Ce este un Manager Calivita

Membrii care ating niveluri superioare beneficiaza de bonusuri suplimentare, reziduale, numite Premii Manageriale.

Ele sunt  echivalentul unei pensii private, in urma calificarii si mentinerii la anumite nivele superioare in aceasta activitate

Manager Calivita1 1

Există şaisprezece (16) titluri de Manager, după cum urmează (în ordine crescătoare):

 • Manager cu un Palmier (Palm Manager – PM)
 • Manager cu Doi Palmieri (Double Palm Manager – DPM)
 • Manager cu Trei Palmieri (Triple Palm Manager – TPM)Manager Calivita1 2
 • Manager Executiv (Executive Manager – EM)
 • Manager cu o Stea (Star Manager – SM)
 • Manager cu un Palmier de Argint (Silver Palm Manager – SPM)
 • Manager cu Doi Palmieri de Argint (Double Silver Palm Manager – DSPM)
 • Manager cu Trei Palmieri de Argint (Triple Silver Palm Manager – TSPM)
 • Manager cu un Grup de Argint (Silver Group Manager – SGM)
 • Manager cu o Stea de Argint (Silver Star Manager – SSM)
 • Manager cu un Palmier de Aur (Golden Palm Manager – GPM)
 • Manager cu Doi Palmieri de Aur (Double Golden Palm Manager – DGPM)
 • Manager cu Trei Palmieri de Aur (Triple Golden Palm Manager – TGPM)
 • Director (Director – D)
 • Director Executiv (Executive Director – ED)
 • Senator (Senator – S)

Avantaje si stimulente obtinute de Managerii Calivita

 1. Premii Manageriale
 2. Seminariile Succesului (Excursie pentru 2 persoane in locatii exotice)
 3. Balul Calivita
 4. Conferinte Anuale
 5. Academia de Business Calivita

Beneficii Distribuitori Calivita

beneficii coordonatori retea

Castiguri mari cu investitii minime, chiar daca nu comanzi nimic sau esti in vacanta!

Ghidul succesului

ghidul succesului

Pasi practici pentru a construi o retea proprie de consumatori si distribuitor.

Mai multe informatii despre modul de calcul si care pot fi veniturile unui Manager Calivita:

MARTURII COORDONATORI DE RETELE CALIVITA

RETEAUA MEA ESTE PENTRU MAMICI

Manager Calivita1 3Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, Alexandra, care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si acuza lipsa poftei de mancare. Atunci am folosit Garlic Caps si nu mica mi-a fost mirarea cand, la scurta vreme, a inceput sa manace cu pofta, ca niciodata inainte. Apoi am adaugat mancarurilor obisnuite vitaminele si mineralele Lion Kids.

Aceste produse nu numai ca au rezolvat problemele de sanatate ale fetitei si ale familiei mele (care consuma zilnic antioxidanti -Q Protect, Vitamina C) dar mi-a oferit si sansa de a cunoaste alte mamici care, la randul lor, au apreciat efectul benefic al produselor CaliVita.

Asa le-am cunoscut pe Alina Stefanescu, mamica Andreei, pe Nicoleta Voinea, mamica lui Edi, pe Adriana Alexandru, mamica lui Frederic, pe Gabriele Grigore, mamica lui Radu, pe fosta mea colega din facultate, Magda Leca, al carei baietel, Bogdan, e tare incantat sa consume sucul Noni etc.

Dorinta mamelor de a-si vedea copii sanatosi si fericiti ma ajuta in continuare la construirea retelei mele de consumatori pe care am numit-o „Reteaua Mamicilor”. Tuturor mamicilor le doresc multa sanatate, putere de munca si prosperitate, iar copilasilor succes la scoala si sa fie inconjurati de multa dragoste! Pentru ca, sa nu uitam: „Copiii nostri merita tot ce-i mai bun”.

Catalina Vasile, Bucuresti

ERAM SCEPTIC DAR ACUM AM O RETEA

Manager Calivita1 4In ianuarie 2004 am facut cunostinta cu produsele naturiste Calivita la un seminar. Am ajuns acolo prin intermediul Ionelei Badila, care a anuntat evenimentul la televiziunea locala. Atunci eram foarte bolnav, doctorii ridicau din umeri, depasiti, si ma sfatuiau sa caut alternative. Aveam 49 de ani, ma saturasem de atata suferinta si chin, fusesem internat mai bine de 14 ani prin spitalele din Bucuresti, incercasem toate tratamentele alopate recomandate si fara niciun rezultat.

La seminar am intalnit o doamna doctor care acorda consultanta medicala. Mi-a recomandat sa consum niste produse CaliVita. Desi total neincrezator, am comandat aceste produse si am inceput sa le consum. Rezultatele au fost uimitoare: nu putem sa cred ca nu mai am dureri de cap si nu mai curge sange din nas, intr-o luna am slabit 15 kg natural fara cure de slabire, mi-au scazut colesterolul, glicemia si testele de tiroida in limite normale, tensiunea s-a stabilizat si a ramas in afara oricarui pericol, durerile de coloana au disparut in cateva zile si nu au mai aparut nici dupa 10 ani, imunitatea a crescut crescandu-mi energia si pofta de viata.

Pot sa spun cu certitudine ca am intinerit cu cel putin 10 ani . Am ramas consumator de produse CaliVita si in plus, am luat hotararea sa dau inpoi la oameni ce mie mi-a dat Dumnezeu: sansa de a cunoaste aceste produse naturiste deosebite si fara efecte secundare . Reteaua de consumatori creata de mine nu este foarte mare dar de cateva luni suma care imi revine lunar a devenit mai mare decat pensia.

Gheorghe Ion, Sibiu