Multivitamine  (VitalA, Vital B, Vital AB, Vital 0)
Secretul menținerii sănătății cu produse
în funcție de grupa sanguină

 

Ce părere ați avea dacă v-aș spune că secretul menținerii sănătății, vigorii și al prevenirii îmbolnăvirilor este atât de simplu încât stă la îndemâna oricui?

S-a stabilit că viața și starea de sănătate a oricărei persoane pot fi descifrate într-o singură picătură de sânge.

Secretul menținerii sănătății cu produse în funcție de grupa sanguinăSub microscopul DarkField care examinează sângele viu, cercetătorii din Germania care au folosit primii această metodă, au observat că ființa umană este plină de paraziți naturali. Acești paraziți sunt inofensivi în stadiile lor incipiente, dar atunci când ajung într-un ciclu mai mare de dezvoltare, aceștia atacă celulele roșii din sânge.

Această metodă revoluționară de lucru, care este neinvazivă și care ne ajută să descoperim cele mai ascunse secrete ale organismului nostru, a fost preluată și în România de Centrul Medical Sănătatea.

S-au făcut multe cercetări cu această tehnică de microscopie. Știm cum arată o imagine de sânge sănătos și de asemenea știm și cum arată o probă de sânge nesănătos. Un număr tot mai mare de specialiști în domeniul sănătății au constatat că utilizarea acestei tehnici permite inspectarea dinamicii celulare, care în mod normal nu se observă în analizele efectuate cu ajutorul testelor medicale clasice.

Deci, într-o singură picătură de sânge recoltată din pulpa degetului, putem avea informații despre: forma celulelor roșii și albe, mărimea și relația dintre acestea, prezența unor ciuperci, bacterii, viruși, proteine și grăsimi nedigerate, cristale de acid uric, colesterol, metale grele, deshidratare, stress, oboseală, alimentație neadecvată.

Metoda este recomandată atât persoanelor cu probleme de sănătate dar mai ales profilactic persoanelor sănătoase sau care cred că sunt sănătoase.

Pentru corectarea dezechilibrelor din organism se recomandă folosirea unor metode blânde, neagresive, terapii complementare și produse naturale de cea mai bună calitate.

Dintre produsele de top folosite în cadrul centrului nostru se numără “produsele în funcție de grupa sanguină” – Vital 0, Vital A, Vital B, Vital AB.

Aceste produse au la bază studiul a două generații de medici tată și fiu, doctorii d’Adamo care timp de 45 de ani au studiat relația dintre grupa sanguină – alimentație și boală.

Produsele în funcție de grupa sanguină sunt unice în lume prin complexitatea formulei lor, sunt obținute prin tehnologii moderne de producție, sunt produse bio – obținute din plante din ținuturile lor de origine și au obținut avizul FDA (Food And Drag Administration) cel mai dur for mondial în doemniul avizării produselor alimentare și nutrienților.

Dr. Peter J. D’Adamo medic natursit, cercetător și cadru universitar recunoscut a fost desemnat medicul anului în 1990 de către Asociația Americană a Medicilor Naturiști și nominalizat ca cel mai bun clinician al lumii în februarie 1991 de către publicația Preventive Medicine Update.

Produsul pentru grupa sanguină O – Vital O

Vital 0, se adresează persoanelor cu grupa 0 și are în compoziție vitaminele, mineralele și oligoelementele necesare sensibilităților și punctelor vulnerabile specifice acestei grupe și anume: beta carotene, vitamina C, B1, B2, B6, B12, niacinamida, cholina, inozitol, PABA, biotin, acid panthotetic, acid folic, citrus bioflavonoid complex, hesperidin complex, betaine HCL, calciu, magneziu, cupru, zinc, crom, seleniu, mangan, potasiu, molibden, bor, vanadiu, siliciu, L glutuathione complex, L cysteine, yucca, fruza de patrunjel.

În compoziția acestui produs s-au inclus în mod special și:

  • iodul – pentru a corecta disfuncția tiroidiană
  • fierul – pentru anemie
  • nichelul – pentru sinteza enzimelor implicate în absorbția fierului.
  • bioflavonoide : rutina și quercitina – antioxidanți foarte buni
  • șofranul indian – puternic antioxidant pentru radicalii liberi, antiinflamator (recomandat în durerile reumatismale) și hepatoprotector.
  • coacăze negre, afine – antioxidanți cu rol în prevenirea cancerului, a bolilor cardiovasculare, încetinește procesul de îmbătrânire și degenerarea vederii (mai ales pe timp de noapte)
  • rădăcină de hrean – antibiotic de succes în traheite, traheobronșite, laringite, angine, reduce severitatea gripei, bactericid pentru infecțiile aparatului urinar.
  • prune – antioxidant deosebit de puternic
  • rădăcină de lemn dulce – hepatoprotector, elimină oboseala cauzată de încărcarea ficatului.

Produsul Vital 0 se foloseste când se dorește tonifiere generală în sezoanele cu alimentație deficitară, în convalescență după boli infecțioase, în bolile cronice sau când se dorește detoxifierea organismului.

In continuare, cateva carti electronice despre produsele în funcție de grupa sanguină – Vital 0, Vital A, Vital B, Vital AB.