Training calivita Gratuit

training calivita

Programele noastre de training CaliVita de cea mai înaltă calitate îţi pot sprijini atât dezvoltarea personală, cât şi pe cea profesională, permiţându-ţi să înveţi marketingul în reţea şi managementul de la nivelul de bază la cel mai înalt.

Între timp, îţi vei dezvolta abilităţi pe care le poţi folosi cu succes nu doar în domeniul construcţiei de reţea, ci în orice domeniu al vieţii.

Exemple de training CaliVita:

 

Calivita Business Academy

Este un program profesional de educație și training, conceput și dezvoltat de firma CaliVita International, cu ajutorul unor specialiști în domeniu.

CaliVita Business Academy oferă în cadrul cursurilor sale informații, metode și tehnici deosebit de utile și valoroase, în conformitate cu nevoile și așteptările partenerilor CaliVita, dornici să se dezvolte personal la un nivel cât mai înalt, construind și consolidând simultan, în mod durabil, propria afacere.

Cursurile CaliVita Business Academy

  1. Stabilirea țelurilor
  2. Planificarea strategică
  3. Comunicare (curs bazat pe tipurile de comportament DISC)
  4. Vânzări (curs bazat pe tipurile de comportament DISC)
  5. Mentorat în practică (curs special pentru constructori de reţea, lideri)
  6. Coaching în practica liderilor (curs special pentru constructori de reţea, lideri)

Seminariile Succesului

În momentul în care te înscrii în CaliVita, ai şansa de a cunoaşte cele mai exotice şi dorite destinaţii ale planetei. Cei mai valoroşi membri sunt recompensaţi cu excursii deosebite, Seminariile Internaţionale ale Succesului, unde, pe lângă relaxare, au ocazia să îşi împărtăşească reciproc cunoştinţele.