Produse Cosmetice Calivita

Este vital sa ne ingrijim pielea nu doar in functie de tipul de ten, ci si de sezon. Acest lucru este cu atat mai important in lunile de vara si de iarna, cand pielea este expusa la efectele temperaturilor extreme.

Soarele puternic sau frigul pronuntat, variatiile de temperatura (aerul conditionat sau centralele termice), aplicarea frecventa si combinata a anumitor produse cosmetice (deodorante, filtre solare, fond de ten) — toate acestea ne pot afecta si deteriora pielea. De asemenea produsele cosmetice gresit alese pot cauza probleme similare.

Gama de produse Aquabelle consta din:

Lotiune demachianta si hidratanta     Crema regeneratoare (de zi)            Crema nutritiva (de noapte)   

 

Familia de produse cosmetice organice Organicare CaliVita s-a nascut din respect si grija pentru natura si mediul inconjurator si din dorinta de a ne proteja si mai mult sanatatea si starea de bine

Corpul nostru se identifica mai usor cu ingredientele organice, fiind benefice pentru orice tip de piele, inclusiv pentru persoanele cu piele sensibila.

In plus, cosmeticele bio-organice nu conţin compusi chimici de sinteza, hormoni sau parabeni, care se gasesc in produsele cosmetice obisnuite si care utilizate zilnic si pe o perioada indelungata de timp, pot devini toxice pentru organism.

EveryMoment

VeinCare

Hand&Body Lotion

Silk&Shine Shampoo