Cum aplici genele false?

Genele sunt foarte importante intr-un machiaj pentru ca scot in evidenta foarte mult ochii. Fiecare fata si femeie se simte speciala atunci cand isi evidentiaza ochii. Machiajul devine mult mai spectaculos atunci cand se aplica genele false si tocmai din acest motiv tot mai multe persoane le aplica dupa ce isi termina machiajul.

Prima data cand s-au aplicat genele false a fost in 1916 la Hollywood intr-o pelicula numita “Intoleranta”. In timpul filmarilor regizorul si-a dat seama ca lipseste o componenta nu foarte semnificativa, dar care putea fi imbunatatita, si anume, faptul ca actrita principala nu avea genele foarte lungi, urmand sa se improvizeze suplimentarea genelor acesteia cu fire dintr-o peruca. Cu timpul aceasta practica de aplicare a genelor false a ajuns la rang de arta si puteau sa isi achizitiozeze doar actritele si sotiile de politicieni asa ceva din cauza ca erau foarte scumpe. Totodata calitatea acestora la acea vreme era destul de precara, iar acel adeziv cu care erau prinse rezista doar cateva ore. 

Acum, in zilele noastre, datorita noilor tehnologii avansate, adezivul rezista mult mai multe ore si pe de alta parte, oricine si le poate achizitiona si le puteti pune chiar singure acasa.

Intr-o alta ordine de idei, acum, exista o multitudine de tipuri de gene false, de la gene dese, rare, groase, subtiri, lungi, scurte, negre, maro, cu floricele, dantela etc. Din acesta varietate trebuie sa va alegeti o pereche care in primul rand va place si care credeti ca vi s-ar potrivi.

Cum aplici genele false

 

 

 

 

 

O alta clasificare a genelor ar fi cele banda si cele smocuri. Cele banda sunt clasificate in alte doua categorii, cu banda groasa si cu banda subtire. Intre cele doua diferenta consta in grosimea benzii, cele cu banda groasa au un efect si de eyeliner (tus de ochi), pe cand cele cu banda subtire au doar un efect de alungire a genelor si se integreaza mai usor printre genele voastre naturale.

Cum aplici genele falseCum aplici genele falseCum aplici genele false

Atunci cand va aplicati genele, inainte de asta trebuie sa va pregatiti in primul rand genele voastre naturale. Cu ajutorul unui ondulator de gene le orientati in sus pentru a nu se observa diferente intre genele vostre si genele false. Acest prim pas este foarte important, dar si optional, in cazul in care voi aveti deja genele arcuite. Dupa se aplica un rimel pentru pigmentarea firelor, pentru a ajunge la intensitatea culorii si lungimii genelor false.

Cum aplici genele false

 

 

 

 

 

 

 

 

Odata ce v-ati ales deja genele pe care doriti sa le aplicati, le scoateti din cutie usor si cu grija pentru ca sunt fragile si se pot rupe usor. Se aseaza pe forma genelor voastre superioare pentru a observa daca sunt suficient de lungi in conformitate cu lungimea ochiului. In eventualitatea in care considerati ca este nevoie sa le taiati dintr-un colt o puteti face astfel incat sa va avantajeze forma ochiului si sa se potriveasca dimensiunilor voastre.

Dupa ce au fost ajustate genele daca este cazul, se aplica pe banda lor adeziv special pentru gene care se lasa in jur de 20-25 de secunde pentru a avea o consistenta gelatinoasa. Prima data se lipeste centrul genelor si pe urma se lipesc colturile pentru a avea o mobilitate mai buna atunci cand le lipiti.

Cum aplici genele false

 

 

 

 

 

 

Asa cum au fost aplicate, trebuie la un moment dat si dezlipite, iar acest procedeu este la fel de usor ca si punerea lor. Se apuca geana din coltul extern si se trage usor, fara sa smuciti, spre coltul intern si astfel nu se simte nici o durere. Daca va mai ramane putin lipici printre gene dupa ce le dati jos il puteti curata cu ajutorul demachiantului cu care va indepartati si machiajul.

Cum aplici genele false

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In cazul acelora care prefera genele tip smocuri, pasii sunt asemanatori si spre deosebire de cele cu banda, acestea confera o naturalete aparte si daca sunt camuflate bine nici nu se va observa ca v-ati aplicat gene false. Se ia fiecare smoc de gene si capatul lor se lipeste cu adeziv, se lasa cateva secunde si se aplica in zonele unde sunt goluri pe linia genelor. Dupa ce au fost aplicate se pot da cu eyeliner pentru ca acestea au firul mult mai subtire decat cele date deja cu rimel.

Cum aplici genele false

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avantajul genelor tip banda este faptul ca pot fi reutilizate, dar doar cu conditia ca sa fie ingrijite corespunzator. Se iau doua dischete demachiante si se umezesc cu apa micelara, geana se aseaza intre cele doua 30 de secunde si 1 minut. Dupa ce s-a imbibat bine de apa micelara, adezivul se va dezlipi repede si usor, iar dupa se poate reaseza la loc in cutie, urmand ca acest pas sa se repete si cu cealalta geana.

Acesta este toata procedura, iar daca si tie ti se pare usor si vrei sa incerci te invit in fata unei oglinzi! Asa cum v-am obisnuit, foloseste motto-ul blogului. Indrazneste! Fii frumoasa!