Terapia cu apa si filtrul de apa
Aquarion de la Calivita

Din compusii anorganici care formeaza organismul uman, apa are o importanta vitala. Apa reprezinta aproximativ 95% din embrionul uman, 74% din organismul unui copil, 65-70% din organismul unui adult.

Odata cu înaintarea în vârsta, aceasta cantitate scade tot mai mult. Continutul de apa variaza în functie de organe. Smaltul dintilor are cea mai mica concentratie de apa, de doar 1%, dar exista si organe formate aproape în totalitate din apa, cum ar fi cristalinul, care este format din 99% apa. Celelalte organe sunt situate între aceste extreme: de exemplu, creierul este format din 78% apa, inima – 77%, ficatul – 84%, iar muschii – 70%.

Apa din organism este distribuita în trei spatii lichide importante: circulator, intercelular si intracelular.

Apa are un rol multiplu în organism, si anume:

apa alcalina• Ajuta la absorbtia nutrientilor
• Transporta nutrientii la celule
• Dizolva si elimina produsele reziduale aparute în cadrul metabolismului
• Regleaza nivelurile de protoni si electroni, prevenind aberatiile, mutatiile si degenerarile celulare
• Prin procesul de transpiratie, participa la controlul temperaturii corporale
• Ofera flexibilitate articulatiilor
• Creeaza un învelis flexibil pentru organele vitale

Prin urmare, cantitatea si calitatea apei consumate sunt foarte importante. Trebuie sa consumam cel putin 2,5 litri de apa pe zi, deoarece pierdem prin transpiratie 500 ml (în cazul practicarii unui sport sau pe canicula aceasta cantitate creste foarte mult!), prin urina, 1500 ml, scaunele normale cântaresc aproximativ 150 ml (în caz de diaree chiar mult mai mult!), iar vaporii de apa pe care îi expiram cântaresc înca 350 ml. Aceasta înseamna 2500 ml (2,5 l de apa zilnic) în total. Pentru a asigura homeostazia organismului, aceasta cantitate trebuie compensata.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor consuma mult mai putina apa. Acesta este un obicei foarte daunator. Organismul nostru are nevoie în continuu de apa. Greseala pe care o facem cel mai adesea este sa bem doar atunci când ne este sete, deoarece setea este „semnalul de alarma” prin care organismul încearca sa evite o pierdere serioasa de apa. Probleme pot aparea si în cazul unui consum exagerat de apa, deoarece organismul nu poate depozita cantitati foarte mari de lichide. O cantitate mare de apa consumata dintr-o data poate dizolva sarurile minerale (sodiu, potasiu) si le poate elimina din organism. Prin urmare, consumul de apa trebuie sa fie echilibrat.

Apa, odata ajunsa în organism, începe sa circule.

Aparatul Aquarion de la Calivita

Terapia cu apa si filtrul de apa Aquarion de la Calivita 1Furnizeaza o apa purificata fizic, chimic si bacteriologic. Aceasta apa o poate ulterior alcaliniza sau acidifia in 4 trepte fata de ph-ul neutru. De asemenea apa frunizata de Aquarion este imbogatita cu ioni negativi de oxigen si are mai putin clusteri moleculari, ceea ce inseamna o molecula de apa mai mica si implicit mai hidratanta, putand ajunge mult mai usor si in profunzime la nivel celular.

Apa ionizata alcalina este complet diferita de apa obisnuita de la robinet si de apa minerala, deoarece absorbtia începe imediat, iar în 30 de minute apare deja mictiunea. Deoarece cantitatile de apa eliminate impreuna cu toxine metabolice pot fi destul de mari la început, posibil ca vom urina mai frecvent, dar organismul se va obisnui rapid si, în urma purificarii, aceste intervale vor deveni tot mai mari. Apa ionizata alcalina are si efecte antioxidante, alcalinizând excelent organismul, care este adesea intoxicat si acidifiat de mâncarurile si bauturile carbogazoase.

Este important de stiut ca, în cazul consumului de apa ionizata alcalina, o cantitate mai mica de 2 I pe zi nu poate produce rezultate semnificative. Asa cum am aratat mai sus, o persoana elimina 2,5 I de apa pe zi (urina, vapori, transpiratie etc), prin urmare majoritatea oamenilor pot consuma cu usurinta 2 litri pe zi.

Mentineti-va un nivel cantitativ si calitativ adecvat de apa în organism cu ajutorul consumului de apa purificata ionizata, oxigenata negativ si redimesionata molecular conform standardelor activatorului de apa Aquarion de la Calivita!

Puteti achizitiona acest produs in 6 – 9 rate fara dobanda