele benefice.

Mai multe informatii gasiti aici: https://sursesanatate.ro/organicare/