Marturii primite de la
consumatorii produselor calivita

marturii calivita

Acolo unde antibioticile nu au avut efect…

In toamna anului 1998, la doar doua luni dupa nastere, fiul nostru, George-Daniel, a inceput sa faca febra, din ce in ce mai mare, depasind valoarea de 41 grade Celsius, de mai multe ori, febra care nu a cedat decat dupa un an de zile. Timp de trei luni a fost internat in spitalul de copii, de fiecare data la alt medic, profesor universitar cu experienta, fiecare avand propria ipoteza privind cauza febrei si, desigur, fiecare administrandu-i antibiotice de rezerva pentru cauze necunoscute, cele mai puternice cunoscute la acea vreme.

Ca sa scurtam povestea, dupa trei luni de febra, am decis sa renuntam la internarile in spital si la administrarea de antibiotice, cautand solutii oferite de medicina alternativa. Am descoperit, astfel, remediile homeopatice si suplimentele nutritive de la CaliVita.

Desi febra a continuat pana la varsta un an si doua luni, dupa varsta de cinci luni, fiul nostru, care are acum aproape 18 ani, nu a mai primit niciodata antibiotice, desi s-a confruntat cu febra mare de mai multe ori, in fiecare an. De fiecare data, terapia sa a constat in remedii homeopatice, suc de Noni si vitamina C, zilnic, in doze de intretinere/prevenire, sau in doze crescute, in perioadele de boala, dar si Omega 3, Zen Thonic, Oxymax, precum si alte suplimente nutritive de la CaliVita, iar, mai tarziu, am adaugat terapia cu Biorezonanta.

http://www.biosan24.com/DespreNoi

Am scapat de 3 probleme de sanatate doar cu un medicament CaliVita

 

Ani de-a randul am folosit diferite medicamente prescrise de medici pentru a-mi trata problemele de sanatate: probleme gastrointestinale, infectii virale si micorbiene. Din pacate, nimic nu a dat rezultate. In cele din urma, am aflat de ParaProteX pe care l-am folosit timp de trei luni si problemele de sanatate au disparut. In cazul meu, ParaProteX a actionat ca un detoxifiant putenic.

Liliana Pascu, Romania

 

Familia mea e indragostita de Noni

Noni este produsul pentru stimularea sistemului imunitar preferat de intreaga noastra familie, (fara limita de varsta). Toti membrii familiei , cu varste cuprinse intre 4 si 64 de ani, savureaza fiecare inghititura din acest produs lichid cu un gust atat de placut. Am inceput sa consum aceasta formula delicioasa,  imbogatita cu raze de soare, inca din luna august pentru a ne ajuta sa ne intarim organismul si  sa ne pregateasca sistemul imunitar pentru anotimpul sarac in razele solare. Nu ne mai putem satura de Noni.

Eva Pekk, Ungaria

 

Viata mea era un cosmar inainte sa descopar …

Diagnosticul primit a fost: giardioza, ulcer duodenal si ficat marit. Sufeream de greturi, voma, slabiciune, vertij si dureri de cap. Nu mai suportam aceasta situatie, asa ca am folosit ParaProteX, pe care l-am luat timp de trei luni. Dupa aceasta cura, m-am simtit din nou vie. Va recomand cu caldura acest produs, daca vreti sa va bucurati de o viata fericita.

Vinte Lenuta, Romania

 

La varsta mea nu mai speram la nici un ajutor

Am in spate sase decenii de viata. De-a lungul anilor, “bateriile” mele deveneau din ce in ce mai slabe. Am inceput sa consum Noni, iar efectele sale s-au facut simtite deja dupa numai o luna. Imunitatea mea era excelenta, asa ca nu am contractat nici un fel de virusuri, raceli sau infectii. Dormeam mai bine, nu mai aveam dureri ale articulatiilor, iar “bateriile” mele sunt pline din nou! Noni mi-a depasit toate asteptarile.

Nada Aleksic, Serbia

 

Cand toti copii s-au imbolnavit, fiica noastra a ramas sanatoasa

Ne-am convins de efectele benefice ale lui Organic Noni chiar de curand. Cand toti copii de la gradinita s-au imbolnavit, fiica noastra a ramas sanatoasa. Acum, eu ma simt mai in forma si mai echilibrata, iar sotul meu se resimte mai putin la sfarsitul unei zile foarte stresante.

Szilvia Biro Matisz, Germania