Parfum pentru Ziua Îndrăgostiților – ce să alegeți?

Ziua Îndrăgostiților rămâne una dintre cele mai fierbinți zile pentru lumea parfumurilor, fiind momentul perfect pentru a face schimb de cadouri parfumate cu cei pe care îi iubim, dar cu atât de multe opțiuni dintre care să alegeți, de unde să începeți?
Parfumurile creează amintiri aromatice ce pot dura o viață, acel răspunsul emoțional pe care îl simțim cu mult înainte ca logica să aibă timp să proceseze ce mirosim și astfel, oferirea unui nou parfum persoanei iubite reprezintă adesea o provocare. În mod ideal, ar trebui să fie ceva nou pentru amândoi. Vi s-a întâmplat vreodată să fiți respinși sau să respingeți o potențială relație amoroasă doar pe baza parfumului simțit? Nu puteți risca asemenea eșecuri tocmai de Ziua Îndrăgostiților.
Întrebarea arzătoare este, dacă cereți părerea partenerului (ceea ce vă va da siguranță dar va reduce orice element surpriză), faceți sugestii și analizați reacțiile sau pur și simplu vă încrucișați degetele și lăsați totul pe seama inspirației de moment?

Nu vă faceți griji, dragi cititori, în acest articol vom analiza toate variantele de parfum pentru această sărbătoare atât de importantă!Parfum pentru Ziua Îndrăgostiților – ce să alegeți?

Puteți chiar trimiteți iubitului sau iubitei linkul către această pagină cu întrebarea: „care dintre aceste descrieri crezi că ți se potrivește cel mai bine…?

Puteți pune un emoji care face cu ochiul, echivalentul modern dar oarecum la fel de romantic al cochetării cu o mișcare de evantai. Vom lăsa asta în seama voastră.
Noi considerăm toate variantele pe care le vom prezenta ca fiind grozave, așa că indiferent de alegerea făcută, sunt șanse foarte mari să vă mulțumiți partenerul ori partenera.

Dacă știți deja ce anume îi place
Excelent! Bravo. De ce să nu aruncați o privire la produsele potrivite disponibile pe piață? Este adesea posibil să găsiți versiuni de parfumuri la dimensiunea de călătorie (în orice perioadă a anului) și dacă dispuneți de un buget pe măsură, cât de minunat ar fi să rezervați câteva nopți într-un hotel frumos sau o excursie de o zi la spa și să adăugați rezervarea la cutia de parfum mini într-un plic auriu fabulos!

Dacă nu aveti idee ce anume îi place
O cutie cu selecție prestabilită de parfumuri, prezentând o gamă variată cu stiluri foarte diferite ar putea fi salvarea anul acesta de Valentines. Mai întâi, gândiți-vă la personalitatea persoanei iubite, la hobby-urile acesteia, la genul de cărți pe care le citește și la filmele pe care le apreciază. Apoi aruncați o privire la opțiunile disponibile online și decideți cu ce categorie seamănă cel mai mult partenerul.

Variante romantice de parfum ideale pentru Ziua Îndrăgostiților

1. Trandafir
Trandafirul este cea mai romantică floare posibilă, cu parfumul său dulce și delicat. Când vă gândiți la trandafiri, vă gândiți la dragoste și la gesturi romantice, așa că optarea pentru un parfum pe bază de trandafiri este un bilet câștigător pentru Ziua Îndrăgostiților. În general, parfumul de trandafir este unul floral și cu o foarte ușoară tentă de lămâie, pentru o aromă perfect echilibrată.
Mulți producători folosesc trandafiri de culoare roșie sau roz pentru a-și crea parfumurile, aceste culori oferind mirosul pe care îl asociem de obicei cu trandafirii. Cu toate astea, trandafirii galbeni și cei portocali pot oferi un miros mai fructat, așa că fiți cu ochii și pe lista de ingrediente.

2. Iasomie
Iasomia este folosită în multe parfumuri diferite și are un miros mai exotic, ceea ce o face excelentă pentru adăugarea unui miros floral aromat parfumului. Ea contribuie la crearea unui parfum cremos, dulce, care este recunoscut ca fiind liniștitor.
Iasomia poate duce la echilibrul perfect dintre floral și lemnos, ceea ce împiedică parfumul să fie prea dulce. Aceasta poate fi un ingredient util de reținut dacă jumătatea ta nu este prea pasionată de parfumurile foarte dulci.

3. Vanilie
Vanilia este o aromă deosebit de populară și se găsește adesea la baza parfumului, ceea ce înseamnă că persistă chiar și atunci când toate celelalte ingrediente au trecut. Aceasta oferă un miros foarte călduros si reconfortant, potrivindu-se bine în toate tipurile de parfum de la cele orientale și lemnoase până la cele florale.
Vanilia este un ingredient foarte versatil în multe parfumuri atât pentru bărbați, cât și pentru femei, creând un miros aproape comestibil, tangibil, pe care îl veți recunoașteți instantaneu. Sună a ceva ce i-ar plăcea partenerului de Ziua Îndrăgostiților?

4. Lavandă
Se știe că lavanda, sau levănțica, oferă o senzație de relaxare și este adesea folosită în numeoase produse de înfrumusețare, cum ar fi săpunul de mâini, uleiul de corp și măștile de față. Este, de asemenea, o alegere populară pentru a vă ajuta să vă păstrați sertarele cu haine proaspete. Din aceste motive, lavanda este și un ingredient perfect pentru parfumuri. Are un miros pământesc și floral care adaugă un element proaspăt parfumului și care este descris ca având un efect calmant și reconfortant.

Câți dintre dumneavoastră alegeți să oferiți un parfum de Ziua Îndrăgostiților?
Stiți deja ce să alegeți?
Care este parfumul preferat al partenerului sau partenerei?

Articol extern