Nopalin

Nopalin este indicat persoanelor Supra-ponderale sau obeze.

Nopalin stabilizeaza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. Studii Nopalin 1experimentale au demonstrat atat la diabetici cat si la oamenii sanatosi, un efect hipoglicemiant la maximum 4-6 ore de la administrarea produsului.

Putem deci spune ca, prin efectul hipoglicemiant si prin vitaminele din compozitie, acest supliment reduce complicatiile diabetului zaharat, adica retinopatia, arterioscleroza diabetica, etc…

Nopalin este un produs naturist cu efecte sigure asupra glicemiei sanguine. Prin vitaminele, mineralele, aminoacizii si fibrele continute, detoxifiaza si tonifica ficatul si pancreasul, creste sensibilitatea la insulina a celulelor, astfel stimuleaza patrunderea glucozei din sange in interiorul celulelor, unde este utilizata ca energie. Imbunatateste digestia carbohidratilor si implicit productia de insulina, in plus determina absorbtia partiala a glucidelor din intestin. Nopalul este util si in prevenirea neuropatiei diabetice.

Hipercolesterolemie – Aminoacizii, fibrele si vitamina B3 previn conversia excesiva a glucidelor sangvine in lipide. De asemenea, prin accelerarea catabolismului lipidic, Nopalin reduce nivelul colesterolemiei, trigliceridemiei si LDL. Vitamina B3 (niacina) poate converti colesterolul LDL in forma HDL si prin aceasta reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Efectul anti-aterosclerotic se datoreaza aminoacizilor, fibrelor si antioxidantilor prezenti in compozitie.Nopalin 2

Sistem digestiv – Consumul de nopalin poate reduce unele tulburari gastrointestinale, deoarece fibrele vegetale si mucilagiile protejeza mucoasa intestinala si regleaza productia de acid gastric. Nopalin asigura, in acest mod, o protectie eficienta persoanelor care consuma alimente condimentate sau urmeaza un tratament cu anti-inflamatoare. Ajuta la detoxifierea ficatului si a organismului in general.

Mucilagiul si pectina din Nopalin, impreuna cu apa, formeaza o pasta care acopera , protejeaza si curata tractul intestinal, fiind de mare ajutor in sindromul de colon iritabil. De asemenea, are efect antiinflamator si de scadere a hiperaciditatii, fiind utilizat in tratamentul gastritei si a ulcerului. Pectinele formeaza complexe cu bacteriile, determinand eliminarea lor din intestin in diaree.

Oferta speciala! 10% Reducere, Transport Gratuit!

pret redus produse calivita

Beneficiile Produsului Nopalin:

-detoxifiere

– reglarea glicemiei

– reglarea colesterolului si trigliceridelor in sange

– efect anti-oxidant

– reducerea celulitei

– reglarea greutatii corporale

 

Oferta speciala! 10% Reducere, Transport Gratuit!

pret redus produse calivita

Beneficiile Produsului Nopalin:

-detoxifiere

– reglarea glicemiei

– reglarea colesterolului si trigliceridelor in sange

– efect anti-oxidant

– reducerea celulitei

– reglarea greutatii corporale