Promotiile Saptamanii 05-11 Octombrie

Image

Uneori suntem prea ocupaţi, prea prinşi în obligaţiile cotidiene, ne facem prea multe griji pentru examene şi proiecte de finalizat, pentru a avea timp de lucrurile care contează cu adevărat.

Alergăm în stânga şi în dreapta, ne uităm prea mult la televizor, după ce o zi întreagă am stat cu ochii în calculator.  Învăţăm prea mult timp încontinuu şi nu facem suficiente pauze, nu dăm timp informaţiei să se sedimenteze. Avem tot mai mult de lucru, tot mai multe informaţii de acumulat şi tot mai puţin timp la dispoziţie.

Cum putem face faţă zilelor stresante?

 

Iată care-i secretul!

PACHET   PanaxGinseng+LuteinPlus)
(
REDUCERE 20%)

Toţi spun că viaţa este o călătorie şi că trebuie să ne bucurăm de parcurs, nu doar de destinaţie.
La fel se întâmplă şi când avem un examen sau un proiect de finalizat. Câteodată tot ce ne dorim este să prezentăm proiectul, să susţinem examenul şi să mergem mai departe.

Cu pachet Focus te bucuri de întreg procesul de învăţare, deoarece te concentrezi uşor pe ce ai de făcut, acuitatea ta vizuală se îmbunătăţeşte, ochii tăi îţi vor mulţumi, iar tu vei face performanţă!

PACHET   Mega QProtect
(
REDUCERE 20% la 2 bucati)

De-a lungul unei zile sunt multe lucruri care ne afectează. Nu lăsa stresul să fie unul dintre ele!
Cu Mega qProtect ai o mega doză de compuşi biologic activi, cu potenţial antioxidant puternic, care te protejează de efectele negative ale stresului.

Acum poţi să faci faţă fiecărei zile, indiferent de dificultatea examenelor care te aşteaptă la finalul săptămânii sau de numărul mare de sarcini pe care le-ai notat în agendă.

Image

Oricât îţi este de încărcat programul, acordă-ţi un moment de relaxare! Corpul tău îţi va mulţumi!

Cu suplimentele nutriţionale CaliVita eşti pregătit să faci faţă toamnei, indiferent de intemperiile cu care aceasta te întâmpină.