Beneficiile apei alcaline

Consumul de apă alcalină ionizată este cel mai simplu mod de a ne proteja organismul de atacul radicalilor liberi, de a încetini (stopa) procesul de oxidare (de îmbătrânire, degradare celulară), a prelungi viața noastră și a tuturor celor dragi și a preveni apariția a numeroase boli: cancer, diabet, cardio-vasculare, etc.

 • Puternic antioxidantă.
  Aceasta conține ioni de hidroxil, motiv pentru care este capabilă să se lege de radicalii liberi, fiind un antioxidant foarte puternic. În celulele sănătoase, impactul toxic al radicalilor liberi este neutralizat de antioxidanți. În apa alcalină domina o sarcină negativă (un ion OH constând din un atom de O și un atom de H), oferind un efect antioxidant excelent. Apa ionizată alcalină, alcalinizează excelent corpul și ajută organismul la menținerea optimă a echilibrului acido-bazic.
 • Normalizează activitatea tuturor sistemelor organismului.
  În mod normal, mediul intern al organismului nostru ar trebui să fie ușor alcalin, iar apa alcalină ionizată normalizează pH-ul din organism.
 • Hidratează organismul.
  Oferă o hidratare adecvată a corpului, esențială pentru asimilarea optimă de nutrienți la nivel celular și eliminarea completă și la timp a compușilor metabolici reziduali din organism. De asemenea, apa alcalină ionizată are dimensiunea clusterilor mai mici; ea este alcătuită din cristale hexagonale armonioase – fapt ce mărește substanțial capacitatea de hidratare / penetrare celulară.
 • Are efect puternic detoxifiant.
  Apa alcalină ionizantă este un bun «transportator». Toate căile de detoxificare din corp (ficat-colon, rinichi-vezică, piele-transpirație, plămâni-respirație și sistemul limfatic) necesită apă. Când apa nu este suplimentată din abundență, deșeurile (substanţele produse în timpul metabolismului) se acumulează în fluidul intercelular și toate căile de detoxificare devin leneșe. Totuși, corpul este ingenious. Se adaptează întotdeauna. Sub stresul deshidratării, el va găsi locuri de stocare a toxinelor unde nu vor interfera imediat cu procesele critice vitale. Toxinele și deșeurile pot să ajungă în țesuturile grase, în articulații și ca depozite în artere. Pentru un timp scurt viața este păstrată, dar pe termen lung consecințele sunt evidente. Prin urmare consumul de apă – și în special de apă alcalină ionizată – este vital pentru a dizolva şi a îndepărta substanţele produse în timpul metabolismului.
 • Oxigenează corpul.
  Cele mai multe boli au fost puse pe seama lipsei de oxigen și a acumulării de deșeuri acide în organism. La un pH de 7 apa are o concentrație egală de ioni de hidrogen (H+ ) și ioni hidroxil ( OH- ). Odată cu creșterea pH-ul, crește și procentajul de ioni negativi de hidroxil ( OH- ). Când bem apă alcalină, bem apă cu mai mult oxigen – nu sub formă de O2 ci sub formă de OH- , care este stabilizat datorită combinării cu un mineral alcalin.Odată ajunși în corp, doi ioni de hidroxil pot forma o moleculă de apă (H2O) și să pună la dispoziție un atom de oxigen. Astfel, mineralele alcaline sunt folosite pentru a neutraliza acizii și ionul hidroxil este eliberat pentru suplimentarea oxigenului în celule.Cancerul și majoritatea bolilor nu rezistă într-un mediu bine oxigenat. Oxigenarea țesuturilor (implicit a organelor) este un pas foarte important în procesul de recuperare în caz de boală și menținere a unei funcții celulare sănătoase, deoarece oxigenul susține eliminarea toxinelor, producția de celule sanguine sănătoase și reduce rezultatele acidificării.
 • Alcalinizează corpul.
  Cancerul și majoritatea bolilor nu pot evolua într-un mediu alcalin. Deci, aducerea pH-ul corpului de la acid la alcalin este obiectivul oricărei persoane care dorește să fie sănătoasă.
 • Stopează îmbătrânirea celulară.
  Prin POR se măsoară puterea oxidativă sau reducerea puterii oxidative a unei soluții.

Reacțiile de oxidare și reducere implică un schimb de electroni. Un POR negativ indică un surplus de electroni. Cu cât numărul este mai negativ, cu atât este mai mare surplusul de electoni. Un POR pozitiv indică instabilitate. O soluție cu POR pozitiv este înfometată după electroni.

