Serviciile de oftalmologie de la Kidoptik, special dedicate copilului tau

 

Un moment dificil pentru orice parinte este sa constate ca vederea copilului sau pare sa indice probleme. Incepand cu aceasta clipa si pana in momentul in care ajunge in cabinetul oftalmologului pediatru pentru a primi diagnosticul va sta in stres, ingrijorandu-se pentru sanatatea ochilor copilului sau.

Daca si tu te afli printre ei, iar motivul pentru care te afli pe aceasta pagina este ca nu stii unde sa mergi cu micutul la control pentru ca prima experienta sa nu fie o trauma pentru el/ea, atunci te invit sa citesti mai multe despre Kidoptik. Mai exact regasesti in randurile urmatoare cateva motive pentru care orice parinte ar prefera sa mearga aici la consult cu copilul.Serviciile de oftalmologie de la Kidoptik

 Servicii oftalmologice pentru copii, cu drag de la Kidoptik

O vedere sanatoasa poate fi mentinuta numai daca sunt efectuate controale oftalmologice regulat, mai ales atunci cand exista semne ce indica o problema. Ideala este prevenirea oricarei afectiuni decat tratarea ei, respectiv tinerea ei sub control.

Pentru ca sigur iti este greu sa iti convingi copilul sa coopereze in cadrul consultatiei, iata de ce vei prefera aceasta clinica oftalmologie copii.

Medici oftalmologi pediatri

Poate ca nu iti dai seama acum care ar fi diferenta intre acestia si oftalmologii pentru adulti. Ei bine, diferenta se observa in prestarea serviciilor, micutii fiind in perioada in care ochii inca se dezvolta. Rabdarea cu care sunt intampinati, dar si experienta in a lucra cu copiii isi spun cuvantul.

Aparatura moderna

La ei consultatiile decurg fara nevoia de a folosi picaturi. Poate stii cum se deruleaza procesul in cazul unui adult, cum actioneaza picaturile asupra vederii pe termen scurt, etc.

Kidoptik are in dotare aparate oftalmologice pentru determinarea dioptriilor, precum si un sistem computerizat PlusOptix ce face posibila consultatia incepand cu bebelusii de 6 luni. Un avantaj al acestor dispozitive este ca permit efectuarea investigatiei de la o anumita distanta, deci cel mic nu va fi incomodat de prezenta foarte apropiata a unui strain.

De altfel acestea nu impun nici o concentrare deosebita din partea copilului pentru a fi examinati, lucru care e de obicei destul de dificil, mai ales in cazul micutilor activi.

In anumite situatii nu mai este necesara administrarea picaturilor, dupa cum spuneam mai sus. Un aparat ca cel mentionat stabileste exact valoarea dioptriilor: cilindru, sfera, ax. Detecteaza nevoia de a purta ochelari, dar vine la pachet si cu alte avantaje despre care poti citi mai multe pe Kidoptik.ro.

Dioptronul TOMEY este un alt dispozitiv din dotarea lor, cu care se pot determina dioptriile copiilor care  se pot concentra, pentru un scurt timp desigur.

Optica medicala integrata

Isi dau seama cat de mult inseamna asta cei care deja au trecut prin tot procesul – consultatie – achizitionarea ochelarilor si sacrificiile necesare pentru a avea timp pentru drumurile ce le presupune.

Incepand de la consultatia initiala, pana la diagnosticarea si achizitionarea ochelarilor pe baza prescriptiei medicale, toate pot fi rezolvate intr-un singur loc, la Kidoptik. De altfel, pe site-ul oficial poate fi rasfoit si catalogul online de rame, dedicate atat fetitelor, cat si baieteilor.

Cu astfel de avantaje la indemana, misiunea parintilor devine mai simpla.

Articol extern