Suplimente alimentare lichide –
de ce sunt acestea necesare si la ce ne ajuta?

 

Cum sa folosim suplimentele alimentare lichideDr. Primar Jaroslava Somborac Hoven – Specialist în medicină preventivă. Master în științe medicale. Șefă a Centrului pentru Epidemiologie și Statistică Medicală.

 

”Este necesar, fără să vă recomande medicul, să consumați cel puțin un flacon de NONI ORGANIC. Dar și folosirea tuturor celorlalte suplimente lichide este la fel de importantă.”

Pentru a înțelege cum funcționează aceste suplimente nutritive, mai întâi trebuie să vedem care sunt acele alimente biologic active și care sunt acele suplimente alimentare organic active.

 

Ce înseamnă ca un aliment să fie organic?

Înseamnă ca alimentul să fie produs într-un ambient curat, natural. Pământul să fie fără pesticide, îngrășăminte chimice și bogat în minerale naturale, pentru ca, în final, produsul să fie bogat în nutrienți naturali pentru viața și sănătatea noastră.

Toate substanțele nutritive componente au o anumită vibrație și totul se desfășoară într-un câmp electromagnetic special. Suplimentele alimentare sunt în rezonanță cu vibrațiile emise de organismul nostru. Deaceea, între corp și aceste suplimente, există o interacțiune așa cum se întâmplă când trebuie să ascultați un anumit post de radio și umblați la frecvență, ca aceasta să intre în rezonanță, ca programul să poată fi auzit. Așa este și fenomenul de biorezonanță. Suplimentele nutritive, biologic active, vibrează cu o frecvență între 60 ÷ 80 Mhz și chiar mai mari (ex. Noni are 121 Mhz). Anumite celule din organismul nostru, vibrează cu aceiași frecvență.

Este important de menționat că suplimentele noastre alimentare sunt biologic active. Ce înseamnă acest lucru? Tot ce este viu vibrează și fiecare substanță vie are o vibrație proprie. Viul poate fi pus în mișcare numai de ceva ce este viu. Suplimentele alimentare, biologic active, au ca substanță activă o substanță ce vibrează în organism în așa fel încât să se creeze un potențial activ maxim. Aceasta înseamnă că va reda organismului forța vitală de viață. Să vă dau un exemplu: organismul nostru funcționează foarte bine în condițiile în care, în organism, ajunge o substanță care să aibă o frecvență de vibrație între 62 ÷ 78 Mhz. Atunci când fierbem mâncarea, o să avem vibrații de numai 10 Mhz și atunci, noi trebuie să magnetizăm acel aliment, ca să poată ajunge undeva la frecvența de 70 Mhz.

Pentru aceasta sunt importante suplimentele alimentare biologic active. Ele ne aduc acele vibrații care sunt bune pentru energia organismului. De exemplu, ADN-ul are frecvența de vibrație de 121 Mhz. Și frecvența de vibrație a lui Noni este de 121 Mhz. Lanțurile noastre de ADN, sunt acordate cu vibrația nucleului Pământului și cu vibrația Soarelui – un lucru foarte interesant – în timp ce membrana celulei este acordată la vibrația Shuman, de 7,8 Mhz (”bătăile inimii pământului” – o frecvență oscilatorie la care și noi ne aliniem pentru a fi echilibrați din punct de vedere energetic).

Este dovedit din punct de vedere științific că, în condițiile în care alimentele vibrează cu frecvențe mai mari de 72 Mhz, ele îmbunătățesc procesele metabolice și ajută producția de energie. Alimentele gătite, procesate, arse și îmbogățite cu aditivi alimentari, vibrează cu frecvențe de 10 ÷ 30 Mhz și NU SUNT BENEFICE din punct de vedere energetic pentru organismul nostru.

Atunci când organismul nostru este într-o stare perfectă de echilibru, avem anumite valori – care au fost măsurate. Atunci când apare boala, apare și un comportament deviat de la normal al particulelor subatomice și vibrația este disonantă, lucru ce poate să fie măsurat.

