Select Page

Training Calivita

ACADEMIA DE BUSINESS CALIVITA

calivita business academy

CaliVita Business Academy oferă în cadrul cursurilor sale informații, metode și tehnici deosebit de utile și valoroase, în conformitate cu nevoile și așteptările membrilor CaliVita, dornici să se dezvolte personal la un nivel cât mai înalt, construind și consolidând simultan, în mod durabil, propria afacere.

Cu ajutorul sistemului de instruire Academia de Business CaliVita vă puteţi însuşi cunoştinţele necesare despre construirea şi conducerea reţelei de la nivelul de bază, până la cel de lider.
Dincolo de asimilarea cunoştinţelor de specialitate, Academia vă oferă şi posibilitatea de a dezvolta anumite competenţe care vă vor fi utile nu doar pentru construcţia de reţea, ci în orice alt domeniu al vieţii.

Vă asigurăm în mod constant materiale de instruire şi formare, în format audio şi video, precum şi consultanţe medicale.

Este un program profesional de educație și training, conceput și dezvoltat de firma CaliVita International, cu ajutorul unor specialiști în domeniu.

SCOPUL CALIVITA BUSINESS ACADEMY

Este susținerea membrilor Rețelei CaliVita International în atingerea succesului personal și în afaceri. De peste 25 de ani căutăm să aflăm motivele reușitei mambrilor de succes din Reţeaua CaliVita:

 • Oare ce îi deosebește de ceilalți?
 • Ce fac și cum procedează ei?
 • Ce fel de oameni sunt?
 • Ce atitudine, ce mentalitate au, cum gândesc?
 • Ce aptitudini și deprinderi au?

Răspunsurile la aceste întrebări ne-au arătat în mod evident că personalitatea, mentalitatea, gradul de dezvoltare al aptitudinilor și deprinderilor sunt cheia succesului lor.

CURSURILE CALIVITA BUSINESS ACADEMY

 1. Stabilirea țelurilor
 2. Planificarea strategică
 3. Comunicare (curs bazat pe tipurile de comportament DISC)
 4. Vânzări (curs bazat pe tipurile de comportament DISC)
 5. Mentorat în practică (curs special pentru constructori de reţea, lideri)
 6. Coaching în practica liderilor (curs special pentru constructori de reţea, lideri)

Mai multe detalii despre Calivita Business Academy.

SEMINARIILE SUCCESULUI

 

Dacă ai putea alege, ce ţi-ai dori să faci?

 • Să stai la soare pe plajele cu nisip alb, să faci scufundări şi să înoţi cu delfinii în apa limpede ca cristalul din Insulele Bahamas?
 • Să cunoşti cultura locală thailandeză, să te bucuri de un masaj tradiţional, urmat de un cocteil exotic?
 • Să participi la renumitul carnaval de la Rio şi să te delectezi la 35 de grade pe faimoasa plajă Copacabana, în mijlocul lui februarie?
 • Să descoperi fascinanta şi sălbatica viaţă de noapte a Las Vegasului?
 • Să mergi într-o croazieră de lux pe Marea Mediterană şi să te întreţii cu Preşedintele companiei şi cu cei mai renumiţi Manageri?
 • Toate de mai sus!

Membrii CaliVita călătoresc în întreaga lume şi fac acest lucru cu stil, distrându-se şi relaxându-se în acelaşi timp.

Seminariile  Succesului  sunt mult mai mult decât îi sugerează numele. Este o aventură în necunoscut, întreţăsută cu numeroase surprize plăcute şi o delicată atingere de lux. Este o excursie de o săptămână într-o destinaţie exotică care îţi recompensează eforturile de ani de zile într-o manieră elegantă, relaxată şi cu stil. Imaginează-ţi excursia în care ai merge dacă ai câştiga la loto, iar apoi multiplică această senzaţie cu doi. Imaginează-ţi destinaţii cum ar fi Hawaii, Insulele Bahamas, Thailanda, Brazilia, Turcia, Insulele Canare, Mexic...

Imaginează-ţi o altă destinaţie… în fiecare an!

În momentul în care te înscrii în CaliVita, ai şansa de a cunoaşte cele mai exotice şi dorite destinaţii ale planetei.

Cei mai valoroşi membri sunt recompensaţi cu excursii deosebite, Seminariile Internaţionale ale Succesului, unde, pe lângă relaxare, au ocazia să îşi împărtăşească reciproc cunoştinţele.

În fiecare an, Compania organizează un Seminar Internaţional al Succesului într-o staţiune exotică, la ţărmul mării, pentru cei mai de succes Manageri din sistemul global.

Gerry G. Hargitai, fondatorul şi preşedintele CaliVita International, precum şi alte persoane din conducerea Companiei, iau parte la seminariile internaţionale.

Iata mai jos, cateva filmulete de la aceste Seminarii:

Share This