Tu stii care este subtonul  pielii tale?

Este un concept important de inteles, destul de invaluit in mister!

 

Sa incepem prin eliminarea confuziei – in jurul tonului pielii se afla subtonul acesteia. Tonul pielii tale poate fi descris ca fiind de culoarea portelanului, a fildesului, mediu, maslin, inchis, etc. Subtonul pielii tale poate fi descris ca fiind rece, cald sau neutru. Nu crede in ipoteza ca fetele cu fete frumoase sunt fete cu subtonuri reci si fete intunecate, sau ca subtonul lor este unul cald – acestea sunt unele dintre cele mai mari conceptii gresite pe piata cosmeticii! Daca vei sta sub lumina, este posibil sa observi un subton cald si, daca esti in intuneric, este posibil sa observi un subton rece. Vorbim despre subtonuri, la urma urmei, desi nu sunt intotdeauna usor de detectat, avem cateva sfaturi rapide pentru a te ajuta in elucidarea misterului.Care este subtonul pielii tale?

 

  1. VEIN CHECK

 

Uita-te bine la venele tale … arata de culoare albastra sau verde? Daca par albastre, probabil ca ai un subton rece rece. Daca acestea apar verzi, probabil ca ai un subton cald. Daca arata teal (un amestec de albastru si verde), probabil ca ai un subton neutru. Merita remarcat faptul ca o persoana cu tonuri calde nu are de fapt vene verzi, ci mai degraba are venele albastrui ( deseori sunt privite prin piele ca avand nuanta de galben / masliniu / ciocolata (calda) ). Are sens? Ok, mergi mai departe!

 

  1. INCERCAREA JEWELRY

 

Pune-ti o bratara de argint pe brat si o bratara de aur pe cealalta … care arata mai bine? Retine ca nu ne-am intrebat care dintre ele iti plac estetic … incearca sa lasi deoparte preferintele personale pentru a identifica daca argintul sau aurul iti vor completa cel mai bine pielea. Aurul te face sa arati grosolan, in timp ce argintul te face sa arati stralucitor? Probabil ca ai un subton rece. Argintul te face plictisitoare in timp ce aurul te face sa stralucesti? Probabil ca ai un subton cald. Daca iti sta bine cu ambele, atunci, probabil ca aiun subton neutru.

 

  1. EXPUNEREA LA SOARE

 

Cand IESI la soare, ai tendinta de a te arde sau de a te bronza? Daca preferi sa ramai sub umbra pomilor atunci ai un subton rece daca nu, inseamna ca ai un subton cald.

 

Ai elucidat acum misterul? Cu siguranta ca da, asa ca pune testele in aplicare si vei observa rezultatele imediat.

 

Va recomand gamele de produse cosmetice si de ingrijire a tenului:

Gama Aquabelle Calivita contine urmatoarele produse:

  • Lotiune demachianta si hidratanta (150 ML)
  • Care este subtonul pielii tale?Crema regeneratoare (de zi)
  • Crema nutritiva (de noapte)
  • Pachetul Aquabelle (3 in 1)

Mai multe informatii gasiti aici: https://sursesanatate.ro/aquabelle/

 

Gama de produse cosmetice organice OrganiCare CaliVita cuprinde:
– gel organic pentru dusCare este subtonul pielii tale?
– lotiune organica pentru corp
– lotiune organica pentru par
– sampon organic
– pasta de dinti organica pentru albire
– pasta de dinti organica antiinflamatoare si calmanta
– balsam organic pentru „prim ajutor” pentru toti membrii familiei si pentru toate tipurile de piele.

 

Plantele din compozitia acestor produse provin din culturi organice si au fost supuse unor procedee specifice de prelucrare astfel incat sa nu isi piarda efectele benefice.

Mai multe informatii gasiti aici: https://sursesanatate.ro/organicare/