Patru metode pentru a-ţi creşte instantaneu
puterea de seducţie

 

 1. SPUNE-ŢI CĂ EŞTI O PERSOANĂ ATRACTIVĂ.

Dacă-ţi repeţi des acest lucru, te vei simţi mai sigur de tine şi vei exercita o atracţie mai puternică în jur.

Din punct de vedere neurologic, plăcerea resimţită de femeie când i se spun cuvinte tandre este pe locul al doilea, după orgasm.

 • NU IDEALIZA.
  Nu te raporta la cele mai frumoase exemplare. Ei sau ele sunt anomaliile.
 • ARATĂ-LE OAMENILOR CĂ IŢI SUNT DRAGI.
  Cel mai simplu mijloc de a te face plăcut în ochii celorlalţi e să te comporţi prietenos şi cald.
 • LASĂ ANII SĂ TREACĂ.
  Cercetările arată că oamenii se simt mai sedu­cători odată cu înaintarea în vârstă, chiar dacă nu arată acest lucru.

2. Cele mai frecvente greşeli sexuale comise de bărbaţi

 • Patru metode pentru a-ţi creşte instant puterea de seducţieBărbaţii cred că au un apetit sexu­al mai puternic decât femeile. Greşit. De multe ori, femeile se ocupă şi de casă şi de serviciu şi sunt prea obosite pentru a avea iniţiativă sexuală. În plus, datorită hormonilor, femeile sunt foarte doritoare de sex în anumite momente, nu neapărat oricând.
 • Bărbaţii cred că femeile preferă sexul tandru celui sălbatic. Greşit. Multe femei preferă atingerea tandră a unor locuri şi atingerea viguroasă a altora. Secretul reuşi­tei e ca partenerul să o întrebe ce îi place în general şi ce şi-ar dori astăzi, în special. Şi, bineînţeles, totul e legat de personalitatea fiecăruia.
 • Unii bărbaţi se încăpăţânează să creadă că femeile au orgasm numai în urma penetrării. Doar unele femei ajung la orgasm doar prin penetrare. Altele au nevoie ca înainte, în timpul sau după raportul sexual să fie stimulate cu mâna sau oral.
 • Bărbaţii cred că sexul nu e sex fără penetrare. Pentru multe femei, penetrarea nu e scopul suprem, ci garnitura delicioasă din jurul preliminariilor, care sunt baza. Pentru bărbaţi, penetrarea e felul principal.

3. Cum menţii flacăra dorinţei?

 • Condimentează bine mâncarea cu piper, ardei iute, usturoi, ceapă. De asemenea, cuişoarele, scor­ţişoara, ghimbirul nu dau greş.
 • Menţine-te în formă! Exerciţiile fizice zilnice fac minuni pentru viaţa sexuală fiindcă eliberează energia sexuală şi o fac să circule. In plus, un corp frumos lucrat te face să te simţi întotdeauna mai bine cu tine.
 • Înarmează-te cu un parfum atră­gător şi pune muzica preferată a partenerului.
 • Bea un pahar de vin roşu, dar nu mai mult fiindcă în cantitate mare, alcoolul inhibă dorinţa sexuală.
 • Conştientizează că ambele sexe pot avea zile mai proaste,
 • Schimbă-ţi atitudinea faţă de corpul tău. Poate ai pier­dut dorinţa fiindcă nu te consideri destul de atrăgător sau atrăgătoare. Pune accent pe punctele tari şi învaţă să ţe iubeşti.

4. Sexualitatea după 40 de ani

Mijloacele media şi mai ales televiziunea pun accent pe senzaţional şi nu pe normal. Astfel, s-a dezvoltat o adevărată obsesie a performanţei sexuale care, la rândul său, a dezvoltat teama de a nu fi la înălţime, de a nu fi normal, de a nu putea funcţiona conform aşteptărilor.

Bărbaţii şi femeile care îmbătrânesc pot descoperi noi aspecte ale sexu­alităţii lor, dacă înţeleg şi acceptă schimbările previzibile, graduale şi inevitabile datorate vârstei, şi dacă încetează să dorească să cores­pundă modelului de performanţă mediatizat.

Persoanele în vârstă pot deveni amanţi mai buni chiar şi pot continua să se bucure de sexualitatea lor mult timp, rămânând în contact cu reali­tatea lor sexuală. Dorinţa sexuală şi comportamentul sexual continuă să ocupe o parte din viaţa noastră, chiar după 50 sau 60 de ani. în mod clar nu vrei să dispară toată căldura umană, intimitatea şi plăcerea pe care ţi-o procură propria sexualitate. Sigur că se poate şi fără, totul depinde de personalitate şi libidou. Nu există corect sau greşit.