Seminariile Succesului organizate de Calivita International

seminariile succesului
 Dacă ai putea alege, ce ţi-ai dori să faci?
  • Să stai la soare pe plajele cu nisip alb, să faci scufundări şi să înoţi cu delfinii în apa limpede ca cristalul din Insulele Bahamas?
  • Să cunoşti cultura locală thailandeză, să te bucuri de un masaj tradiţional, urmat de un cocteil exotic?
  • Să participi la renumitul carnaval de la Rio şi să te delectezi la 35 de grade pe faimoasa plajă Copacabana, în mijlocul lui februarie?
  • Să descoperi fascinanta şi sălbatica viaţă de noapte a Las Vegasului?
  • Să mergi într-o croazieră de lux pe Marea Mediterană şi să te întreţii cu Preşedintele companiei şi cu cei mai renumiţi Manageri?
  • Toate de mai sus!
Membrii CaliVita călătoresc în întreaga lume şi fac acest lucru cu stil, distrându-se şi relaxându-se în acelaşi timp.Seminariile SuccesuluiSeminarul Succesului este mult mai mult decât îi sugerează numele. Este o aventură în necunoscut, întreţăsută cu numeroase surprize plăcute şi o delicată atingere de lux. Este o excursie de o săptămână într-o destinaţie exotică care îţi recompensează eforturile de ani de zile într-o manieră elegantă, relaxată şi cu stil.Imaginează-ţi excursia în care ai merge dacă ai câştiga la loto, iar apoi multiplică această senzaţie cu doi.Imaginează-ţi destinaţii cum ar fi Insulele Caraibe, Hawaii, Bahamas, Thailanda, Brazilia, Turcia, Insulele Canare, Mexic...Imaginează-ţi o altă destinaţie… în fiecare an!În momentul în care te înscrii în CaliVita, ai şansa de a cunoaşte cele mai exotice şi dorite destinaţii ale planetei.Cei mai valoroşi membri sunt recompensaţi cu excursii deosebite, Seminariile Internaţionale ale Succesului, unde, pe lângă relaxare, au ocazia să îşi împărtăşească reciproc cunoştinţele.În fiecare an, Compania organizează un Seminar Internaţional al Succesului într-o staţiune exotică, la ţărmul mării, pentru cei mai de succes Manageri din sistemul global.

O săptămână fabuloasă în Caraibe – SEMINARUL SUCCESULUI 2018

 O călătorie plină de aventuri, o ocazie excelentă de a vizita locuri îndepărtate, în condiţii de lux şi într-o companie foarte plăcută; o săptămână de relaxare, în care mergi în excursii fantastice. Da, ai ghicit: e vorba de Seminarul Succesului CaliVita International.Seminariile Succesului
La Gala Aniversară din noiembrie, Preşedintele Gerry Hargitai a anunţat destinaţia Seminarului Succesului din 2018. Ca şi până acum, anunţul său a fost aşteptat cu sufletul la gură de membri. Şi, tot ca până acum, surpriza şi bucuria au fost maxime: cei care se vor califica anul viitor vor fi invitaţi într-o croazieră exotică în Insulele Caraibe!Membrii care îndeplinesc anumite conditii, între 1 ianuarie şi 31 decembrie 2017, vor putea participa la Seminarul Succesului CaliVita din 2018, care şi de data aceasta va fi o excursie de lux cu totul şi cu totul specială (cheltuielile de călătorie şi de cazare vor fi acoperite de companie).Mai multe detalii despre conditiile de participare.
In continuare te invit sa vezi cateva filmulete de prezentare referitoare la Seminariile organizate de Calivita International.Nu uita! Si tu poti participa la Seminariile Succesului …