Ce este Beauty Bites?

Bine ati venit la Bites … si nu, nu ne mancam machiajul! 😉 Ce sunt  muscaturile de frumusete, te intrebi? Beauty Bites este o serie de sfaturi de frumusete rapide si usor de urmarit pentru a te ajuta sa combini dilemele machiajului plictisitor si sa te joci cu caracteristicile acestuia.

 

Fiecare videoclip Brights Bites evidentiaza un alt produs sau o tehnica care te va face sa uiti si inveti tot e nu stiai pana acum (te vei simti uimitor de bine si vei deslusi orice mister legat de makeup!) Cat mai usor de placut!

Probabil ca ai auzit de strobing si astazi vorbim despre o tehnica similara care creeaza, de asemenea, o stralucire intensa pe obraji … Blushul holograma! Pe scurt, fardul holograma este mai mult un proces decat un produs, in care blushul si crema functioneaza ca un strat cu pigment reflexiv si ca fard de pudra pentru a crea un aspect ultra iluminat. Urmeaza aceste sfaturi si trece in revista fiecare produs de care vei avea nevoie pentru a dobandi lookul mult dorit de tine.

 

PRODUSELE DE CARE VEI AVEA NEVOIE:

 

Cream BlushNoul Blush cu efect de hologramă

Pigment

Pudra Blush

Perie aplicatoare a machiajului

 

CUM SE APLICA:

 

Pasul 1: Indeparteaza-ti cele  doua degete (asigura-te ca sunt curate!) Ia fardul cremos si apasa usor produsul in obraji pentru a le face blendingul cu usurinta. Focalizeaza majoritatea culorii spre laturile fetei / tamplelor.

 

Pasul 2: Utilizeaza peria potrivita pentru obraz si atinge cu usurinta pigmentul ales de tine duocrom. Aplica-l peste varful fardului cremos pentru a adauga o explozie superba de culori pe obraji.

 

Pasul 3: Foloseste-te de aceeasi pensula aplicatoare pentru pielea obrajilor si adauga urmatorul produs cu grija, fara a face vre-un exces. (sterge-o intre aplicari!) Si in final, pur si simplu aplica pulbere pentru a fixa si pentru a sigila  pigmentul duochrom pe obraji.

 

Fii fashion si foloseste-te de acest produs inovator care  va aduce un plus de prospetime fetei tale.

 

Cand ati terminat, ar trebui sa aveti pigment duocrom stratificat intre un fund mai tarziu de fard de crema si un strat superior de pudra. Luati-va stralucirea – daca dati o tehnica unica incercati, asigurati-va ca ati etichetat aspectul dvs. cu hashtag #makeupgeekcosmetics!

Va recomand gamele de produse cosmetice si de ingrijire a tenului:

Gama Aquabelle Calivita contine urmatoarele produse:

  • Lotiune demachianta si hidratanta (150 ML)
  • Noul Blush cu efect de hologramăCrema regeneratoare (de zi)
  • Crema nutritiva (de noapte)
  • Pachetul Aquabelle (3 in 1)

Mai multe informatii gasiti aici: https://sursesanatate.ro/aquabelle/

 

Gama de produse cosmetice organice OrganiCare CaliVita cuprinde:
– gel organic pentru dusNoul Blush cu efect de hologramă
– lotiune organica pentru corp
– lotiune organica pentru par
– sampon organic
– pasta de dinti organica pentru albire
– pasta de dinti organica antiinflamatoare si calmanta
– balsam organic pentru „prim ajutor” pentru toti membrii familiei si pentru toate tipurile de piele.

 

Plantele din compozitia acestor produse provin din culturi organice si au fost supuse unor procedee specifice de prelucrare astfel incat sa nu isi piarda efectele benefice.

Mai multe informatii gasiti aici: https://sursesanatate.ro/organicare/