6 beneficii ale epilării  cu laser

Epilarea definitivă cu laser este o metodă foarte reușită de îndepărtare a părului, pe termen lung.
Este folosită de mii de bărbați și femei pentru a îndepărta sau a încetini creșterea părului nedorit.

Iată câteva dintre beneficiile pe care le veți obtine atunci când optați pentru epilarea cu laser:

 1.  Epilarea cu laser oferă rezultate pe termen lung
  Se foloseste o sursă de lumină puternică ce distruge foliculul de păr, din interiorul pielii, perturbând creșterea părului.
  Aceasta înseamnă că, in urma unor ședințe repetate, părul nu va crește înapoi, oferind îndepărtarea definitivă a părului facial nedorit.
  Drept urmare, puteți economisi bani, deoarece sunt necesare doar câteva ședințe pentru a îndepărta complet părul facial și nu va trebui să continuați să vă epilati în fiecare lună.epilare laser
 2. Epilarea definitiva cu laser poate viza doar firele de păr faciale
  Optând pentru epilarea cu laser, în loc de bărbierit, epilare cu ceară sau alte metode de îndepărtare a părului, puteți viza doar firele de păr faciale pe care doriți să le îndepărtați, lăsând pielea din jur nedeteriorată.
  Acest lucru este aproape imposibil de realizat cu alte metode de îndepărtare a părului, deoarece acestea dăunează și pielea sau îndepărtează celulele superioare ale pielii.
  Acest lucru poate duce la erupții cutanate urâte și alte reacții adverse incomode.
  Ca urmare, pentru părul facial, epilarea cu laser este adesea cea mai eficientă procedură de tratament.
 3.  Îndepărtarea părului, prin epilarea cu laser, este o procedură rapidă și eficientă
  Lumina intensă poate viza un număr de foliculi de păr în mai puțin de o fracțiune de secundă, acoperind întreaga zonă în doar câteva minute.
  Și, după mai multe tratamente, părul tău nu va mai crește, asa cum se intamplă de obicei!
  Drept urmare, puteți avea o programare pentru îndepărtarea părului cu laser în mijlocul zilei, fără a fi nevoie să anulați alte planuri sau să vă luați o zi liberă, pentru a vă recupera.
 4.  Epilarea facială cu laser este confortabilă si nu provoacă durere
  Procedura de îndepărtare a părului cu laser provoacă mult mai puțină durere decât alte tipuri de epilare, inclusiv epilarea cu ceară și bărbieritul clasic.
  Ambele pot fi inconfortabile atât în ​​timpul procesului, cât și ulterior, deoarece părul este smuls din foliculii de păr, iar celulele pielii sunt deteriorate.
  În schimb, in timpul epilării cu laser simțiți ca si cum ati primi o lovitură rapidă.
  Dar, dureaza foarte putin si, din aceasta cauză,  nu este deloc dureroasă.
 5.  Efecte secundare minime
  La bărbierit, ești la un pas de o tăietură, iar la epilarea cu ceară, există riscul ca pielea să fie arsă.
  Cu toate acestea, epilarea cu laser nu lasă loc pentru astfel de efecte secundare dureroase, tăieturi, cicatrici sau vânătăi.
  Este o procedură fără efecte secundare care poate fi efectuată pe orice parte a corpului.
  Există doar câteva efecte secundare minore ale epilarii cu laser: disconfort temporar, roșeață sau umflare în zona de tratament.
  Acestea nu durează mai mult de câteva zile.
 6.  Este eficientă din punct de vedere al costurilor
  Atunci când optați pentru epilarea cu laser, nu va mai trebui să cheltuiți bani pe tratamente obișnuite cu ceară, aparate de ras sau alte metode de îndepărtare a părului.
  Deși costă mai mult, deoarece trebuie sa plătiti în avans, pe termen lung, veți economisi o sumă mare de bani, precum și o mulțime de timp, care altfel ar fi petrecut cu bărbierit sau cu ceară.
  Aici găsiți preturi epilare definitiv

Pielea ta se va simți netedă după o sesiune și chiar și atunci când în cele din urmă crește din nou, este mai subțire și mai moale decât înainte.

Articol extern