Beneficiile produselor Calivita

Beneficii 1

DE CE sa cumparam aceste produse? Un motiv foarte bun de a alege produsele CaliVita:

Raportul Calitate-Cantitate-Pret excelent

Pretul platit de consumator pe un flacon de preparat natural CaliVita este de cateva ori mai mic decat in cazul produselor similare din farmacii (acolo unde exista preparate similare), luand in calcul in acest sens costul per flacon, cantitatea de produs continuta si concentratiile acestuia.

Un exemplu

Beneficii 2Produsul „QProtect” de la CaliVita – preparat naturist pe baza de extract de Ginkgo Biloba (si aditional Beta Caroten, Vitamina C, Vitamina E, Seleniu). Tot flaconul costa 28 RON (90 de tablete avand fiecare o cantitate de 50 mg), ceea ce inseamna ca o tableta de 50 mg costa aproximativ 0,3 RON.

Luand acum ca termen de comparatie unul dintre produsele similare din farmacii, observam ca, de regula, acesta contine 30 de tablete a cate 30 mg de Ginkgo Biloba la pretul de aproximativ 26 RON. Pretul per tableta la un astfel de produs ajunge asadar in jur de 0,8 RON, aproape triplu fata de cel de la CaliVita, in conditiile in care cantitatea de substanta activa (in acest caz extractul de Ginkgo) este la jumatate.

Alt exemplu.
O folie de 10 capsule de vitamina C, de 1000 mg, se gaseste in farmacii la 10-12 lei.
La Calivita vitamina C la 1000 mg la 100 capsule se poate lua la un pret membru la 60 lei.
Deci, pretul este aproape la jumatate.

Toate produsele CaliVita prezinta urmatoarele caracteristici deosebite – au urmatoarele AVANTAJE:

 • Beneficii 3Nu sunt medicamente.
 • Nu au efecte secundare.
 • Sunt obtinute din surse 100% naturale.
 • Au puritate 100%, pentru obtinerea lor fiind utilizate culturi ecologice situate in medii nepoluate, strict monitorizate, controlate si protejate.
 • Nu contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici.
 • Se obtin prin procedee ultra moderne de extragere si combinare.
 • Nu creeaza dependenta.
 • Tabletele cu continut de vitamine si minerale au structura lamelara (tip sfera in sfera), astfel incat dupa ce au fost inghitite se dizolva retard, pe o durata de timp suficient de mare cat sa asigure asimilarea corespunzatoare de catre organism.
 • Toate preparatele cu minerale au structura chelatizata, in sensul ca mineralele din compozitie sunt legate intre ele prin lanturi lungi de aminoacizi, fapt ce face ca absorbtia intestinala sa fie optima.

Toate produsele CaliVita sunt intrate legal in tara si au avizul:

 • Organelor abilitate din Romania (inclusiv al Ministerului Sanatatii).
 • Produsele pentru sportivi au avizul Institutului National de cercetare pentru sportivi, laboratorul de control dopping.
 • Toate produsele detin avizul Food and Drug Administration din S.U.A. (sau F.D.A.) – cotat a fi cel mai dur for mondial pentru avizarea produselor destinate alimentatiei si sanatatii, un aviz favorabil eliberandu-se in urma unor studii prealabile derulate pe parcursul unei perioade de aproximativ 10 ani. Vedeti aici certificatele primite de produsele Calivita.

Cui se adreseaza produsele:

 • Beneficii 4noului nascut (inainte, in timpul si dupa sarcina), adultului si de-o potriva celui mai inaintat in varsta.
 • persoanelor care desfasoara o intensa activitate fizica sau vor sa faca sport (cu atat mai mult sportivilor de performanta).
 • persoanelor cu o bogata activitate intelectuala,necesitand inteligenta, concentrare, memorizare.
 • omului modern – expus la stress, tutun, alcool, cafea, aer poluat, radiatii, apa si alimente de o calitate indoielnica, etc…
 • nu in ultimul rand persoanelor care doresc sa-si trateze pe cale naturala diferite afectiuni, abordand astfel alternative de vindecare blande, armonioase si stabile.

CaliVita International produce si comercializeaza o gama completa de preparate naturale de o calitate incontestabila, majoritatea unice in lume, in compozitia carora intra substante minerale, oligo-elemente, antioxidanti, amino-acizi, vitamine, enzime, flora intestinala, extracte din fructe, plante medicinale, peste si alge.