Oxidarea este responsabilă pentru descompunerea unei substanțe.
Ea apare când molecule sunt instabile, când le lipsesc electroni și fură electroni de la alte molecule. Așa începe o reacție în lanț (ca în fuziunea nucleară) până când substanța ruginește, se face maro, arde, explodează sau se descompune complet. Exemple de oxidare și reducere vedem mereu. Fierul ruginit, felia de măr care capătă în timp culoarea maro – sunt exemple de reacție înceată de oxidare. Focul este un exemplu de oxidare rapidă.

Reacții de oxidare au loc și în corpul nostru. Ele sunt o funcție necesară a sistemului imun, care folosește reacția de oxidare ca să fure electroni de la bacterii și alți invadatori pentru a opri dezvoltarea unei infecții în interiorul organismului.

Reducerea (reacția opusă oxidarii) apare când bacteria a fost descompusă.
Antioxidanții sunt trimiși înăuntru ca să doneze electroni și să oprească reacția de oxidare (de distrugere în lanț). Dacă nu aveți destui antioxidanți sub formă de vitamine, minerale, enzime, oxidarea va continua să distrugă țesuturile sănătoase. Distrugerea țesutului sănătos este cunoscută a fi o daună cauzată de radicalii liberi. Majoritatea oamenilor știu că antioxidanții opresc sau reduc daunele create de radicalii liberi.

Funcția esențială a unui antioxidant este să suplimenteze electroni radicalilor liberi deficienți din celulele vitale. Cei mai buni antioxidanți sunt cei mai bio-disponibili și cu capacitatea cea mai mare de donare de electroni.

Oprirea efectelor provocate de radicalii liberi – adesea asociate cu inflamația, boala, durerea și îmbătrânirea – provoacă, anual în lume, cheltuirea a mii de dolari pentru procurarea de antioxidanți. O teorie bine cunoscută susține că radicalii liberi sunt cauza îmbătrânirii. Prin urmare, a avea un surplus amplu de antioxidanți, este crucial pentru o sănătate optimă și o îmbătrânire armonioasă.

Pe lângă a fi o măsură a activității electronului, POR este o măsură a capacității antioxidante a unei soluții. Valorile negative ale POR-ului indică o abundență de electroni disponibili. O soluție cu un POR foarte negativ este un antioxidant excelent.

În principiu, procesul de îmbătrânire este o intensificare a proceselor de degradare celulară, cauzată de acizi rezultați din metabolism și de o hidratare insuficientă.

În condițiile unui corp sănătos, prin analiza de sânge DarkField, se poate dovedi experimental că, după 5 minute de la consumul de apă alcalină ionizată, celule se întorc la forma și mișcarea lor sănătoasă (la rolul lor fundamental în organism).

 • Asigură o digestie mai bună. Consumul de apă și alimente cu un POR negativ susține dezvoltarea bacteriilor benefice în tractul intestinal și ajută la stabilirea echilibrului microbian. Din acest motiv, multe probleme digestive sunt rezolvate la toți cei care consumă apă alcalină ionizată.
 • Crește capacitatile de concentrare și gândire. Apa alcalină ionizată, datorită calităților pe care le are (hidratează și oxigenează mai ușor), îmbunătățește circulația sanguină și, implicit, capacitatea de memorare și concentrare.
 • Apa alcalină ionizată în bucătărie. După cum bine știm, fructele, legumele și carnea ce le avem din magazinele de specialitate, sunt infestate cu stimulente de creștere, cu substanțe împotriva dăunătorilor (bolilor), sau cu rol de conservare. Spălate în prealabil în apă acidă ionizată, legumele, fructele și carnea, înainte de a fi consummate (gătite), vor sta cufundate, circa o oră, într-un vas cu apă alcalină ionizată.

În felul acesta, o bună parte din toxinele pe care le conțin, vor fi scoase la suprafața apei. O supă, o ciorbă și / sau o cafea, un ceai, vor avea alt gust și vor fi mult mai sănătoase dacă în loc de apă obișnuită vom folosi apă alcalină ionizată – chiar dacă prin încălzire / fierbere, pH-ul apei scade. Vor fi prezente în compoziție minerale alcaline, fapt ce va păstra numai efecte benefice.

