Despre Biorezonanta

De mai bine de 3.000 de ani se ştie în medicina tradiţională chineză că energia influenţează direct activitatea organelor şi că această activitate este supusă unor vibraţii ritmice.
Între timp, existenţa meridianelor şi a blocajelor pe meridiane a fost dovedită ştiinţific prin studii de medicină nucleară.Teoria particulelor subatomice (teoria cuantică) poate explica fenomenele ce se petrec la nivelul organismelor vii.Existenţa vieţii nu se poate explica decat prin teoria cuantică.  BiorezonantaNe naştem şi aparţinem ordinului cuantic, viaţa noastră pe pământ nefiind altceva decat o trecere spre entropia termodinamică (legea morţii).Conceptul de acţiune cuantică, care a fost dezvoltat până în zilele noastre, pornind de la Albert Einstein, Max Planck, Niels Bohr, Louis de Broglie, Werner Heisenberg, Erwin Schrodinger, Paul Dirac şi ajungând la William Nelson (nominalizat al premiului Nobel pentru lucrarea Promorfeus), stă la baza aplicării teoriei cuantice în medicină şi pune bazele medicinii energetice. 
Cercetatorii au stabilit ca activitatea fiinţelor vii este acompaniata de apariţia constanta a unui curent pulsativ alternativ slab, determinand existenta unui câmp electromagnetic. Fara acest câmp electromagnetic, practic nu exista viata. Organismul moare.
Viata pe pământ s-a dezvoltat intre poli electromagnetici ce rezonează cu poli similari ale diferitelor forte din univers. Astfel
componentele moleculare, atomice ale celulelor vii se afla sub influenta unui câmp electromagnetic oscilant determinat de cooperarea optima a multiplilor poli electromagnetici cu componente ale unui spectru electromagnetic oscilator ce vine din Univers, de la Soare si de asemenea de la planeta noastră.
Funcţiile normale ale organismului au loc in limitele unui câmp electromagnetic oscilant numit “câmp electromagnetic biologic“. Fiecare acţiune externă, impuls sau răspuns al organismului este determinat devariaţiile frecventei de vibraţie a componentelor celulare, dar acestevariaţii ale frecventei trebuie săse întâmple numai intr-un interval biologic.

Bazele Terapiei prin BioRezonanta

Conceptul de diagnostic si tratament “bioinformational“ se bazează pe detectarea centrilor sau sistemelor patologice cu poli electromagnetici anormali, eliminarea acestora, precum si detectarea elementelor capabile sa oscileze in armonie cu frecvente electromagnetice normale. Prin urmare, polii sistemului bioinformational fiind in rezonanta cu componentele moleculare atomice si subatomice: protoni, neutroni, alte particole, sunt capabili sa transporte si sa transmită informaţia necesara restabilirii funcţiei sănătoase a organismului.

Biorezonanta

Terapia consta in corectarea funcţiilor organismului prin neutralizarea functiilor patologice si restabilirea celor fiziologice, modifică
rile având loc la nivel de celula. Aceasta metoda permite tratarea multor afecţiuni fara intervenţia farmacoterapeutica (medicamentoasa).
Tratamentul biofizic este considerat metoda cea mai promiţătoare de imbunatatire a capacităţilor de autovindecare a organismului.
Tehnica de feedback prin biorezonanţă este o metodă terapeutică bazată pe o tehnologie de ultimă oră care detectează, citeşte si corectează oscilaţiile electromagnetice ultrafine produse de fiecare moleculă, celulă, organ, glandă sau sistem al organismului uman.Feedback-ul este un sistem propriu de control prin biocomunicare. Se trimite o informaţie, se primeşte un răspuns, se transmite un semnal corector şi se primeste un răspuns.Aceasta forma de tratament este acum disponibila tuturor, prin intermediul dispozitivului de biorezonanta, de generatia a IV-a – BIOHARMONEX.
Asa cum s-a amintit, organismul este o sursa de oscilaţii electromagnetice foarte slabe. Aceste oscilaţii suntBiorezonanta numite fiziologice sau armonice. Ele sunt specifice organismului sănătos. Daca omul se imbolnaveste sau daca un organ incepe sa lucreze disproporţionat, apar surse de oscilaţii noi, patologice, care depăşesc frecvenţele aflate in intervalul biologic.
Daca organismul nu poate readuce echilibrul intre fiziologic si patologic prin propria sa putere, reducând frecventele patologice la un nivel minim, boala va progresa.
BioHarmonex primeste informaţia si separa semnalele fiziologice de cele patologice, prelucrează cu ajutorul unui sistem electronic in semnale terapeutice, care apoi se retransmit pacientului.

Oferta speciala! Reducere 25%, Livrare Gratuita.

Biorezonanta