Noni Organic (Flacon 946 ml) : (198.45)   180.45 Lei         Comanda Acum

Noni Organic Pack (3+1 Gratis) : (595,49541.35 Lei        Comanda Acum

Noni Sirop (Flacon 946 ml) : (178.46)   162.24 Lei              Comanda Acum

Noni Capsule (90 capsule) : (126.21114.74 Lei                  Comanda Acum

Sau, comanda telefonic 0040727359797 – Dan Paunescu sau email info @ sursesanatate.ro

Noni-Cui se recomanda

Cui se recomanda Noni Calivita

 • Pentru combaterea oboselii. Cercetările clinice au confirmat că unul dintre beneficiile majore ale acestui fruct este că îmbunătățește starea generală de sănătate și crește nivelul de energie.
 • Reglarea somnului și reducerea semnificativă a insomniei și dereglărilor generate de aceasta. Consumat seara, cu circca o oră înainte de culcare, sucul de Noni are un rol de reglare al somnului și ajută la eliminarea insomniilor.
 • Pentru a hrăni celulele noastre, în special celulele creierului. Normalizează funcțiile celulelor. Denumit și ”fructul zeilor” Noni s-a dovedit a fi un antioxidant eficient prin nutrienții care stimulează refacerea celulelor și protejază organismul de acțiunea distrugătoare a radicalilor liberi. Mai mult decât atât, Noni conține seleniu – unul dintre cei mai buni antioxidanți.
 • Reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge și, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale. Utilizarea lui este foarte benefică imediat după momentul în care a avut loc un infarct miocardic sau accident vascular. Sterolii sunt considerați ”vinovați” și pentru reducerea simptomelor de tromboză (apariția de cheaguri de sânge), ajutând și la însănătoșirea vaselor de sânge ușor deteriorate.
 • Consumul sistematic al produsului Noni asigură protecție împotriva formării tumorilor canceroase. Are abilitatea de a lupta împotriva cancerului prin împiedicarea răspândirii țesutului canceros și încetinirea sau stoparea tumorilor, pe o perioadă îndelungată de timp. Noni încetinește dezvoltarea celulelor canceroase în multe tipuri de tumori, iar în alte cazuri ameliorează semnificativ efectele secundare nocive ale terapiilor antitumorale, ajutând pacienții să le suporte mai ușor. Efectul asupra tumorilor este potențat prin combinarea cu Shark Aid și eventual Zen Thonic.

  Un caz de pacient cu cancer pulmonar.
  Nu a vrut să se interneze în instituțiile speciale și a dorit suplimente nutritive. A început cu combinația Noni Organic și Culevit. Avea pe plămân forme chistice. Noni și Culevit distrug celulele tumorale. După 2 ani de tratament s-a observat cicatrizarea leziunilor existente la nivelul plămânilor. S-a adăugat la produse (pe lângă Noni și Culevit) și Oxy Max.

 • Noni întărește sistemul imunitar, ajutând la creșterea imunității (capacitatea de apărare a organismului împotriva infecțiilor și a tumorilor). Sistemul imunitar este o ”aglomerare” de celule și organe limfatice primare și secundare – amigdale, timus, splină, apendice limfatic și măduvă osoasă – care ne protejază corpul de atacul continuu al bacteriilor, paraziților și virușilor. Organele limfatice sunt răspunzătoare pentru creșterea și dezvoltarea limfocitelor, adică a celulelor prezente în sânge care au un efect imunostimulator. Acestea reduc toate posibilele amenințări pentru corpul nostru și le combat.

  Putem astfel clasifica diversele nereguli legate de sistemul imunitar, deci Noni are efect accentuat asupra sistemului imunitar și asupra pancreasului. Cercetările recente au arătat că Noni poate să ajute regenerarea sistemului imunitar – fie că susține un sistem imunitar funcționabil, fie că stimulează un sistem imunitar care nu funcționează în mod eficient. În afara acestui fapt, Noni întărește și susține sănătatea celulelor, pentru că este o substanță adaptogenă, care ajută celulele bolnave la ”auto-reparare”.

Când sistemul nostru imun este slăbit, speciile de candida, care se găsesc în mod natural în organism, se pot multiplica, fapt ce cauzează numeroase simptome neplăcute. Studiile au arătat că Noni blochează eficient multiplicarea uneia dintre cele mai frecvente specii de Candida (Candida Albicans).