 • Reface structura cristalină a apei în corpul uman. Fapt ce poate crește vitalitatea, poate încetini procesul de îmbătrânire și poate preveni boala.
 • Reduce constipația. Apa alcalină ionizată are abilitatea de a îmbunătăți timpul tranzitului intestinal

 

BONUS (Cadouri + Voucher) in valoare de 2,475 lei.

Apa alcalina 1

 

Beneficiile Aquarion:

oxigeneaza si alcalinizeaza corpul

detoxifica organismul  de toxine si otravuri

  reduce radicalii liberi, potentiali cancerigeni

reface echilibrul electrolitic al corpului

este eficient pentru obezitate, diabet, etc

 

Ce spun expertii despre apa alcalina…

Felicia Drury Kliment 

Autor al cartii „Eliberarea bazico-acida a dietei
Profesor adjunct, City College, New York

„Dupa ani de experimente clinice constante cu sute de pacienti folosind apa ionizata, in opinia mea aceasta tehnologie va schimba procesul vindecarii. Sugestia mea este sa se bea apa ionizata oricand e posibil.”

Dr. Theodore Baroody 

Autor al cartii „Alcalinizati-va sau muriti”

„Apa ionizata poate fi una dinte cele mai mari salturi in materie de sanatate in era noastra”.

Dr. Sherry Rogers 

Colegiul American de Imunologie si Alergie 

Expert national in toxicologie, Academia Americana

„Apa alcalina (ionizata) scade aciditatea corpului. Dupa atente analize la sute de clienti sunt convins ca toxicitatea sub forma produsilor acizi este cauza primara a bolilor degenerative”

Dr. Susan Lark 

Autor al cartii „Chimia succesului ” ; Lector universitar 

Apa ionizata (alcalina) ar trebui folosita atunci cand se depaseste aciditatea normala. La fel ca vitamina C, F si Beta Carotenul, apa alcalina actioneaza ca un antioxidant. Aceasta ajuta la prevenirea problemelor de inima, infarct, dereglari imunitare, etc. .”

Dr. Ingfreid Hobert M. D. 

„Nu aveti nevoie de tratamente scumpe si cu efecte negative sa recastigati sanatatea. Apa ionizata alcalina are efecte de durata datorita alcalinizarii corpului.”

Sang Whang 

Autor al cartii „Intinerirea” 

„Procesul imbatranirii este simplu. Fiecare celula creeaza produsi toxici. Alimentele pe care le consumati determina calitatea produsilor toxici. Acesti produsi trebuie eliminati din sistem. Cam toti acesti produsi sunt acizi, de aceea urina este acida si la fel si suprafata pielii.”

Dr. Robert O. Young PH. D. 

Autor al cartii „Miracolul ph-ului ” , Cercetator international

„Ne putem vindeca prin schimbarea mediului din interiorul nostru.”

Dr. Hidemitsu Hayashi 

Directorul „Institutului pentru apa” din Tokyo

„… proasta dieta constind in carne rosie, alimente preparate, bauturi racoritoare, zahar, etc., cresc dramatic aciditatea interna. El recomanda consumarea de apa ionizata pentru eliminarea produsilor acizi.”

Dr. Howard Hay (1930)

„…oamenii al caror sange este acid vor fi mereu bolnavi.”

Dr. Arthur M. Ecano M. D.

„Daca lumea va accepta antioxidanti in procesul de antiimbatranire, cu siguranta va fi luata in considerare si apa ionizata alcalina.”

Dr. Robert C. Greenberg PH. D. D.C. 

„Avand in vedere studiul ph-ului apei se va intelege ca cea mai grava maladie actuala este hiperaciditatea. Rar cineva sa sufere de hiperalcalinitate. Aceasta conditie se manifesta numai dupa o trauma, accident ori alt scenariu acut.”

Daniel Reid 

Autor al cartii ” Tao la detoxificari ”

„Consumul apei ionizate alcaline este o cale rapida de neutralizare a toxinelor si aciditatii de rehidratare rapida si de pastrare a alcalinitatii singelui.”

Aici, gasiti si alte Declaratii ale medicilor care recomanda consumul de apa alcalina.

O carte electronica si cateva clipuri video deosebit de interesante.

BONUS (Cadouri + Voucher) in valoare de 2,475 lei.

Apa alcalina 1

 

Beneficiile Aquarion:

oxigeneaza si alcalinizeaza corpul

detoxifica organismul  de toxine si otravuri

  reduce radicalii liberi, potentiali cancerigeni

reface echilibrul electrolitic al corpului

este eficient pentru obezitate, diabet, etc