Ocean 21 – Am dezlegat secretele tămăduitoare ale adâncurilor oceanelor !

Stiai ca, mai mult de 70% din suprafața globului pământesc este acoperită de apă.

Adâncimea gropilor din oceane depășește chiar și cel mai înalt punct de pe uscat, cel de 8.848 m din Munții Himalaia, iar în unele locuri atinge amețitoarea adâncime de 11.000 m.

Oceanul reprezintă pentru viețuitoare un spațiu vital mai extins decât uscatul. Produsul care relevă cel mai bine posibilitățile nelimitate oferite de mări și oceane este Ocean 21 Calivita. Acesta fructifică efectele benefice pentru organism ale algelor marine. Algele marine sunt comestibile, mai ales algele maro, sunt un excelent detoxifiant natural. Acestea conțin o cantitate mare de fibre vegetale, denumite fucoide, care leagă glucidele și lipidele, reducând astfel absorbția lor din tubul digestiv. Ele reglează, de asemenea, nivelul glicemiei și al colesterolului.

Pe uscat, cultivarea plantelor cu metode aproape exclusiv industriale și utilizarea substanțelor chimice a dus la scăderea concentrației substanțelor nutritive vitale din sol. Această carență apare ulterior în plante și, în final, în alimente. Alimentația deficitară influențează negativ sistemul imunitar și poate duce la apariția a numeroase afecțiuni specifice civilizației. Suplimentarea ulterioară intensivă a organismului cu anumite vitamine și oligoelemente ajută numai parțial. Cel mai indicat este ca substanțele vitale să fie obținute direct din sursele naturale complexe. Lumea relativ neatinsă a plantelor din oceane, a algelor marine, păstrează această compoziție naturală, pe care o regăsim neștirbită în produsul OCEAN 21.

Beneficiile Ocean 21, Calivita

Specificitatea produsului OCEAN 21 se datorează extractelor obținute din diferitele alge marine. Produsul conține un amestec brevetat de opt alge marine diferite:

 • PORPHYRA YEZOENSIS – NORI:

este consumată în China încă din secolul șase al erei noastre. Specificitatea sa constă în conținutul scăzut de celuloză în memebrana celulară, ceea ce o face ușor digerabilă. Alga conține o conc

Ocean 21-supliment alimentar unic, din alge marine

entrație ridicată de proteine, vitamine, substanțe minerale, precum și vitamina C, într-o cantitate mai mare decât în portocala proaspătă. Conținutul de aminoacizi este asemănător cu cel al legumelor. Conținutul de vitamina A rivalizează cu cel al spanacului. Și cantitatea de vitamina B este una considerabilă. Există în compoziția sa și unele substanțe care ajută la functionarea ficatului și controlează nivelul colesterolului sanguin. Pe lângă acestea, conține numeroase minerale indispensabile funcțiilor celulare, cum sunt zincul, manganul, cuprul și seleniul. Rezultatele cercetărilor efectuate asupra acestor alge au demonstrat că anumite substanțe active din compoziția lor împiedică dezvoltarea tumorilor canceroase.

 

 • CHONDRUS CRISPUS – ALGA IRLANDEZĂ:

este o algă obișnuită, întâlnită atât pe țărmurile reci și neprietenoase ale Oceanului Atlantic, din Norvegia până la Gibraltar, cât și pe țărmurile Americii. În timpul refluxului devine vizibilă, aderând la stânci (de aici derivă și denumirea). Efectele antiinflamatoare ale acestei plante, care este utilizată în medicina populară, sunt confirmate și de cercetările moderne. Printre componenții săi valoroși se numără proteine, vitamine, săruri minerale, oligoelemente. Este hrănitoare și ușor de digerat, benefică în tratarea unor tulburări digestive. Ameliorează inflamațiile căilor urinare.

 

 • ASCHOPHYLLUM NODOSUM – ALGA NORVEGIANĂ, sau cu nod, destul de răspândită. Deși a apărut și pe coasta din San Francisco, se găsește din abundență în apropierea Norvegiei, Irlandei, Groenlandei, în apele nordice adânci ale Oceanului Atlantic, fiind astfel foarte puțin expusă eventualelor poluări de pe țărm. S-a demonstrat că există exemplare ce pot atinge chiar vârsta de patru sute de ani. Această algă constituie o mâncare tradițională a comunităților de pe țărmuri, care au putut astfel proba în timp efectele sale benefice asupra sănătății. Este bogată în vitamine, substanțe minerale și oligoelemente esentiale. Conțin magneziu sub formă naturală, calciu, fosfor, fier, vitaminele A, B1, B2, C, D, E, aminoacizi și alte 60 de tipuri de substanțe minerale, oligoelemente. Extractul de acizi și polizaharide obținut din această algă este utilizat ca materie primă în biotehnologie.
 • ALARIA MARGINATA:

planta cu frunze lungi, care pot atinge o lungime de 2,5 – 4,5 m. Coastele din Mendocino se pot mândri cu o adevarată ”grădină marină” de astfel de alge, una dintre puținele din lume, care a luat naștere datorită curentului California. Alga cu frunze lungi este o plantă medicinală adevărată, fiind o sursă bogată de iod, vitamina B6, B2, K, C, cobalt, radium și alte oligoelemente.

