20 de alimente afrodisiace care vă îmbunătățesc viața sexuală

Alimentația corectă este un aspect adesea ignorat al apetitului sexual. Alimentele procesate și modificate genetic nu reușesc să stimuleze hormonii sexuali nici la bărbați nici la femei și nu le permit să funcționeze optim.

Există o mulțime de dovezi că unele componente specifice din alimente diferite pot crește funcția sexuală și pot îmbunătăți experiența generală. Aceste alimente ajută la stimularea dorințelor sexuale în corpul uman.

20 de alimente afrodisiace care vă îmbunătățesc viața sexuală

Așadar, dacă doriți să vă refaceți viața sexuală, mâncarea vă poate ajuta cu siguranță. Iată o listă cu cele mai bune 20 de alimente care vă pot ajuta în acest sens.

 1. Pepenele verde

Pepenele verde ajută la relaxarea vaselor de sânge, ceea ce îmbunătățește fluxul de sânge către organele sexuale și poate spori excitarea. Deoarece fructul este denumit Viagra natural, au existat o mulțime de încercări de a introduce aminoacidul fructului în suplimente alimentare. Dar celulele din corpul uman răspund mai bine la sucul de pepene verde decât la suplimentele artificiale. Așadar, luați în considerare să faceți suc de pepene verde sau pur și simplu să îl mâncați crud.

 1. Migdalele

Migdalele pot stimula impulsurile sexuale și pot ajuta la reproducere și la fertilitate. Acestea sunt bogate în minerale importante pentru buna funcționare sexuală. Câteva dintre ele sunt vitamina E, zincul și seleniul. Nu este cunoscut întreg procesul prin care migdalele ne ajută, dar specialiștii consideră consumul de migdale ca fiind benefic în primul rând libidoului.

 1. Țelinaafrodisiac

Țelina este un stimulent grozav. Ea conține hormonul androsteron,atractiv care crește nivelul de feromoni din transpirația unui bărbat. Nu are miros, dar semnalează virilitate. Acest lucru îl face pe bărbat atrăgător pentru femei și declanșează apetitul sexual. Cel mai bine este dacă reușiți să consumați țelină ecologică și negătită.

 1. Avocado

Acest fruct își are rădăcinile afrodisiace în istorie. Aztecii au poreclit avocado drept „ahuacatl / testicule” datorită formei sale. Dar motivul științific al proprietăților afrodisiace ale avocado este conținutul lor bogat în grăsimi nesaturate și grăsimi saturate într-o măsură mai mică. Această proprietate face fructul bun pentru inimă și artere, ceea ce înseamnă că menține sângele curgând în toate locurile potrivite.

 1. Căpșunile

Aspectul acestora ajută cu siguranță, multe persoane considerând culoarea roșie sexy. Fructele sunt bogate în acid folic și vitamina B, bune atât pentru fertilitate, cât și pentru creșterea dorinței sexuale. Acesta este un din motivele pentru care vând căpșuni în ciocolată de Ziua Îndrăgostiților.

 1. Curmalele

Curmalele sunt de mult asociate cu creșterea performanțelor sexuale. Acestea sunt destul de populare în unele părți din Nigeria, ca o doză instantanee de zahăr, ce ajută să pună lucrurile în mișcare.

 1. Nucile

Nucile sunt o mare sursă de L-arginină. După transformarea în oxid nitric, aceasta menține fluxul de sânge optim în artere, un factor important pentru furnizarea de oxigen organelor sexuale. În plus, nucile îmbunătățesc calitatea și vitalitatea spermatozoizilor. Pline cu acizi grași omega-3, nucile sunt cel mai bine recunoscute pentru stimularea dopaminei, care ajută la erecții.

 1. Ardeii grași

O sursă abundentă de vitamina C,  aceștia ajută la o mai bună circulație a sângelui către organele vitale și se crede că îmbunătățesc libidoul feminin. Cei roșii sunt cei mai buni, așa că nu uitați să îi adăugați în coșul dvs.

 1. Usturoiul

Nimeni nu dorește să simtă mirosul acestui aliment în timpul momentelor pasionale, dar usturoiul îmbunătățește fluxul de sânge către organele sexuale. Pe lângă aceasta, ajută la o mai bună rezistență în timpul activității sexuale. Poate fi adăugat în orice rețetă sau poate fi utilizat sub formă de capsule.

 1. Fasolea roșie

Adăugați-le în salate și aceste boabe magice sunt garantate a spori frecvența actului sexului. Ele sunt, de asemenea, asociate cu îmbunătățirea dorințelor sexuale feminine.

