Terapia cu ulei supt

În general oamenii consideră că există doar trei căi de evacuare a deşeurilor şi a toxinelor din organismele lor: fecalele, urina şi transpiraţia. Ei se înşeală însă, deoarece nu reuşesc să sesizeze şi cea de a patra cale: o bună parte dintre cele mai importante şi subtile nocivităţi ale organismului se evacuează prin salivă şi se depozitează pe limbă, pe gingii şi pe cerul gurii.
În mod obişnuit acest fenomen nu este sesizat, el poate fi însă observat atunci când suntem bolnavi, dar mai ales când postim, situaţii în care limba devine deosebit de încărcată, se colorează în diferite nuanţe, în funcţie de natura toxinelor, şi adesea în cavitatea bucală se produc mirosuri foarte neplăcute.
Istoric
Dr. P. Karskuc, care s-a preocupat în mod deosebit de acest subiect, 1-a studiat şi experimentat, a constatat faptul că, în vederea prevenirii îmbolnăvirilor şi pentru vindecarea multor boli, oamenii se orientează de cele mai multe ori către consumarea excesivă a medicamentelor. Dar, chiar dacă obţin oprirea evoluţiei afecţiunilor, ameliorări sau chiar vindecări temporare ale acestora, din cauza toxicităţii compuşilor chimici, medicamentele adesea pot determina alte afecţiuni, uneori mai grave decât cea pe care au tratat-o. În schimb, se observă de multe ori o neîncredere şi un scepticism faţă de unele remedii simple, dar care, corect aplicate, le-ar putea oferi rezultate remarcabile în ceea ce priveşte întreţinerea sau ameliorarea sănătăţii, ori chiar vindecări „miraculoase”.
Hotărât să caute nişte metode simple de tratament, care să fie totodată lipsite de orice nocivitate sau pericol pentru organismul uman, după mulţi ani de cercetări şi studii, el a reuşit să vindece diverse afecţiuni cu ajutorul unei metode a cărei practică este la îndemâna oricui: cura cu ulei supt.
Trebuie subliniat faptul că această metodă vindecă eficient toate ţesuturile şi organele corpului omenesc, reuşind să elimine toate substanţele organice, anorganice şi microorganismele dăunătoare pentru el, aşa cum sunt microbii, sărurile etc.
Metoda se aplică în mod continuu până la vindecare, după care tratamentul poate să înceteze, deşi continuarea lui, cel puţin periodic, dacă nu permanent, constituie o metodă eficace de întreţinere a sănătăţii.
Aşadar, fiecare poate să stabilească singur de câte ori va face procedura propusă, făcând o comparaţie între starea de sănătate de dinaintea şi din timpul tratamentului.
Trebuie subliniat faptul că, de la caz la caz, în timpul tratamentului pot apărea fie o accentuare a simptomelor bolii sau anumite crize, în special la persoane care suferă de boli cronice, fie o îmbunătăţire evidentă a stării de sănătate. Ambele tipuri de reacţii înseamnă că a început dizolvarea focarelor bolii în organism.
La unele persoane, organismul poate reacţiona sub forma ridicării temperaturii, dar şi acesta este un semnal că organismul bolnavului a început să reacţioneze energic şi să se apere.
În cazul în care se manifestă o accentuare a bolii, este absolut necesară continuarea procedurii propuse, care în ultimă instanţă va ajuta bolnavul să se vindece şi de alte boli în afară de cea pentru care a urmat tratamentul.
Ce afectiuni trateaza
Aceasta se datorează faptului că terapia cu ulei tratează întregul organism al omului, dând rezultate foarte bune în:
- dureri de cap;
- dureri de dinţi;
- bronşite;
- tromboflebite;
- boli ale sângelui;
- tumori ale stomacului;
- boli de inimă;
- boli intestinale;
- boli de rinichi;
- boli ginecologice;
- tumori în general;
- artrite etc.
Este posibil ca unele boli să se vindece foarte repede, în câteva zile, iar în bolile cronice poate fi nevoie ca tratamentul să fie urmat chiar şi un an.
Dr. Karskuc însuşi a aplicat metoda aceasta când a suferit de lumbago şi în numai trei zile s-a vindecat. Iar soţia sa, urmând aceeaşi metodă, s-a vindecat de o boală a sângelui de care suferea de 15 ani.
Trebuie evidenţiat faptul că folosirea acestei metode nu prezintă absolut niciun pericol, iar eficienţa este remarcabilă, cu ajutorul ei vindecându-se o serie întreagă de boli.
Aplicarea tratamentului
Se foloseşte ulei comestibil, preferabil de floarea-soarelui. Se ia o lingură de ulei în gură şi, fără a se înghiţi nicio picătură, se suge la fel ca bomboanele, timp de 15-20 de minute. Procedura trebuie făcută cu calm, fără încordare şi nervi; împingeţi cu limba uleiul în gură, înainte şi înapoi, treceţi-l printre dinţi, fără însă a înghiţi nicio picătură din el. Este preferabil a se face dimineaţa pe stomacul gol. Dacă vreţi să obţineţi rezultate mai repede, trebuie să o repetaţi de 2-3 ori pe zi, însă întotdeauna pe stomacul gol.
Uleiul, care la început este vâscos, după 10-20 de minute devine alb ca laptele şi capătă o consistenţă apoasă.
După terminarea procedurii, uleiul trebuie scuipat direct în vasul de toaletă, pentru că este plin de microbi şi poate fi o sursă foarte periculoasă de transmitere a diferitelor boli. Trebuie supte şi scuipate din gură toate urmele de ulei.
Dacă uleiul nu are aspectul laptelui şi culoare albă, ci rămâne galben, înseamnă că nu s-a procedat corect sau timpul nu a fost suficient.
Primele rezultate vizibile ale procedurii sunt albirea dinţilor şi o înviorare generală a întregului organism. Cura poate fi considerată terminată în momentul în care limba a devenit curată şi a revenit la culoarea ei normală.
Potrivit acestor observaţii, se poate ajunge uşor la concluzia că metoda este absolut nepericuloasă şi nu necesită niciun fel de restricţii.
Aşadar uleiul, unul dintre principalele şi cele mai sănătoase alimente ale omului, este totodată şi un excelent remediu, cu care se poate ajunge la rezultate maxime în cazul în care este obţinut prin presare la rece, fără altă prelucrare sau rafinare.
Dar pe cât de simplu şi sănătos este uleiul, după procedură nu trebuie înghiţit niciun strop din el, fiindcă devine foarte concentrat în microbi şi toxine, care nu trebuie reintroduse în organism.
O altă menţiune care trebuie făcută este faptul că această cură cu ulei poate constitui terapia principală în lupta pentru menţinerea sănătăţii sau a recâştigării ei, sau poate fi utilizată numai ca metodă auxiliară a unei alte terapii de bază.
Ai un articol si vrei sa-l publici pe acest site? Detalii aici:
Ti-a placut acest articol? Da Like, distribuie prietenilor tai sau evalueaza.