De ce sa alegi procedura de indepartare alunite laser

Multi dintre noi avem cel putin cateva alunite pe corp, ceea ce este perfect normal. Unele dintre acestea ar putea fi prezente de mai multi ani, unele ar fi putut sa faca doar o aparitie recenta, de exemplu dupa perioada de sarcina. Primul si cel mai important pas este, desigur, sa te asiguri ca aceste alunite sunt normale. O consultare rapida cu un dermatolog instruit iti va putea oferi liniste sufleteasca. Daca doresti sa indepartezi o alunita sau mai multe din motive cosmetice sau din alte cauze, o poti face cu ajutorul procedurii de eliminare alunite laser.

 

Multi dintre noi avem cel putin cateva alunite pe corp, ceea ce este perfect normal.

Unele dintre acestea ar putea fi prezente de mai multi ani, unele ar fi putut sa faca doar o aparitie recenta, de exemplu dupa perioada de sarcina. Primul si cel mai important pas este, desigur, sa te asiguri ca aceste alunite sunt normale. O consultare rapida cu un dermatolog instruit iti va putea oferi liniste sufleteasca. Daca doresti sa indepartezi o alunita sau mai multe din motive cosmetice sau din alte cauze, o poti face cu ajutorul procedurii de eliminare alunite laser.

In ce consta procedura de indepartare alunite laser?

Laserul Harmony XL PRO e o platforma laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimba in functie de problema cu care se confrunta pacientul. Acesta este capabil sa indeparteze alunitele cu usurinta folosind energie pentru a descompune pigmentul din alunita. De obicei, o sesiune este suficienta. Un aspect extrem de important este ca nu raman cicatrici in urma procedurii de scoatere alunite cu ajutorul laserului.

In timpul indepartarii alunitelor, explozii de radiatii luminoase vor fi directionate catre alunita, distrugand celulele pielii din care este alcatuita. Precizia unui tratament cu laser inseamna ca doar molul este indepartat, iar tesutul inconjurator este lasat intact si sanatos. Timpul de tratament cu laser de indepartare a alunitei este minim, indepartarea fiecarei alunite durand doar cateva minute. Nu exista perioade de nefunctionare asociate cu acest tratament, astfel incat pacientii pot reveni imediat la programele lor normale.

De ce anume laser?

Acest aparat modern indeparteaza cu precizie leziunile, fara efecte adverse intr-un interval scurt si cu timp de recuperare minim. Trebuie sa avem grija ca acasa sa mentinem o igiena locala adecvata astfel incat vindecarea sa fie optima.

Majoritatea alunitelor nu sunt motive de ce sa iti faci griji. In unele cazuri, totusi, vei dori sa o indepartezi din varii motive. Eliminarea cu laser este o optiune excelenta pentru pacientii care doresc un tratament mai putin invaziv. Eliminarea cu laser minimizeaza, de asemenea, sansele de infectie si accelereaza vindecarea.

Articol extern