Despre biorezonanţa magnetică,
ca terapie alternativă de evaluare şi tratare

Ce este mai precis biorezonanţa magnetică şi cărui fapt se datorează că a devenit atât de populară în ultimii ani?

În primul rând, e bine să ştiţi că este o terapie alternativă, bazată pe descoperiri ale fizicii cuantice, care a devenit căutată deoarece abordează organismul în totalitatea lui şi ideea luării în calcul a tuturor problemelor de sănătate, printr-o evaluare rapidă (fara radiaţii şi fără efecte secundare) şi posibilitatea de tratare neinvazivă.

Un alt atuu este că ar putea descoperi afecţiuni şi boli în stare incipiente prin indicarea unor parametri precum  deficitul unor nutrienţi, starea de hidratare, nivelul ph-ului, nivelul colesterolului şi al trigliceridelor, prezenţa unor agenţi patogeni – virusuri, bacterii, fungi, paraziţi, predispoziţii la alergii şi intoleranţe, prezenţa unor semne de afectare psihoemoţională ş.a.m.d.

Tot la argumente intră şi faptul că poate fi făcută de orice persoane: adulţi, femei însărcinate, copii şi de vârstnici. Printre persoanele care nu pot face biorezonanţă magnetică sunt bolnavii care au simulator cardiac, cei cu deficienţe grave şi persoanele intoxicate.

Tot atât de bine este să ştiţi însă că trebuie să fiţi atenţi la ce cabinete mergeţi şi la ce dispozitive apelaţi şi mai ales unde mergeţi după evaluare.

Baze, mod de acţiune şi recomandări

Teoria care stă la baza biorezonanţei este, practic, cea a teoriei energiei: orice formă de materie emite energie, iar atunci când celulele sunt afectate, ele emit un tip de energie diferit, ceea ce duce la identificarea problemei de sănătate şi restabilirea echilibrului electromagnetic.

Testarea se face prin pătrunderea în organism a undelor magnetice de joasă frecvenţă, înregistrate şi analizate de un computer la ieşirea din corp.

Atunci, ce face biorezonanţa magnetică, mai precis, este să evalueze starea de sănătate, să ajute organismul să se elibereze de blocaje energetice şi să restabilească circulaţia optimă energo-informaţională la nivel de organe şi sisteme de organe.

Dacă e să ne uităm în istorie, în medicina chineză, se ştia de peste 3000 de ani că energia influenţează activitatea organelor. Ulterior, s-au făcut nenumărate cercetări şi studii care au arătat că dezvoltarea fiinţelor vii este legată de existenţa unor  “unde nemateriale”.

Ca scurt istoric, despre începuturile şi evoluţia biorezonanţei ca terapie sunt mai multe teorii.

Bazele au fost puse la începutul anilor 1970 de medicul german Franz Morell şi ginerele său, Erich Rasche, inginer electromecanic. Dr. Voll Morell a numit forma de terapie dezvoltata de el terapia MORA (din Morell si Rasche). 

În 1973, dr. Fritz-Albert Pop, laureat al premiului Nobel, a demonstrat că fiecare celulă a corpului procesează frecvenţe rezonante şi reemite unde electromagnetice ce traversează spaţiul cu viteza luminii, iar comunicarea dintre celule se face pe mai multe frecvenţe. 

Iar în anul 1987, a primit denumirea de terapie cu biorezonanţă de la cercetătorul englez Smith. 

Fie că vorbim de clinici care au aparatură de biorezonanţă magnetică, fie de aparate care pot fi utilizate acasă, principiul de funcţionare al acestora e acela că înregistrează vibraţia electromagnetică emisă de celulele organismului, comparând-o cu o scală standard şi testează sănătatea în funcţie de diferiţi parametri, precum arătam mai sus.

Printre beneficii, sunt evidenţiate eficienţa în cazul unor dureri, în migrene, a alergiilor, perturbărilor de somn, dereglărilor menstruale, unor afecţiuni cauzate de slăbirea sistemului imunitar, unor boli gastrointestinale şi hepatice, pentru stimularea metabolismului, detoxifiere, eliminarea stărilor nervoase şi a stresului, pentru îmbunătăţirea circulaţiei şi  menţinerea tinereţii.

