PROMOTIILE PERIOADEI
24 Noiembrie – 7 Decembrie

Decembrie bate iar la uşă …

 

Magazinele sunt pline de oferte de sezon, pe placul chiar şi celui mai pretenţios client. Cu siguranţă şi tu ai o listă nesfârşită de cadouri pentru cei dragi.

Dar oare eşti pregătit pentru perioada aglomerată care va urma?

Anul acesta poţi fi în formă maximă pentru a face faţă goanei după cadourile pentru cei dragi!

Cum?

Pe cât de plăcută este perioada sărbătorilor pe atât de mult stres şi extenuare poate să îţi aducă. Recapătă-ţi energia şi întăreşte-ţi organismul cu ajutorul Organic Acai sucul de acai organic, bogat în nutrienţi, cu un conţinut ridicat de antioxidanţi, vitamine, minerale şi aminoacizi.

 

 

Pachetul Oregano Oil (2 flacoane) cu 15% Reducere!

Dacă răcelile de sezon îţi dau bătăi de cap, iar durerile în gât şi tusea par că nu se mai ameliorează, te poţi baza pe Oregano Oil. Carvacrolul, compus al uleiului de oregano, are un efect puternic antimicrobian ajutându-te să ameliorezi disconfort-ul creat de răceală.  

Printre ingredientele active ale uleiului de oregano se numără flavonoidele, cunoscute pentru excelentele lor efecte antioxidante, precum şi câteva uleiuri volatile foarte utile.

Carvacrolul are un puternic efect antimicrobian, astfel că poate distruge sau împiedica reproducerea bacteriilor sau ciupercilor.

Alege Produsul Săptămânii: Pachet 2 Oregano Oil  -15%

In limita stocului disponibil!