MEDICINA CUANTICĂ – MEDICINA PREVENTIVA – MEDICINA  VIITORULUI

 

Unii oameni consideră că este mai bine să nu cunoască boala de care suferă (vor suferi). Ei se bazează pe faptul că, odată ce ştii, subconştientul se activează în acea direcţie şi boala se poate agrava (declanşa). Dar faptul că nu ştii ce boală ai (vei avea) nu înseamnă că boala dispare de la sine, (se vindecă singură, nu o să mai apară). Ideal ar fi să fie descoperită cu mult înainte ca simptomele să apară, înainte ca ea să devină cronică. Astfel şansele de vindecare vor fi cu adevărat reale.

De aceea e bine de ştiut că, o evaluare globală a stării de sănătate măcar o dată pe an, este acum la îndemâna oricărei persoane şi ea trebuie făcută indiferent de vârstă sau de starea actuală de sănătate.

Dacă în România medicina preventivă este un concept aproape inexistent, în ţările civilizate ea ocupă un rol important şi are la bază programe complexe de informare şi educare a populaţiei în domeniul sănătăţii.

Medicina cuantică sau biorezonanţa, datorită evaluării rapide a stării de sănătate şi a timpului câştigat în lupta cu boala, este considerată medicina viitorului. Îmbrăţişată de un număr din ce în ce mai mare de specialişti din întreaga lume, ea câştigă tot mai mult teren pe lângă medicina tradiţională.

Cercetările din ultimii ani menţionează că biorezonanţa este una din modalităţile cele mai promiţătoare de evaluare şi tratament, fiind o metodă noninvazivă, care nu radiază, nu preia probe de sânge, nu utilizează ingerarea de substanţe sau dispozitive de investigare.

Tehnica se bazează pe culegerea impulsurilor electromagnetice – generate de fiecare corp uman la nivelul pielii – prin intermediul unor electrozi, asemănători celor folosiţi în electroencefalografie şi electrocardiologie.

Investigarea include scanarea fiecărui organ şi sistem în parte (pulmonar, cardiovascular, digestiv, renal, reproducător, cerebral, osos, muscular, endocrin, organe de simţ), sensibilităţi la paraziţi, viruşi, bacterii şi fungi, riscuri de îmbolnăvire.

Pacientul (persoana investigată) primeşte informaţii legate de starea sa actuală de sănătate, dar şi de riscurile la care este supus în viitor, de pericolele vieţii moderne (stress, poluare, radiaţii electromagnetice).

Rezultatele obţinute, inclusiv pozele virtuale pe organe, dar cu marcarea problemelor reale ale pacientului, sunt primite pe loc şi pot fi comparate cu cele ulterioare, după efectuarea tratamentului personalizat propus.

Aşadar:

Medicina preventivaSunteţi tânâr sau vârstnic?

Bărbat sau femeie?

Bolnav sau sănătos?

Faceţi exerciţii fizice sistematic sau sunteţi sedentar?

Desfăşuraţi o activitate intelectuală sau fizică?

Vă hrăniţi sănătos (la timp, natural, conform grupei de sânge,fără excese)?

Respiraţi aer curat?

Beţi apă sănătoasă?

Indiferent în ce grupă v-aţi include sau ce aţi respecta sau nu, un lucru e sigur: este mai bine să ştii din timp totul despre sănătatea ta, pentru că este mai ieftin să previi decât să tratezi!