Cum sa folosim suplimentele alimentare lichide

Deci, organismul care are o vibrație între 62 ÷ 72 Mhz, privit în totalitate, este un organism în stare de sănătate bună. Orice aberație în afara acestor limite, înseamnă că ne aflăm pe un teren dezechilibrat și, dacă acea aberație se menține în timp, atunci apare și boala.

 

De ce apare boala?

Pentru că, în momentul respectiv, noi intrăm în rezonanță cu vibrațiile virusului respectiv. Dacă vibrațiile noastre scad la 55 Mhz, cât are candida, atunci vom face o candidă. Candida, prezentă în organismul nostru, se va simți foarte bine la această frecvență de 55 Mhz și, stimulată la aceste vibrații, se va multiplica și va apare ca afecțiune.

Ați văzut ce frumos este explicat prin prisma medicinii cuantice?

Virusul gripal are vibrații cu o frecvență de 58 Mhz, așa că putem să ne explicăm de ce unii răcesc și alții nu. Ne temem de obicei de o răceală – mai ales când cineva strănută lângă noi – și zicem: ”Vai! Să nu-mi dai și mie răceala”. Dacă vibrația noastră este înaltă, nu o să răcim. Dar frica pe care o resimțim atunci când cineva a strănutat lângă noi, ne va coborâ vibrația pe loc, poate chiar la frecvența de 58 Mhz. Astfel vom intra în rezonanță cu acel virus – fericit să intre în organismul nostru – și vom răci într-adevăr.

 

Virusul Asteiber are vibrații cu o frecvență de 52 Mhz care creează sindromul de oboseală cronică. ATENȚIE! Grupa sanguină B tinde să rezoneze cu acest virus, răspunzător și de apariția unor boli maligne, în special al sistemului limfatic. Iar virusul cancerigen – lucru care actualmente nu este acceptat de medicina clasică că există – are vibrații cu frecvența cea mai joasă, de 42 Mhz.

Așa că, dacă organismul nostru pierde în timp energie și, nu luăm măsuri (nu consumăm legume și fructe proaspete ca să ne ridice vibrațiile, nu consumăm suplimente alimentare de calitate pentru că ne interesează componentele bio-chimice și nu și cele bio-informatice), apar bolile.

Noi suntem fericiți! Toți membrii CaliVita avem produse de calitate înaltă, care ridică vibrațiile organismului.

ATENȚIE! Folosirea cuptorului cu microunde transformă alimentele în alimente moarte. De ce le spunem moarte? Pentru că vibrațiile lor au o frecvență 0 (zero) Mhz.

O minte genială are între 80 ÷ 82 Mhz. În general, mințile sclipitoare au 72 ÷ 90 Mhz, o minte normală are 78 Mhz.

Noni Calivita

Fiecare parte a corpului are alte valori: creierul 72 Mhz, tiroida 62 ÷ 68 Mhz, plămânul 65 ÷ 68 Mhz, ficatul 55 ÷ 60 Mhz, pancreasul 60 ÷ 80 Mhz, etc. Pentru fiecare s-a putut stabili un interval normal, care este numit interval biologic. Alimentele proaspete, organice, au vibrații în limitele 30 ÷ 80 Mhz, iar suplimentele nutritive biologice, de calitate, care sunt obținute din aceste alimente organice, au vibrații mai mari de 121 Mhz. Deaceea acest proces de comunicare, de interacțiune, de biorezonanță, este mult mai bun. Obținerea acestor suplimente nutritive, biologic active, are la bază o tehnologie specială care permite menținerea acestor frecvențe cu care vibrează acele alimente.

Unul din aceste procedee se numește Feeld Formulation. Este o tehnologie care permite conservarea suplimentului respectiv la aceste caracteristici biologice.

Nu numai suplimentele nutritive, biologic active, pot să vibreze și să transmită această frecvență de 121 Mhz. Ea este transmisă și de celulele nervoase și de vibrațiile lanțurilor de ADN din celulele noastre. Dacă lanțurile de ADN sunt afectate, atunci celulele dau naștere celulelor tumorale.

Noni Organic și Gravital Juice de la Calivita pot să oprească acest proces de degenerare al lanțurilor ADN și acest aspect este foarte important în ceea ce privește prevenirea cancerului.