Programele dispozitivului BioHarmonex 4

BioHarmonex 4 intruneste in interfata sa 6 programe PRINCIPALE, usor de utilizat si potrivite oricui:
  1. Prevenire (program creat pentru a imbunatati calitatea vietii si a reduce riscul aparitiilor tulburarilor de sanatate)
  2. Aspect plin de energie (Tonusul nostru si starea de spirit sunt date si se reflecta asupra pielii. Programul „Aspect plin de energie” ne mentine aspectul sanatos as pielii si ne reda increderea in noi)
  3. Putere mentala ( Programul „Putere mentala” este destinat tuturor categoriilor de varsta, indiferent ca este folosit de varstnici, pentru intarzierea procesului de imbatranire, cat si de copii, studenti sau adulti, pentru cresterea puterii de concentrare)
  4. Stil de viata (Fiecare dintre noi are un stil de viata marcat de obiceiuri care ne definesProgramec activitatile zilnice. Pentru a lua o pauza de la stresul cotidian, este esential sa ne gasim echilibrul si sa corelam perioadele de relaxare cu cele foarte ocupate)
  5. Barbati/Femei (Organismul uman are cerinte diferite, iar unul din criteriile in functie de care apar aceste diferente il reprezinta defalcarea pe sexe. Programul BioHarmonex isi adapteaza functiile tinand cont de profilul utilizatorului)
  6. Regenerare (Programul „Regenerare” este conceput pentru a sprijini procesele fiziologice ale corpului in perioadele de convalescenta, dar poate functiona la fel de bine in scop preventiv)
Durata medie a fiecarui program este de 25 minute, in decursul unei zile putandu-se efectua pana la 9 programe diferite de biorezonanta. Rezultatele aferente programelor se stocheaza pe un card SD, astfel incat ele pot fi usor transferate pe un alt dispozitiv, fara teama de a le pierde.
BioHarmonex 4 are o raza de actiune de un metru, se poate incarca cu un cablu USB, iar bateria poate tine pana la 3 zile.

Pentru cine se recomanda:

METEOROPATIA – Pentru o stare bună de sănătate indiferent de condiţiile atmosferice. BIORITM – Pentru un bioritm armonios. PIELE – Pentru o piele frumoasă şi sănătoasă. OASE/COLOANĂ – Vibraţiile acestui program sunt în armonie cu procesele care au loc în oase şi ţesuturi. POST-ANTRENAMENT – Pentru regenerarea musculară în urma unor activităţi fizice intense. DIGESTIE – Vibraţiile sunt setate astfel încât să optimizeze funcţiile digestive. DURERE – Este un program pentru o stare generală de bine în orice circumstanţă. COPII – Pentru nevoile speciale ale copiilor. HORMONI – Este un program care sprijină în mod special sistemul hormonal. NERVI – Este un program conceput pentru persoanele care îsi doresc o activitate intelectuală excelentă în fiecare zi. IMUNITAR – Vibraţiile acestui program sprijină sistemul imunitar. CIRCULAŢIE – Este un program ce se adresează în principal persoanelor care își suprasolicită sistemul circulator (sportivii) sau celor care au nevoie de un sprijin pentru funcţionarea optimă a circulaţiei. RELAXARE – Este un program cu vibraţii pentru relaxare şi destinder . RESPIRAŢIE – Este un program care stimulează respiraţia corectă. Este recomandat în special sportivilor, Programefumătorilor şi persoanelor din mediul urban. FICAT/PANCREAS – Este versiunea îmbunătăţită a programului „DIGESTIE” şi este creat special pentru a stimula aceste două organe. MENSTRUAŢIE – Pentru o feminitate naturală. REÎNCĂRCARE MENTALĂ – Este conceput pentru o relaxare optimă şi în caz de epuizare extremă. DETOXIFIERE – Acest program poate stimula procesele de detoxifiere. MERIDIAN – Scopul acestui program este să armonizeze meridianele de acupunctură. LIMFATIC – Se adresează funcţionării sănătoase a sistemului limfatic. ÎNTINERIRE – Este un program care spijină procesele antioxidante şi ajută la menţinerea tinereţii. PROSTATĂ – Este un program destinat bărbaţilor maturi, de vârstă mijlocie şi de vârsta a treia. SLĂBIRE – Este un program creat pentru a veni în sprijinul curelor de slăbire corect aplicate şi tratamentelor anticelulită. VEDERE – Este un program ale cărui vibraţii sunt create special pentru persoanele ce efectuează munci sau activităţi care suprasolicită ochii. URINAR – Vibraţiile acestui program sunt în armonie cu funcţiile renale, optimizându-le.

Rezonanta Schumann

Rezonanţa Schumann reprezintă un set de vârfuri de spectru în frecvenţa extrem de joasă a câmpului electromagnetic al Pământului. Valoarea sa exactă este 7,8 Hz. Acest câmp electromagnetic modulează, provoacă şi armonizează miile de reacţii biochimice care au loc în fiecare secundă în organism. Indirect, acest câmp este corelat cu sănătatea organismului uman, cu starea de conştiinţă şi cu sufletul.

