Plata cu Cardul SI in Rate

plata cu cardul

Plata cu Card Bancar

Plata online se poate face cu orice card bancar în lei, VISA, VISA Electron, Maestro sau Mastercard pentru comenzile lansate online pe site-ul oficial al firmei – www.calivita.ro.Toate comenzile lansate în magazinul online şi plătite cu card bancar beneficiază de transport gratuit indiferent de valoarea coletului.– Selectare mod de plată – Card bancar Fig.17 – Finalizare comandă prin accesarea butonului Trimite comanda –Aplicaţia se va redirecţiona către site-ul băncii Credit Europe Bank pentru introducerea datelor cardului bancarSe introduc datele cardului: Numărul cardului din 24 de cifre (se va nota fără spaţii), data expirării şi codul de securitate CVV2 de pe spatele carduluiDacă cardul este prevăzut cu o parola 3D SECURE pentru securizarea plăţilor online atunci veţi fi redirecţionat pe o altă pagină pentru introducerea acestuia. Această parolă se poate afla de la banca emitentă a cardului

Plata in Rate (cu Cardul Avantaj)

Plata cu Card/ in RateÎn urma acordului semnat de CaliVita cu Credit Europe Bank, există posibilitatea cumpărării produselor CaliVita în rate, cu ajutorul cardului Avantaj emis de această bancă.Prin acest parteneriat, banca va plăti firmei noastre contravaloarea facturii plătite cu cardul Avantaj, urmând ca ulterior să recupereze de la cumpărător suma, în rate lunare. Desigur, Calivita plăteşte un comision băncii pentru acest serviciu.
  1.  În cazul facturilor cu valori de maximum 2.000 lei, cumpărătorul posesor al cardului Avantaj poate alege să achite factura în 1, 2 sau 3 rate lunare (dacă alege o rată lunară, va plăti suma după 30 de zile).
  2.   În cazul facturilor cu valori peste 2.000 lei, plata se poate face în 1, 2, 3, 6 sau 9 rate lunare!
Cumpărătorul decide singur numărul de rate. Doar membrii Calivita posesori ai cardului Avantaj emis de Credit Europe Bank beneficiază de această facilitate, de aceea ceilalţi membri care doresc să beneficieze de această facilitate vor fi îndrumaţi către Credit Europe Bank, pentru a obţine cardul Avantajhttp://www.crediteurope.ro/ http://www.cardavantaj.ro/Această facilitate privind plata în rate este disponibilă atât în Centrele CaliVita (se va folosi POS- ul Credit Europe Bank) cât şi pe www.calivita.ro. Pentru Card Avantaj se poate aplica doar în România, la sucursalele Credit Europe Bank şi pentru plăţile în lei.