Recomandari despre cartea si DVD-ul
„Cure, diete si retete pentru slabit”

„CD-ul alcatuit de dvs. este o lucrare foarte complexa.
Aparent are ca obiect curele de slabire; in realitate este o adevarata enciclopedie de medicina naturista: cuprinde informatii largi despre terapii complementare (fitoterapie,reflexoterapie, masaje, acupunctura, meloterapie, sacroterapie si multe alte terapii), diete pentru bolnavi si sanatosi, pentru lenesi si persoane f. ocupate, pt. fiecare grupa sangvina in parte, regim disociat si cate alte regimuri in care e imposibil sa nu se regaseasca vreun tip de persoana.
Chiar si numai bonusurile si isi merita din plin banii: plante medicinale, carti ale lui Aivanhov, carti de Aikido, Feng-Shui, Astrologie, retete culinare, si in mod sigur, am uitat sa adaug multe altele.Dar sunt atat de multe…
Nu cred ca poate fi cineva care sa nu gaseasca o multime de noutati in acest CD.
Va urez tuturor spor la citit-caci dureaza saptamani intregi sa citesti tot CD-ul… „

Carmen Vochescu, Bucuresti
Email:
carmenvochescu@yahoo.com

Am comandat de curind CD-ul ” Cure si diete pentru slabire”. Spre marea mea surpriza am gasit mult mai multe informatii decit m-am asteptat! Toate informatiile sunt foarte bine sistematizate.
Nici nu stii ce sa citesti mai intii. Autorul a avut ideea nemaipomenita de a aduna la un loc informatii pe care altfel le-as fi gasit cu multa pierdere de timp.”

Valentina Lazar, Bucuresti
Email:
valy_lazar@hotmail.com

„Nu as putea sa zic ca am slabit 50 kg si sunt sirena la ora asta ;))
Insa, studiind acest CD am gasit numeroase cure pe care le-am citit in timp prin diferite reviste si pe care evident le-am pus „bine” uitand de ele. Gasindu-le grupate aici, le-am studiat cateva zile dar nu pot sa spun ca am ales o cura si m-am tinut strict de ea.
In schimb, mi-am reevaluat stilul de viata si de alimentatie, am reinceput sa fac miscare, sa nu mai mananc seara si sa fiu mult mai atenta la ce ingurgitez in timpul zilei.
Ideea e ca din mai multe cure am luat principiile de baza si mi-am creat o cura a mea. Va sfatuiesc sa cumparati CD-ul „Cure de slabire” si sa imi urmati exemplul.
Nu va fi o cura clasica si traumatizanta atata timpa cat o veti adapta la stilul propriu de viata.”

Iuliana Amariei, Bucuresti
Email:
mulan112003@yahoo.com
„Va sint recunoscator pentru materialul gasit pe CD-ul ,,Cure de slabire” . Totul este bine prezentat si la subiect .
Pot spune ca impreuna cu bonusurile valoreaza mult mai mult decit am dat pe el.
Recomand cu placere oricui este interesat de aceste subiecte sa-l cumpere imediat.”


Stiole Leontin, Braila

Email: vilaciudad@yahoo.com

„Va multumesc pentru cd-ul „Cure de Slabire”. Sunt foarte multumita de el. Bonusurile gasite sunt si ele o minunatie si toata familia mea este incantata de cartile gasite pe cd. Astfel, cu un singur cd am reusit sa multumesc pe toate lumea. Consider ca acest cd reprezinta un lucru pe care ar trebui sa-l aiba toata lumea in „biblioteca”.
Multumesc inca o data pentru oportunitatea de a achizitiona acest cd la un pret atat de bun”

Roxana