Toate aceste elemente, combinate si dozate optim, sunt transformate – prin prelucrare la rece si in vid – in capsule, tablete si sucuri concentrate. Consumate corespunzator, ele actioneaza benefic in organism pe mai multe directii simultan, administrarea consecventa a lor avand ca finalitate reglarea proceselor biochimice la toate nivelele.

MARTURII CONSUMATORI

VIATA MEA ERA UN COSMAR INAINTE SA DESCOPAR

Beneficii 5Diagnosticul primit a fost: giardioza, ulcer duodenal si ficat marit. Sufeream de greturi, voma, slabiciune, vertij si dureri de cap. Nu mai suportam aceasta situatie, asa ca am folosit ParaProteX, pe care l-am luat timp de trei luni. Dupa aceasta cura, m-am simtit din nou vie. Va recomand cu caldura acest produs, daca vreti sa va bucurati de o viata fericita.

Vinte Lenuta, Romania

LA VARSTA MEA NU MAI SPERAM LA NICI UN AJUTOR

Beneficii 6Am in spate sase decenii de viata. De-a lungul anilor, “bateriile” mele deveneau din ce in ce mai slabe. Am inceput sa consum Noni, iar efectele sale s-au facut simtite deja dupa numai o luna. Imunitatea mea era excelenta, asa ca nu am contractat nici un fel de virusuri, raceli sau infectii. Dormeam mai bine, nu mai aveam dureri ale articulatiilor, iar “bateriile” mele sunt pline din nou! Noni mi-a depasit toate asteptarile.

Nada Aleksic, Serbia

AM SCAPAT DE 3 PROBLEME DE SANATATE DOAR CU UN MEDICAMENT CALIVITA

Beneficii 7Ani de-a randul am folosit diferite medicamente prescrise de medici pentru a-mi trata problemele de sanatate: probleme gastrointestinale, infectii virale si micorbiene. Din pacate, nimic nu a dat rezultate. In cele din urma, am aflat de ParaProteX pe care l-am folosit timp de trei luni si problemele de sanatate au disparut. In cazul meu, ParaProteX a actionat ca un detoxifiant putenic.

Liliana Pascu, Romania

CAND TOTI COPII S-AU IMBOLNAVIT, FIICA NOASTRA A RAMAS SANATOASA

Beneficii 8Ne-am convins de efectele benefice ale lui Organic Noni chiar de curand. Cand toti copii de la gradinita s-au imbolnavit, fiica noastra a ramas sanatoasa. Acum, eu ma simt mai in forma si mai echilibrata, iar sotul meu se resimte mai putin la sfarsitul unei zile foarte stresante.

Szilvia Biro Matisz, Germania

FAMILIA MEA E INDRAGOSTITA DE NONI

Beneficii 9Noni este produsul pentru stimularea sistemului imunitar preferat de intreaga noastra familie, (fara limita de varsta). Toti membrii familiei , cu varste cuprinse intre 4 si 64 de ani, savureaza fiecare inghititura din acest produs lichid cu un gust atat de placut. Am inceput sa consum aceasta formula delicioasa, imbogatita cu raze de soare, inca din luna august pentru a ne ajuta sa ne intarim organismul si sa ne pregateasca sistemul imunitar pentru anotimpul sarac in razele solare. Nu ne mai putem satura de Noni.

Eva Pekk, Ungaria

    ACOLO UNDE ANTIBIOTICILE NU AU AVUT EFECT…

Beneficii 10In toamna anului 1998, George-Daniel, fiul nostru diagnosticat cu Sindrom Down si Autism, a inceput sa faca febra, din ce in ce mai mare. Timp de trei luni a  tot fost internat in spitalul de copii, de fiecare data la alt medic,  fiecare avand propria ipoteza privind cauza febrei  ii administra antibiotice puternice.

Dupa trei luni de febra, am decis sa renuntam la internarile in spital cautand solutii oferite de medicina alternativa. Am descoperit, astfel, remediile homeopatice si suplimentele nutritive de la CaliVita.

Fiul nostru, care are acum aproape 18 ani, nu a mai primit niciodata antibiotice, desi s-a confruntat cu febra mare de mai multe ori, in fiecare an. De fiecare data, terapia sa a constat in remedii homeopatice, suc de Noni si vitamina C, zilnic, in doze de intretinere/prevenire, sau in doze crescute, in perioadele de boala, dar si Omega 3, Zen Thonic, Oxymax, precum si alte suplimente nutritive de la CaliVita.

Radu Antonovici