Tenul uscat: probleme si solutii

Fundatia perfecta pentru orice tip de piele poate fi greu de gasit – exista atat de multe produse  si formule pe piata incat a devenit destul de greu sa gasim ceea ce cautam.

Problemele legate de aplicarea fondului de ten pe pielea uscata sunt multiple: de la o aplicare completa pana la exacerbarea unui look ravasitor, fundatia gresit aleasa poate aduce probleme – indiferent de situatie.

Invata din acest ghid, in care vei gasi cele mai bune fonduri de ten pentru pielea uscata. Cu o intreaga gama de acoperire si formule diferite, aceste fonduri de ten sunt gasite pentru fiecare buget. Niciunul dintre produse nu va face ca fata sa se simta stransa sau incarcata. Machiajul tau va fi perfect o zi intreaga!

Odata ce ai selectat baza de makeup,  aplica un primer inainte de a-ti pune fondul de ten.  De asemenea, daca preferi mai mult o crema BB sau o crema CC, poti spune adio fondului de ten. Deseori sunt mult mai placute ca aceasta si ofera o acoperire foarte stabila si bine delimitata.Cele mai bune fonduri de ten pentru pielea uscată

Un alt factor cheie in mentinerea sanatoasa a pielii este atmosfera – chiar si cele mai hidratante formule nu vor avea succes pe fiecare tip de piele.  Pentru a-ti imbunatati pielea uscata este de preferat sa fi foarte atenta la compozitia ce formeaza fiecare produs in parte.

Si acum, pentru a-ti inlatura orice confuzie, ti-am pregatit cele mai bune fonduri de ten pentru pielea uscata!

MAC BB cream, 27 de lire sterline

Se traduce ca pe o crema BB de piele, dar ofera o acoperire usor mai mare ca un fond de ten – aproximativ doua straturi echivaleaza cu un strat subtire de fundatie cu acoperire medie. Este atat de perfect pentru orice zi.

Fundatia NARS SHEER GLOW, 32 de lire sterline

Aceasta formula este foarte usoara si maleabila.  Este construibila si nu va incarca pielea. Pentru cel mai bun finisaj, aplica-l pe acesta cu o perie plata de makeup.

Aceste produse te pot ajuta foarte mult. Pielea ta poate sa se simta mult mai bine si cu siguranta ca va deveni din ce in ce mai luminoasa.

Va recomand gamele de produse cosmetice si de ingrijire a tenului:

Gama Aquabelle Calivita contine urmatoarele produse:

  • Lotiune demachianta si hidratanta (150 ML)
  • Cele mai bune fonduri de ten pentru pielea uscatăCrema regeneratoare (de zi)
  • Crema nutritiva (de noapte)
  • Pachetul Aquabelle (3 in 1)

Mai multe informatii gasiti aici: https://sursesanatate.ro/aquabelle/

 

Gama de produse cosmetice organice OrganiCare CaliVita cuprinde:
– gel organic pentru dusCele mai bune fonduri de ten pentru pielea uscată
– lotiune organica pentru corp
– lotiune organica pentru par
– sampon organic
– pasta de dinti organica pentru albire
– pasta de dinti organica antiinflamatoare si calmanta
– balsam organic pentru „prim ajutor” pentru toti membrii familiei si pentru toate tipurile de piele.

 

Plantele din compozitia acestor produse provin din culturi organice si au fost supuse unor procedee specifice de prelucrare astfel incat sa nu isi piarda efectele benefice.

Mai multe informatii gasiti aici: https://sursesanatate.ro/organicare/