PROMOTIILE SAPTAMANII
25-31 Mai

Vârsta de 30 de ani este sau a fost pentru mulţi dintre noi o piatră de hotar în cursul vieţii. Unii spun că este un prag al maturităţii, alţii că este începutul procesului de îmbătrânire, iar alţii se simt mai tineri şi mai plini de energie ca niciodată.

 

Este adevărat că după 30 de ani organismul suferă o serie de transformări. Dar din fericire avem posibilitatea de a veni în întâmpinarea acestor transformări cu suplimente nutriţionale, care cooperează blând cu corpul nostru şi ajută la menţinerea unei stări de bine.

Nu ştii ce supliment nutriţional să alegi?

Află care ţi se potriveşte!

Image

Coenzima Q10 este produsă de către organism şi este indispensabilă desfăşurării normale a proceselor biologice din corp. După 30 de ani, cantitatea de coenzima scade proporţional cu înaintarea în vârstă. SuperMegaCoQ10 este un produs cu o doză extrem de ridicată de CoQ10 şi antioxidanţi care contribuie semnificativ la îmbunătăţirea calităţii vieţii.

 Hormonii de creştere sprijină funcţionarea sistemului nervos, stimulează arderea grăsimilor  şi previn degradarea muşchilor. După 30 de ani, nivelul acestor hormoni scade. PowerBooster stimulează producţia hormonilor de creştere, fiind în acelaşi timp şi aliatul de nădejde al unui corp tonifiat şi sănătos. Cu Power Booster este uşor să fii în formă!

 

Promoţiile săptămânii 25 – 31 mai

Daca vei comanda produse de 1800 PB primesti GRATUIT un Super Mega CoQ10

Pachet 2 Power Booster (REDUCERE 20%)

Indiferent de vârsta pe care o ai, importantă este sănătatea şi vitalitatea! Cu suplimentele nutriţionale CaliVita este uşor să faci faţă provocărilor!