Training CaliVita- Membrii Beneficiaza De Cursuri, Seminarii

Training Gratuit prin Calivita

Programele noastre de training CaliVita de cea mai înaltă calitate îţi pot sprijini atât dezvoltarea personală, cât şi pe cea profesională, permiţându-ţi să înveţi marketingul în reţea şi managementul de la nivelul de bază la cel mai înalt.Între timp, îţi vei dezvolta abilităţi pe care le poţi folosi cu succes nu doar în domeniul construcţiei de reţea, ci în orice domeniu al vieţii.

Seminariile Succesului Calivita

Unul din cele mai importante lucruri pentru crearea unui mediu de afaceri propice sunt Seminariile Calivita. Prin intermediul seminariilor poți verifica politica de afaceri a companiei, precum și rezultatul muncii sponsorilor și membrilor cheie. Rincipalul scop al seminariilor este motivarea.Este important să organizăm seminarii în modul în care membrii noștri se așteaptă de la noi și să ținem pasul cu ultimele tendințe. Stabilitatea, sinceritatea, încrederea, loialitatea și succesul sunt valorile confirmate și reconfirmate la seminariile noastre.

Evenimentele Calivita

Balul CaliVita, Conferintele Anuale și Tabăra de Vară creează un mediu pozitiv și motivant. Aici îi poți întâlni pe cei mai de succes membri, poți face schimb de experiență cu ei și poți afla cum au atins succesul.Acestea sunt, de asemenea, ocazii să îi cunoști în persoană, să îți consolidezi prieteniile, dar și relațiile de afaceri.

Organizarea serilor de afaceri

Training CalivitaOrganizarea unor seri de afaceri de succes necesită o pregătire și realizare profesională. Nu lăsa nimic la voia întâmplării. Planifică totul dinainte, consultă-te cu fiecare vorbitor, precum și cu sponsorii și cu Compania. Nu improviza. ține minte că și o improvizație de succes necesită o pregătire adecvată.

Educația și dezvoltarea personală

Întotdeauna există ceva nou de învățat. Folosește orice ocazie pentru a învăța și a pune în practică ce ai învățat, cât mai repede. Toate tipurile de traininguri, cărți, CD-uri, DVD-uri, sunt o sursă valoroasă de informație, care te sprijină în afaceri, dar, în același timp, te ajută și să îți dezvolți personalitatea.Pentru a crea un mediu propice de afaceri, împărtășește-ți cunoștiințele cu ceilalți!

Academia de Business Calivita

CaliVita Business Academy oferă în cadrul cursurilor sale informații, metode și tehnici deosebit de utile și valoroase, în conformitate cu nevoile și așteptările membrilor CaliVita, dornici să se dezvolte personal la un nivel cât mai înalt, construind și consolidând simultan, în mod durabil, propria afacere.Cu ajutorul sistemului de instruire Academia de Business CaliVita vă puteţi însuşi cunoştinţele necesare despre construirea şi conducerea reţelei de la nivelul de bază, până la cel de lider.calivita business academyDincolo de asimilarea cunoştinţelor de specialitate, Academia vă oferă şi posibilitatea de a dezvolta anumite competenţe care vă vor fi utile nu doar pentru construcţia de reţea, ci în orice alt domeniu al vieţii.Vă asigurăm în mod constant materiale de instruire şi formare, în format audio şi video, precum şi consultanţe medicale.Este un program profesional de educație și training, conceput și dezvoltat de firma CaliVita International, cu ajutorul unor specialiști în domeniu.

Scopul CALIVITA BUSINESS ACADEMY

Este susținerea membrilor Rețelei CaliVita International în atingerea succesului personal și în afaceri. De peste 25 de ani căutăm să aflăm motivele reușitei mambrilor de succes din Reţeaua CaliVita:
 • Oare ce îi deosebește de ceilalți?
 • Ce fac și cum procedează ei?
 • Ce fel de oameni sunt?
 • Ce atitudine, ce mentalitate au, cum gândesc?
 • Ce aptitudini și deprinderi au?
Răspunsurile la aceste întrebări ne-au arătat în mod evident că personalitatea, mentalitatea, gradul de dezvoltare al aptitudinilor și deprinderilor sunt cheia succesului lor.

Cursurile CALIVITA BUSINESS ACADEMY

 1. Stabilirea țelurilor
 2. Planificarea strategică
 3. Comunicare (curs bazat pe tipurile de comportament DISC)
 4. Vânzări (curs bazat pe tipurile de comportament DISC)
 5. Mentorat în practică (curs special pentru constructori de reţea, lideri)
 6. Coaching în practica liderilor (curs special pentru constructori de reţea, lideri)
Mai multe detalii despre Calivita Business Academy.

Contact:

Adresa: Str. Bibescu, Craiova
Telefon: 0727 359 797
Mail: info@sursesanatate.ro


Categorii

Surse Sanatate

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Paunescu Dan Georgica I.F., Distribuitor independent al produselor CaliVita® International, singurul responsabil de conţinutul acestui site.

error: Content is protected !!