Daca frecventa Schumann este insasi conditia vietii, ne mai intrebam ce legatura are ea cu sanatatea noastra? Da, este just sa ne intrebam pentru ca desi aceasta rezonanta a ramas aceeasi, 7,83Hz, noi ne-am debransat tot mai mult de ea. Conexiunea noastra cu aceasta frecventa vitala este perturbata din cauza radiatiilor nocive (precum cele emise de telefoanele mobile, liniile de inalta tensiune care strabat orasul, antenele radio si GSM), a alimentelor cu incarcatura informationala si nutritionala alterata (in prezent, ele contin cu 90% mai putine substante nutritive) si a modului de viata artificial.Programe

Numai pe frecventa de 7,83 Hz organismul nostru poate functiona la parametri optimi. Undele cerebrale care ne influenteaza creativitatea, performantele, nivelul de stres si anxietate si sistemul imunitar s-au dovedit a avea aceeasi frecventa ca cea a Planetei noastre. Pulsul Pamantului este insusi pulsul vietii.ADN-ul functioneaza optim numai in prezenta frecventei de 7,83Hz. Orice perturbatie declanseaza dezechilibre care se traduc in boli: de la simplele dureri de cap, la migrene, alergii, iritatii ale pielii, tulburari hormonale, aritmii cardiace, depresii, probleme de sange, si in final, leucemie si cancer.

Afectiunile si simptomele in care actioneaza BioHarmonex

Gasiti mai jos programele* in diferite afectiuni, numarul de sedinte pe zi si produsele Calivita recomandate in paralel
Afectiuni si simptome in care actioneazaNr. sedinteProduse recomandate in paralel
1. Dezvoltare, crestere armonioasa copii (child)1-2 sedinte/zi– Lion Kids Multivitamin, Lion Kids C, Vital A, B, AB, 0, Noni
2. Intarire sistem imunitar (immune)1-2 sedinte/zi– Immunaid, Virago, Ocean 21, Bee Power Royal Jelly, Vital A, B, AB, 0, Noni.
3. Incetinire imbatranire celulara (forever young/mereu tanar)1-2 sedinte/zi– Ocean 21, Oxy Max, Energy and Memory, Vital Man, Vital Woman, qProtect, Mega Q Protect, Coenzyme Q10.
4. Protejarea sistemului hormonal al femeii (hormone)1-2 sedinte– Vital Woman, Menopausal Formula, Ocean 21, Vitamin E.
5. Prevenire si combatere dureri (pain)1-2 sedinte/zi– White Willow, Noni, Triple Potency Lecithin, Shark Aid.
6. Relaxare (relax)1-2 sedinte/zi– Rhodiolin, Stress Management B Complex, Noni, Ocean 21, Vital Man, Vital Woman.
7. Optimizarea proceselor neuro-vegetative si imbunatatirea concentrarii (nerves)1-2 sedinte/zi– Energy and Memory, Stress Management B Complex, Mega B Complex, Triple Potency Lecithin.
8. Scaderea in greutate (weight loss)1-2 sedinte/zi– Nopalin, Chromium Max, XShape, Slim Formula.
9. Detoxifiere (detox)1-2 sedinte/zi– Ocean 21, Pure Yucca, Liver Aid, Smokerade, Nopalin.
10. Regenerare oculara si imbunatatirea vederii (eye vision)1-2 sedinte/zi– Beta Carotene, Luteina, qProtect, Mega Q , C 1000, Ocean 21.
11. Sistem cardiac si circulator (circulation)1-2 sedinte/zi– Omega 3, White Willow, Cholestone, Super Q10 Plus, Oxy Max, C-Plus Flavonoid.
12. Sistem respirator (respiratory)1-2 sedinte/zi– Oxy Max, Ocean 21, Smokerade, Noni, C 1000.
13. Digestie (digestion)1-2 sedinte/zi– ParaProtex, Nopalin, AC-Zymes, Digest Ease,Liver Aid.
14. Functionarea optima a ficatului, bilei si pancreasului (liver pancreas)1-2 sedinte/zi– Liver Aid, Arginine Plus, Digest Ease, Chromium Max.
15. Afectiunile pielii (skin)1-2 sedinte/zi– Ocean 21, Oxy Max, Evening Primrose Oil, ParaProtex, Pure Yucca.
16. Organele tractului urniar (urinary)1-2 sedinte/zi– Virago, Pro-State Power, Green Care, Garlic Caps, ParaProtex.
17. Prevenirea osteoporozei si mentinerea integritatii sitemului osos (bone-spine)1-2 sedinte/zi– Strong Bones, Power Mins, Ocean 21, Vital A, B, AB, 0.
18. Sportivi (alter training)1-2 sedinte/zi– Oxy Max, Energy and Memory, Power Mins, Super Mega 50, C 1000.
19. Armonizarea meridianelor de acupunctura (meridian)1-2 sedinte/zi– Ocean 21, Oxy Max, Noni, Multivitamine.
20. Armonizarea bioritmului (biorhithm)1-2 sedinte/zi– Super Soya Lecithin, Triple Potency Lecithin, Ocean 21, Noni.
21. Menstruatie – Pentru o feminitate naturala.1-2 sedinte/zi-Vital Woman, Menopausal Formula, Ginkgo XC, Evening Primrose Oil
22.  Prostata – Pentru barbati maturi, de varsta mijlocie sau varsta a treia.1-2 sedinte/zi-Pro-State Power, Vital Man, Liver Aid, URX
23.  Meteoropatie – Pentru o buna dispozitie indiferent de conditiile atmosferice.1-2 sedinte/zi-White Willow, Oregano Oil, Noni Organic
24.  Reincarcare Mentala – Pentru o relaxare adecvata si in caz de stres extrem.1-2 sedinte/zi-Rhodiolin, Stress Management, Mega B Complex, Noni Sirop
25. Nou! Limfatic – Pentru activitatea sanatoasaa sistemului limfatic.1-2 sedinte/zi-Oregano Oil, Immunaid, Virago, VeinProtex
 
In paginile urmatoare gasiti mai multe informatii despre:
Carti Electronice despre BioHarmonex (sute de pagini cu informatii utile)Clipuri Video despre BioHarmonex (prezentarea aparatului, programe, avantaje, etc)Multe alte informatii (in limba engleza)

Oferta speciala! Reducere 25%, Livrare Gratuita.

Programe