Avantaje distribuitori

Reduceri, bonusuri si performanta

Pe langa beneficiile obtinute la inscrierea ca si Membru Consumator,  Membrii Distribuitori pot obtine alte numeroase avantaje:

  • Pot aplica un adaos de 33% la fiecare produs vandut (de ex. daca achizitionezi si revinzi prietenilor produse CaliVita in valoare de 300 euro intr-o luna, aceasta reprezinta un profit al tau de 99 euro).
  • Pot avea dreptul la un bonus sau la o reducere de 4-21% din valoarea fara TVA a cumparaturilor ulterioare, in functie de valoarea cumulata a comenzilor personale lunare
  • Pot primi cadouri valoroase in functie de promotiile valabile la un moment dat.
  • Poti avea dreptul la expediere gratuita in cazul in care cumparaturile tale depasesc o anumita valoare.
  • Participarea la traininguri, seminarii, evenimente CaliVita

Ce inseamna Puncte Bonus (PB), Puncte Comerciale (PC) si nivel de performanta?

Sistemul de calcul al bonusurilor partenerilor pe baza Punctelor Bonus (PB) si Punctelor Comerciale (PC) este foarte transparent si permite calculul si verificarea foarte rapida a sumelor cuvenite. Fiecare produs CaliVita are alocat un anumit numar de PB si PC.
Astfel, Punctele Comerciale reprezinta pretul net, fara TVA, al produsului (exceptii pot aparea doar in cazul produselor din afara gamei de baza CaliVita, cum ar fi anumite consumabile sau produse ale altor firme).
Suma Punctelor Bonus ale produselor achizitionate de tine intr-o luna iti va determina nivelul de performanta, adica reducerea de care vei beneficia la aceste achizitii sau bonusul tau in numerar platit de catre CaliVita. Nivelul de performanta se calculeaza din valoarea neta a cumparaturilor tale si a grupului tau si poate varia intre 4% si 21%.

Avantaje distribuitori 1
Iata un exemplu:
Daca ai achizitionezi intr-o luna 10 bucati dintr-un produs CaliVita, pret unitar (inclusiv TVA) 175,20 lei, care are 500 PB si 160,7 PC (pret unitar fara TVA!) vei totaliza:
Puncte Bonus: 10 x 500 PB = 5.000 PB
Puncte Comerciale: 10 x 160.7 PC = 1.607 PC
Cele 5.000 PB cumulate in aceasta luna iti aduc un nivel de performanta de 7%, adica iti dau dreptul la un bonus de 7% din suma PC:

Reducerea ta va fi: 7% x 1.607 PC = 112,49 lei

Compania isi instiinteaza membrii cu privire la nivelul atins si la reducerile sau platile pe care le vor primi intr-o anumită luna. Primirea bonusului se face sub forma de discount la cumparaturile viitoare.

Conform graficului de mai sus, persoanele care depasesc 18000PB trec la nivele superioare (12%-21%) in care  pot opta sa primeasca banii in loc de reduceri si aceasta va poate aduce venituri considerabile.

LIBERTATE SI VENITURI NELIMITATE

La un serviciu obisnuit lucrezi, de obicei, 8 ore pe zi, fara multe perspective de promovare. In afacerea CaliVita, posibilitatile de promovare sunt nelimitate si poti lucra de acasa, cand ai timp. Tu esti propriul sef, nu ai un program fix, nu trebuie sa ceri nimanui libere sau concedii.

Avantaje distribuitori 2

La un serviciu obisnuit venitul tau va fi intotdeauna limitat, de exemplu nu poti castiga mai mult decat managerul sau directorul tau.  In CaliVita, venitul tau depinde doar de tine– nu exista niciun prag la care compania va spune:  „STOP, nu poti castiga mai mult”.

In plus, compania te motiveaza suplimentar sa castigi mai mult si sa te straduiesti sa atingi succesul.

Dezvoltare Personala

Calivita este o afacere unde trebuie să ne lărgim în continuu cunoştinţele.

Participând la traininguri, la prezentari medicale, cunoscând noi oameni şi învăţând despre modul lor de gândire, ne stimulăm dezvoltarea personală generală. Şansele de dezvoltare sunt foarte numeroase. Fiecare va găsi ceva pe gustul lui. Însă este necesar să iei parte la evenimentele şi întâlnirile organizate de sponsor sau de compania CaliVita.

Printre sursele valoroase de informaţie se numără, de asemenea, publicaţiile şi materialele CaliVita, precum şi site-urile de cercetare.

Facilitati pentru membrii care sunt personal medical

Personalul medical joaca un rol foarte important in dezvoltarea companiei Calivita International. De aceea este sprijinit sa ia parte la cursurile de educare continua, in cadrul intalnirilor Comisiei Internationale si a altor conferinte  medicale.

Asfel, medicilor le este pus la dispozitie un cadru adecvat in care pot face schimb de experienta.