Beneficiile Sucului Noni Calivita

Sucul de noni este obținut din fructele unei mici plante perene cunoscută și sub denumirea de dudă indiană, întâlnită de regulă în regiunile tropicale și subtropicale ale planetei. Beneficiile pentru sănătate ale sucului de noni includ protejarea ficatului, menținerea sănătății cardiovasculare și controlul zahărului din sânge.

Imensul potențial antioxidant al sucului de noni exercită, de asemenea, efecte antipsihotice, antifungice, antibacteriene și antiinflamatorii, care sunt valoroase pentru a scăpa de afecțiuni precum artrita și unele afecțiuni ale sistemului nervos central.

1. Efect antioxidant

Un studiu din 2005 a confirmat că sucul de noni are un potențial antioxidant extraordinar – aceasta înseamnând că identifică radicalii liberi și Noni Calivitaneutralizează efectele negative ale acestora. Cercetările efectuate pe fumători înrăiți au demonstrat efectul protector al sucului împotriva bolile cauzate de stresul oxidativ.

2. Potențial anticancer

Proprietățile anticancer ale sucului de noni au fost recunoscute în medicina tradițională de foarte mulți ani. Diverse cercetări clinice și de laborator au sugerat proprietățile sucului de noni în prevenirea diferitelor tipuri de cancer, precum cele pulmonare, hepatice și renale, datorită abundenței sale de antioxidanți.

3. Ameliorează simptomele gutei

Sucul de noni își arată efectele terapeutice extraordinare și în vindecarea gutei. Eficacitatea sucului în vindecarea unei astfel de boli se datorează acțiunii sale inhibitoare asupra enzimelor care sunt asociate cu guta. Cercetările științifice au susținut, de asemenea, efectul curativ al sucului de noni, care este utilizat în acest sens de mii de ani.

4. Reduce spasmele musculare

Consumul de suc de Noni Calivita poate ajuta la crearea unui efect relaxant asupra mușchilor. Studiile au relevat proprietățile antispasmodice ale sucului de noni, care se pot atribui blocajului canalelor de calciu și secreției conținutului de calciu intracelular în organism. Sucul ajută la suprimarea spasmelor musculare, calmând totodată durerea și disconfortul asociate.

5. Protejează sănătatea inimii

Sucul de noni se poate dovedi valoros și în menținerea sănătății cardiovasculare. El exercită efecte dilatante asupra vaselor de sânge prin relaxarea celulelor musculare, ceea ce duce la un flux mai bun de sânge în artere. Acest efect al sucului noni ajută la reglarea tensiunii arteriale și la menținerea unei inimi sănătoase.

6. Reduce oboseala

Sucul de Noni Calivita este un medicament utilizat de mii de ani și este folosit în medicina tradițională de polinezieni pentru a combate slăbiciunea generală a corpului și pentru a sprijini calitatea vieții și nivelul de energie. Diverse studii au arătat că sucul de noni poate ajuta la creșterea rezistenței și a performanțelor fizice ale organismului.

7. Protejează ficatul

Fructul Noni este cunoscut și pentru eficiența sa în protejarea împotriva bolilor hepatice. După cum a susținut un studiu din 2008, sucul noni exercită efecte hepato-protectoare asupra ficatului, care ajută la protejarea organului împotriva expunerilor la substanțe chimice și la apărarea de afecțiuni grave precum leziunile hepatice.

8. Proprietăți antipsihotice

Sucul de noni a fost utilizat de-a lungul timpului pentru reducerea severității unei serii de afecțiuni, inclusiv tulburări legate de sistemul nervos central. Studiile care au investigat efectele antipsihotice ale sucului au arătat o îmbunătățire semnificativă a subiecților, în special în ceea ce privește problemele comportamentale și au demonstrat potențialul său uriaș de a fi utilizat în vindecarea tulburărilor psihiatrice.

9. Ameliorează durerile cauzate de artrită

Puterile vindecătoare ale sucului de noni aduc ameliorare în cazul afecțiunilor inflamatorii, cum ar fi artrita. Cercetările au scos în evidență trăsăturile analgezice ale sucului de noni, care ajută la ameliorarea durerii și a sensibilității. Studiul a sugerat, de asemenea, că eficacitatea sucului noni este aceeași ca a medicamentelor analgezice disponibile în farmacii.

10. Ajută la îmbunătățirea memoriei

Sucul de Noni Calivita se poate dovedi util și în tratarea problemelor de memorie. Studiile efectuate pe subiecți cu tulburări de memorie au sugerat că un consum regulat de suc de noni poate încuraja fluxul de sânge cerebral și poate ajuta la îmbunătățirea funcțiilor memoriei.

11. Ține diabetul sub control

Diabeticii pot beneficia, de asemenea, de puterea vindecătoare a sucului de noni. Acest lucru a fost dovedit de cercetători, care au arătat eficacitatea sucului de noni în reducerea riscului de diabet de tip 2. Conform studiilor consumul sucului ajută la reducerea nivelului de hemoglobină glicată, a trigliceridelor serice și a colesterolului. Pe lângă aceasta, acționează spre creșterea sensibilității la insulină și stimulează absorbția glucozei.15 beneficii impresionante ale sucului Noni Calivita

12. Susține sănătatea pielii

Sucul de noni poate fi considerat un ajutor natural în frumusețe și în îngrijirea pielii. Acesta este bogat în compuși chimici protectori, care exercită efecte de stimulare a colagenului și împiedică formarea ridurilor pe piele. Proprietățile anti-bacteriene și antiinflamatorii ale noni funcționează la nivel celular și sunt utile în vindecarea diverselor afecțiuni ale pielii, inclusiv acnee, arsuri, reacții alergice ale pielii și urticarie.

13. Tratează problemele gastrice

Sucul de noni se poate dovedi util în acest caz prin impactul său asupra procesului de golire gastrică, în care alimentul iese din stomac și intră în duoden. Rezultatele unui studiu realizat pe sucul noni au relevat faptul că nutrienții prezenți în acesta întârzie golirea gastrică, ceea ce încetinește digestia și duce la o descărcare lentă de zaharuri în fluxul sanguin.

14. Grăbește vindecarea

Sucul de noni este eficient în accelerarea vindecării rănilor. Un studiu care a evaluat proprietățile de vindecare a rănilor ale sucului dezvăluit rezultate pozitive în ceea ce privește creșterea în greutate a țesuturilor și funcționarea conținutului de colagen, hidroxiprolină și proteine. Noni ajută, de asemenea, la reducerea nivelului de zahăr din sânge, și acest lucru fiind corelat cu procesul accelerat de vindecare a rănilor.

15. Stimulează imunitatea

Sistemul imunitar consolidat este încă un beneficiu al sucului de noni. Dintotdeauna, sucul noni a fost apreciat pentru eficacitatea sa în combaterea infecțiilor și a altor afecțiuni, datorită prezenței polizaharidelor valoroase din conținutul său . Aceste componente stimulează activitatea globulelor albe, care joacă un rol important în exercitarea efectului protector.

 Noni Calivita  este suc natural, organic din fructul Noni, imbunatatit cu 3 super fructe: rodii. cireşe negre. struguri albi.

 Se recomanda  tuturor persoanelor care doresc sa duca o viata sanatoasa, energica si echilibrata.

In continuare va invit sa cititi o carte (90 de pagini) despre beneficiile Noni Calivita si o alta carte electronica cu marturii culese de la persoanele care au cumparat acest produs minune.

Noni-Calivita-Fructul-Zeilor

Noni Calivita marturii