 • Tratează problemele psihice, Alzheimer, schizofrenia, Parkinson – fiind o soluție excelentă pentru tratarea diz-abilităților comportamentale: Alzheimer, tulburări maniaco-depresive, tulburări obsesivo-fobice, depresii, etc. În astfel de cazuri este recomandat în asociere cu: Lecitină, Rhodiolin, eventual Zen Thonic și Vital 0, Vital A, Vital B, Vital AB – ales în funcție de grupa de sânge.
 • Fructul Noni poate fi folosit pentru a combate multe dependențe. În mod sigur acționează împotriva dependenței de fumat sau de alcool. În condiții de tabagism sau de alcool, în creierul nostru se formează anumiți receptori în care se întipăresc frecvențele unor substanțe aditive, cum ar fi nicotina, alcoolul sau drogurile. Aceștia sunt alcaloizii care creează dependența. Nicotina, alcoolul, drogurile, acționează asupra centrilor nervoși ai plăcerii, solicitându-i.

  Odată terminat efectul asupra organismului, reacționează solicitând din nou același stimul și, de aici, rezultă sindromul dependenței de fumat, alcool, droguri. Datorită prezenței acestor receptori, care vor da comanda ”continuă, vrem, dă-ne în continuare, avem nevoie de aceste substanțe”, Noni aduce Xeronina – care este și ea tot un alcaloid – care va reduce acești receptori și, în felul acesta, persoanele respective vor putea renunța la fumat, alcool, droguri. Noni poate bloca dependența de aceste substanțe. Xeronina se atașează de acei reactivi care au o mare afinitate pentru nicotină, modulându-le activitatea. Din acest motiv Xeronina este un bun adjuvant în procesul de dezintoxicare.

În urma unui studiu s-a constatat că la fumătorii care au băut suc de Noni în fiecare zi, timp de o lună, s-a înregistrat nu numai reducerea de care erau dependenți dar și reducerea colesterolului total și al trigliceridelor. Aceste ultime beneficii pot fi extinse și la nefumători, ele fiind de un aspect important.

În astfel de cazuri (fumat, alcool, droguri) Noni este recomandat împreună cu produse din gama: Evening Primrose Oil, Smokerade, Oxy Max. În cazul dependenței de droguri, Noni estompează efectele sevrajului.

Tehnica utilizării sucului de Noni în combaterea dependenței, pe care o vom descrie în continuare, poate fi indicată pentru a combate orice tip de dependență (nu numai dependența de nicotină).

În primele 5 zile de tratament, consumați cel puțin 6 linguri de suc de Noni, la distanța de cel puțin 2 ore una de alta (de preferat: 2 dimineața, 2 la prânz, 2 seara înainte de culcare). Începând cu a 6-a zi, reduceți doza la 3 linguri / zi (1 dimineața, 1 la prânz, 1 seara cu 1/2 ore înainte de masă). Veți constata că dependența dumneavoastră de nicotină nu mai este o necesitate fizică.

După 30 ÷ 60 de zile de consum de Noni, se poate reduce doza (se poate trece la un tratament de menținere) la 2 linguri / zi (1 dimineața, 1 seara). Pentru ca tratamentul de trecere a dependenței să fie eficient, este foarte important ca pe toată durata să se consume o cantitate mare de apă – preferabil o apă curată, naturală, oligominerală sau apă ionizată alcalină, obținută prin ionizator. Motivația este simplă – pentru normalizarea metabolismului și ”spălarea” sângelui de nicotină și alte toxine, este necesară multă apă de calitate.

Persoanele care au urmat acest tratament de renunțare la fumat, povestesc că, în primele zile de tratament, mirosul de nicotină era foarte pregnant pe corp și pe haine.

 • Ajută la artrită și rupturi de țesuturi. Doctorul Ralph Heinicke, de la Universitatea din Hawaii, este cel care a descoperit existența Xeroninei și a demonstrat importanța pe care acest mic alcaloid o are în funcționarea sănătoasă a tuturor celulelor. Conform lui, Xeronina lucrează la nivel molecular, reparând zonele cu probleme. ”Printre afecțiunile pe care le tratează sucul sau extractul din Noni, se numără artrita, rupturile de țesuturi, psoriazisul, ulcerul gastric sau rupturile de vase sangvine”, a declarat Heinicke. Efectul Xeroninei asupra celulelor corpului se vede și în cazul arsurilor. Consumul de suc de Noni face ca organismul să fie stimulat să îndepărteze mai repede țesuturile moarte și să cicatrizeze rănile.
 • Luptă cu bacteriile periculoase. Noni mai conține și o serie de ingrediente care pot ucide bacteriile cauzatoare de infecții periculoase, cum ar fi bacilul pioceanic, stafilococul auriu sau e.coli, bacteria responsabilă de numeroase infecții digestive și urinare și motivul din cauza căruia se produc cele mai multe cistite. Are deasemenea un rol antiseptic și antifungic.
 • Noni este deosebit de bun în condiții de migrene (dureri de cap). Noni este cunoscut ca arborele care suprimă durerea și durerea de cap. Este eficient în durerile de: cap, gât, muscular și nervoase, migrene și alte dureri.

