PROMOTIILE SAPTAMANII
13 Aprilie – 19 Aprilie

A trecut perioada sărbătorilor pascale şi te-ai întors la responsabilităţile cotidiene. Te aşteaptă o listă nesfârşită de lucruri care trebuie rezolvate şi simţi presiunea termenelor limită.

Image

Deşi ar fi trebuit să revii cu forţe proaspete, lucrurile nu stau chiar aşa. Simţi că nu eşti pregătit să faci faţă obligaţiilor familiale şi de la locul de muncă?

Te ajutăm noi!

În fiecare zi organismul nostru este supus unui nivel ridicat de stres. Mereu există situaţii care nu suportă amânare, conflicte care trebuie soluţionate, proiecte care trebuie finalizate. Cum faci faţă stresului când lucrurile scapă de sub control? Rhodiolin te ajută în mod natural să te eliberezi de stres şi contribuie la instalarea unei stări generale de bine. 

 În perioada sărbătorilor, cu toţii ne-am răsfăţat cu bunătăţi greu de digerat, bogate în grăsimi şi zahăr. Aceste excese provoacă un dezechilibru nutriţional şi cresc nivelul de colesterol. Pure Yucca te ajută să menţii colesterolul în limite normale, stimulează procesele metabolice şi contribuie la eliminarea substanţelor nocive.

Promoţiile săptămânii 13 – 19 aprilie

Rhodiolin 3 + 1 GRATIS

Pachet 2 Pure Yucca (15% Reducere)

Regăseşte-ţi echilibrul! Cu produsele CaliVita treci mai uşor peste zilele care te pun la încercare!