Din nou despre machiajul anilor ’80

Daca ai trait in anii ’80 sau ai vazut imagini din acea decada, esti cel mai probabil familiarizata cu aspectul preferat al acelor timpuri si mai ales cu machiajul. Culorile indraznete si foarte puternice au definit aceste elemente ale unei ere atat de deosebite de celelalte in fata careia se cauta putere majora de exprimare.

Anii 1980 produc un aspect distinct si puternic. Ceea ce consideram acum in makeup ca este distractiv, incitant si indraznet a fost de fapt o privire exagerata care s-a manifestat pe fondul crizei economice ce a afectat in special lumea occidentala.

Lumea financiara si piata de valori au fost stralucitoare intr-un mod in care nu fusesera in anii 1920. In acelasi timp, mass-media a contribuit la imaginea stilului de viata acceptat in anii 80, dat fiind faptul ca un numar tot mai mare de reviste, reclame si filme pentru femei au dictat standardele stricte ale frumusetii.

80s Caracteristici machiaj


Machiajele au promovat ochii dramatici, fondul de ten  si pudra pulbere. Astfel incat pe parcursul timpului, fata devenea din ce in ce mai accentuata. Femeile purtau culori stralucitoare, culori ale curcubeului, in machiajul ochilor sau nuante intunecate, pentru aspectul dramatic al acestora. Inca din aceea vreme ochii fumurii au fost la foarte mare cautare. Buzele erau colorate in nuante trandafirii si portocalii.

Cu idoli precum Madonna, Cyndi Lauper, Debbie Harry, Grace Jones sau Boy George, care au dus tendintele la un alt nivel,  impactul a devenit din ce in ce mai puternic si totul a fost impins catre o noua tendinta de beauty. Femeile din anii 80 au folosit fondul de ten pentru  o acoperire completa, care a fost cu una sau doua nuante mai deschise decat tonul natural al pielii. Acest lucru duce adesea la un aspect foarte nenatural, greu, care este in prezent in afara modei.Ce trebuie să știm despre machiajul din anii 1980?

Tendintele de astazi aduc inapoi soaptele din anii ’80, in special in lumea modei si utilizarea  culorilor luminoase, care se transforma in machiaj.

In concordanta cu spiritul amuzant si vremea de  experimentare a unor decenii lungi de tendinte in machiaj, suntem incurajati de acestea si in anul 2019.

Va recomand gamele de produse cosmetice si de ingrijire a tenului:

Gama Aquabelle Calivita contine urmatoarele produse:

  • Lotiune demachianta si hidratanta (150 ML)
  • Ce trebuie să știm despre machiajul din anii 1980?Crema regeneratoare (de zi)
  • Crema nutritiva (de noapte)
  • Pachetul Aquabelle (3 in 1)

Mai multe informatii gasiti aici: https://sursesanatate.ro/aquabelle/

 

Gama de produse cosmetice organice OrganiCare CaliVita cuprinde:
– gel organic pentru dusCe trebuie să știm despre machiajul din anii 1980?
– lotiune organica pentru corp
– lotiune organica pentru par
– sampon organic
– pasta de dinti organica pentru albire
– pasta de dinti organica antiinflamatoare si calmanta
– balsam organic pentru „prim ajutor” pentru toti membrii familiei si pentru toate tipurile de piele.

 

Plantele din compozitia acestor produse provin din culturi organice si au fost supuse unor procedee specifice de prelucrare astfel incat sa nu isi piarda efectele benefice.

Mai multe informatii gasiti aici: https://sursesanatate.ro/organicare/