Un studiu din 1990 al Laboratorului de farmacognozie de la Universitatea din Metz, a arătat că Noni are un efect analgezic la nivel central. Conform acestor studii, are un efect de suprimare a durerii de 75% din cel al sulfatului de morfină, fără efectele secundare ale acesteia. Spre deosebire de morfină, Noni nu creează dependență.

Xeronina și Proxeronina accelerează formarea de endorfină, substanță care induce o stare de bine, de confort psihic, de bună dispoziție. Xeronina și Proxeronina au efect analgezic, scad pragul percepției durerii cauzată de diverse afecțiuni.

 • Noni, datorită Scopoletinei, este capabil să inhibe creșterea multor bacterii, responsabile pentru dureroasele ulcere, gastrite sau infecții alimentare. Studiile științifice au dovedit că acestea sunt eficiente împotriva mai multor bacterii, cum sunt e.coli și salmonela – responsabile pentru majoritatea infecțiilor alimentare – sau Helicobacter Pyroli – care cauzează apariția ulcerului gastric.
 • Deosebit de bun în condiții de dismenoree, infertilitate, menopauză.

   

 • Consumul de Noni reduce simptomele diabetului, și-n felul acesta ridică nivelul de scopoletină și al oxidului de azot din organism. Cei care iau insulină vor constata, după un timp mai îndelungat de consum de Noni, că se poate reduce cantitatea necesară de administrare a acesteia. Testele efectuate de medicii din SUA asupra unor bolnavi de diabet de tip 2 au indicat că, după consumarea unui supliment alimentar pe bază de Noni, nivelul zahărului din sânge s-a redus în mod considerabil. Însă și mai surprinzător a fost faptul că, celulele organismului au început să regleze nivelul de glucoză din sânge, fapt ce înseamnă că, practic, diabetul a dispărut.
 • Noni Organic este eficient în afecțiunile cardio-vasculare, datorită efectelor sale active antihipertensive și diuretice.
 • Noni îmbunătățește funcțiile digestive și, prin acestea, ale ficatului.

În acest caz este recomandat împreună cu Green Care, Acidophilus, Digest Ease, Digestiv Enzymes, Liver Aid. Astfel o primă acțiune benefică a sucului de Noni pentru ficat este stimularea proceselor digestive prin conținutul bogat în acizii caprilic și capronic – deoarece, se știe că, o digestie deficitară este principalul factor perturbator pentru ficat și care suprasolicită funcțiile hepatice. Noni ajută și la formarea sucurilor digestive, reducând astfel majoritatea simptomelor cauzate de tulburările digestive.

Un al II-lea beneficiu adus ficatului, de preparatele din Noni, este realizat indirect prin stimularea imunității și prevenirea bolilor infecțioase care, indiferent de localizarea lor în organism, sunt generatoare de toxine endogene, pentru care ficatul este nevoit să depună efort ca să le metabolizeze și să le elimine.

 • Noni are un puternic imunostimulator datorat unui trio de substanțe: morindonul, morindinul și terpenoizii. Terpenoizii sunt de ajutor în sinteza organică și întinerirea celulelor din organism. Aceste substanțe combat infecțiile fungice și bacteriene și sunt de mare ajutor în tratamentul glaucomului (simptomelor).
 • Noni reduce reacțiile puternice la stres. În consecință acționează ca un antihipertensiv.
 • Noni reduce efectul secundar al medicamentelor și le potențează efectul.

Care dintre medicamentele alopate întrunește atâtea calități fără să fie toxic, fără să producă dependență și fără să se țină seama de doză? Nici unul!

OBSERVAȚIE: Băutura Noni se poate consuma cu orice combinație de medicamente. În multe cazuri medicamentele au efect mai bun (peste puțin timp se poate ajunge la același rezultat cu medicamente mai puține).

De multe ori Noni chiar reduce efectele secundare ale medicamentelor tradiționale.

 • Noni și-a dovedit eficiența și împotriva bacilului care provoacă infecția TBC, care în zilele noastre reprezintă un nou pericol la adresa maselor largi de populație.