 1. Năutul

Experții sugerează o jumătate de cană de năut ca fiind suficientă pentru a asigura aproape 30 la sută din aportul zilnic necesarul. Bogat în vitamina B6, acesta ajută la menținerea în echilibru a nivelurilor de estrogen și testosteron.

 1. Smochinele

Bogate în magneziu și zinc, smochinele nu sunt bune doar pentru testosteron, dar ajută și la îmbunătățirea secreției de feromoni. Practic, smochinele funcționează atât ca un amplificator al fertilității, cât și ca un aliment natural pentru a atrage partenerul. Sunt de asemenea pline de fibre, care sunt importante pentru sănătatea inimii și vă oferă o senzație de sațietate.

 1. Sucul de rodie

Acest afrodisiac natural îmbunătățește nivelul de testosteron și stimulează dorința sexuală. De asemenea, îmbunătățește starea de spirit generală, reduce nivelului stresului și ajută memoria. Puneți-vă cămara. Sucul de rodie poate contribui și la o dietă sănătoasă pentru a obține o talie subțire.

 1. Ouăle

Acestea nu numai că ajută la echilibrarea nivelului de hormoni, dar combat și stresul și anxietatea. Mai presus de toate, ouăle sunt un simbol al reproducerii și al fertilității, fiind excelente pentru îmbunătățirea libidoului și maximizarea nivelului de energie.

 1. Semințele de pin

Populare încă din epoca medievală; acestea sunt cunoscute pentru creșterea dorinței și competențelor sexuale prin creșterea nivelului de testosteron. Semințele de pin conțin zinc, despre care se știe că poate contribui la rezistența sexuală. Adăugați-le în salata dvs. și este suficient pentru a beneficia de proprietățile lor.

 1. Ciocolataalimente afrodisiace

Nu este neobișnuit pentru ciocolată să fie asociată cu erotismul. Aceasta ajută la subțierea sângelui și determină o circulație a sângelui îmbunătățită către organele sexuale care duce la rezistență sexuală crescută. Ciocolata poate provoca sentimente similare cu îndrăgostirea și o stare de spirit pozitivă.

 1. Bananele

Bananele sunt bogate în nutrienți care cresc producția de hormoni sexuali. Despre acestea, se crede că inversează impotența la bărbați. În plus, potasiul și riboflavina cresc nivelul de energie al organismului.

 1. Spanacul

Acidul folic din legumele cu frunze verzi precum spanac, nu numai că stimulează libidoul, dar și combate problemele de fertilitate. Spuneți da spanacului în dieta dvs.

 1. Stridiile

Cunoscute drept drogurile iubirii, stridiile sunt pur și simplu delicioase. Stridiile sporesc nivelul de testosteron la bărbați și cresc producția de progesteron la femei, motiv pentru care crește libidoul atât la bărbați, cât și la femei. Zincul din stridii este de asemenea important pentru sănătatea și numărul spermatozoizilor.

 1. Sparanghelul

Fără îndoială, seamănă cu ceva cunoscut. Conform doctrinelor antice, dacă un anumit aliment seamănă cu o parte a corpului uman, poate îmbunătăți sănătatea acelui organ. Și dacă pare un organ sexual, atunci este menit să îmbunătățească sexualitatea în general. Acest aliment este bogat în vitamina E, calciu, fosfor împreună cu potasiu, un pachet perfect pentru îmbunătățirea nivelului de energie și pentru stimularea hormonilor sexuali.

Sursa: https://www.naturalfoodseries.com/aphrodisiac-foods-improve-sex-life/

Vă recomandăm produsele naturiste Calivita Vital Man și Vital Woman

Vital Man de la Calivita este un produs natural care aduce prin compozitia sa un aport de substante vitale organismului masculin, favorizand ridicarea nivelului energetic si de vitalitate, apetitul sexual, reactia de excitatie la stimuli erotici, actionand totodata benefic pe stres, oboseala si anxietate. Planurile pe care acest produs interactioneaza cu fiinta masculina sunt fizic, energetic si spiritual, de aceea actiunea lui este una complexa, atat din punct de vedere bio-chimic, cat si bio-fizic.

Vital Woman este un produs natural special creat pentru a imbunatati starea generala a femeii, ridicand libidoul, starea de spirit, puterea fizica, starea de prezenta, feminitatea. Substantele sale actioneaza pe mai multe nivele – in plan fizic, energetic si spiritual – si confera acele atrtibute si resurse de care orice femeie moderna are nevoie in viata de zi cu zi.