 

 • FUCUS VESICULOSUS – ALGA MARINĂ:

cea mai importantă proprietate a sa este conținutul ridicat de iod, indispensabil pentru funcționarea normală a glandei tiroide. Prin reglarea funcției glandei tiroide, influențează toate funcțiile vitale legate de aceasta. Dacă este ingerată cu adaos de apă, se umflă, formând un dop natural la nivelul stomacului. Din acest motiv este utilizată cu predilecție împotriva arsurilor gastice, putând fi obținută fără rețetă.

 

 • LAMINARIA DIGITATA:

O specie de algă foarte răspândită în Oceanul Atlantic. Încă de acum două sute de ani se știa că are un conținut ridicat de iod.

 

 • Ocean 21-supliment alimentar unic, din alge marinePALMARIA PALMATA:

această algă este capabilă să furnizeze necesarul zilnic de vitamina B6, în proporție de 100% și de B12, în proporție de 66%. Conține cantități semnificative de fier și fluor.

 

 • ULVA LACTUCA: este o salată de mare. Conținutul său de vitamina C este de zece ori mai mare decât al portocalei, iar cel de vitamina A de doua ori mai mare decat al verzei.

Ocean 21 Calivita, este un supliment alimentar unic, sub formă lichidă, care conține mai mult de 200 de substanțe nutritive valoroase. În afara algelor, în compoziția produsului mai sunt incluse extractul de Aloe Barbadensis Miller și renumitul Pau d’Arco, iar, pe lângă acestea, extract de sfeclă, morcov, afine roșii și struguri.

 

 • Ocean 21-supliment alimentar unic, din alge marineALOE VERA.

Deși Aloe Vera face parte din familia liliaceelor, datorită caracterului său se apropie mai mult de cactus. Din cele 240 de specii de aloe, doar patru au valoare nutritivă pentru om. Aloe Barbadensis Miller este în mod cert cea mai valoroasă dintre acestea, reprezentând principala materie primă pentru Ocean 21.

Aloe Vera este bogată în calciu și reprezintă singura sursă vegetală cunoscută care conține vitamina B12.

Numeroase civilizații cunosc, de sute de ani, avantajele plantei Aloe Vera și efectele sale benefice la adresa sănătății. În zilele noastre, atat în America de Nord, cât și în Europa, se descoperă, pe zi ce trece, noi proprietăți ale acestei plante. Stimulează digestia, circulația limfatică, funcționarea rinichilor, ficatului și a vezicii biliare. Cele mai noi descoperiri se referă la faptul că Aloe stimulează funcționarea celulelor limfocitare – T, crescând astfel capacitatea de apărare a organismului.

 • PAU D’ARCO

Pau d’Arco este bogat în fier și calciu – minerale indispensabile pentru funcționarea organismului uman în general și creierului în special. În această plantă se mai găsesc vitamina C, zinc și seleniu, antioxidanți importanți, vitali pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar. În plus, Pau d’Arco mai conține magneziu, mangan, fosfor, calciu, natriu, vitamina A și vitaminele B.

Scoarța vindecătoare este un adaptogen binecunoscut, care îmbunătățește starea generală și fortifică sistemul imunitar. Consumul său îmbunătățește și absorbția substanțelor nutritive.

Datorită proprietăților sale antifungice, este recomandat pe scară largă, mai ales în lupta împotriva paraziților din tubul digestive.

Ce oferă organismului uman algele marine?

 • acidul alginic, substanța lor activă, este un carbohidrat care împiedică absorbția metalelor toxice (strontiu, cadmiu, plutoniu, bariu) ajunse în organism.
 • prin conținutul lor crescut în iod au efect benefic în prevenirea gușei hipotiroidei (funcționarea insuficientă a glandei tiroide).
 • borul pe care îl conțin joacă un rol indirect în reglarea metabolismului calciului și magneziului.
 • acizii grași N-3 scad nivelul lipidelor din sânge, reduc agregarea trombocitelor (plăcuțe sanguine), cresc, într-o mică măsură, nivelul colesterolului ”bun”(HDL) și au efect vasodilatator. Încetinesc apariția aterosclerozei și scad tensiunea arterială.
 • Ocean 21 2datorită conținutului de vitamina E, betacaroten și seleniu, prin care neutralizează radicalii liberi din organism, au rol important în întârzierea apariției aterosclerozei, în fortificarea sistemului de apărare a organismului și în prevenirea cancerului.
 • au un conținut ridicat de fibre vegetale, îmbunătățesc digestia. În cazul hipersecreției de acid gastic, efectul lor se face repede simțit.

 

Ocean 21 Calivita este o sursa naturala de vitamine, minerale si fito-nutrienti ce ajuta la purificarea organismului prin prevenirea absorbtiei toxinelor din intestine in sange si prin inhibarea activitatii enzimelor produse de microorganisme.
Ocean 21 are efect stimulator asupra organismului, ajutand la detoxifiere si la regenerare celulara.

Ocean 21 Calivita  prin componentele sale, contribuie la revitalizarea organismului și la menținerea echilibrului său biochimic. 

Ocean 21 Calivita