Nivel de performanta – Consumator

Reduceri Suplimentare

Există şapte (7) nivele diferite de performanţă.

Primele trei (3) nivele de performanţă sunt cunoscute sub denumirea de „Nivele de Performanţă de Consumator” şi îi permit Distribuitorului să beneficieze de reduceri suplimentare la cumpărarea produselor din Reţea.

Nivelele de performanţă ale Distribuitorilor Consumatori sunt determinate de totalul PBG din luna respectivă, după cum urmează:

  • peste 1.000 PBG 4%
  • peste 3.000 PBG 7%
  • peste 9.000 PBG 10%

Reduceri pentru Consumatori

Distribuitorii care au atins un nivel de performanţă de Consumator (4%, 7% sau 10%) nu au dreptul la recompense financiare din partea Companiei, dar pot beneficia de reduceri suplimentare la preţul de Distribuitor în momentul cumpărării produselor din Reţea.

In acest caz, Compania le permite sa utilizeze suma respectiva drept reducere suplimentara pentru cumparaturile ulterioare din Retea.

Drepturile de reducere acumulate pot fi folosite pentru a reduce orice factură emisă la cumpărarea produselor din Reţea, până la maximum 50% din valoarea totală a facturii.

Trebuie sa stiti ca, daca doriti ca afacerea dumneavoastra sa se dezvolte, trebuie sa fiti mai intai un consumator fidel al produselor din propria afacere. Daca dumneavoastra sunteti convins de eficacitatea lor, puteti convinge si pe altii, puteti sa le prezentati cu entuziasmul celui care este sigur de eficienta lor.

Daca le cumparam de la farmacie pierdem banii, daca le cumparam din afacerea noastra vom castiga, pentru ca participam la profit cu firma. Banii vin din consum, pe care oricum il facem, ori de cate ori facem cumparaturi din propria afacere realizam puncte bonus, iar acestea ne aduc bani.

Cati? Depinde de volumul rulajului realizat in propria retea.

Cum folosesc reducerea pentru cumpărăturile ulterioare?

Reducerile personale de fidelitate neutilizate se cumulează. Reducerea individuală poate fi folosită pentru a acoperi până la 60% din valoarea totală a cumpărăturilor de pe o factură şi va fi dedusă din suma brută de pe factură.

Cum aflu ce sumă pot folosi la cumpărături?
  • Trimitem înştiinţări pe data de 20 a fiecărei luni;
  • Când ceri o parolă, indicăm şi acest lucru, printre altele;
  • Poţi afla care este suma în sistemul cvBonus;
  • Cu ajutorul colegilor noştri din magazine;