Biorezonanţa magnetică cu BioHarmonex

biorezonanta-magnetica-bioharmonexCalivita recomandă BioHarmonex (generatia a IV-a) care este un dispozitiv de terapie prin biorezonanţă, emiţător de frecvente biologice, care ajută la o mai bună comunicare între celule, pentru a iniția și a controla diferitele procese fiziologice.
Acesta este conceput specific pentru uzul la domiciliu. Potrivit principiilor biorezonanţei, fiecare celulă vie din organismul uman generează un câmp electromagnetic.
BioHarmonex generează un câmp electromagnetic extern, care poate sprijini procesele naturale ale organismului „adresându-se” câmpurilor electromagnetice naturale generate de anumite ţesuturi ale organismului.
Cu peste 30 de programe ale sale, induce frecvenţele de care organismul are nevoie pentru refacerea sănătăţii  celulelor şi sprijinire proceselor naturale „adresându-se” câmpurilor electromagnetice naturale generate de anumite ţesuturi ale organismului.
Aparatul poate fi folosit atât în scop profilactic, cât şi în scop terapeutic, ca terapie complementară în boli acute, deoarece printre beneficiile acestuia se numără stimularea sistemul imunitar, reducerea reactivitatăţii exagerate a sistemului nervos, prevenirea şi tratamentul bolilor bolilor cronice, înlăturarea efectelor secundare ale medicamentelor, refacerea organismului mult mai repede decat în condiţii obişnuite.
Vedeţi, însă, pe larg, modul în care acţionează, afecţiunile pentru care este recomandat şi beneficiile acestui aparat de biorezonanţă magnetică în linkul următor Terapia cu BioHarmonex Calivita.

Cum m-am vindecat de insomnie cu aparatul portabil de biorezonanta magnetica

Eu nu sunt o persoana prea credula si am doza mea de scepticism cand este vorba despre terapii noi. Dar preocuparea mea pentru metode naturiste, m-a indemnat sa am curajul sa incerc diverse proceduri si tehnici de vindecare neconventionale. Nu pot sa vorbesc despre toate, doar despre ceea ce am experimentat pe propria piele si a functionat.

Eram intr-o zi in vizita la sora mea si ea a avut un musafir mai neobisnuit. O tipa care nu parea medic sau cine stie ce specialist, a scos un aparat micut rotund si a inceput sa o intrebe despre probleme de sanatate recente. La un moment dat a spus:

-Acum am sa tratez ce este mai urgent, durea ta de coloana.

Va inchipuiti ca stateam prostita pe margine si radeam in sinea mea. Cum putea aparatul ala mic si rotund cat o palma doar, fara nici un fel de cabluri sau ceva sa-l conecteze cu organismul, sa aiba vreo influienta? A mai venit si in zilele urmatoare iar sora mea imi spunea ca se simte mai bine.

Am intrebat ce mai poate vindeca si m-am hotarat sa incerc si eu, dar mai mult din dorinta de a descoperi sarlatania. Inca credeam ca este autosugestie.

Acum experienta mea

Sufeream pe atunci de insomnii, ma prindea 4-5 dimineata chinuindu-ma sa adorm si zilele imi erau mizerabile din cauza asta. I-am spus tipei cu aparatul ca asta e problema mea. A setat acolo un buton si mi-a spus ca este pentru Eliminarea stresului si tonic al sistemului nervos. Suna destul de corect, acum aveam nevoie sa vad rezultate. Dupa prima si a doua sedinta nu am simtit mare lucru, ma gandeam sa renunt. Dar platisem 5 sedinte si am zis sa nu pierd banii. Imi recomandase si niste pastile, Stress Management B Complex, dar, sincer, nu m-am grabit sa le cumpar pentru ca voiam mai intai sa vad daca aparatul dadea vreun rezultat.

In seara celei de-a treia sedinte ma simteam relaxata si calma si am adormit inainte de 12. Ceva ce nu mi se mai intamplase de multe saptamani. Luasem o perioada si un somnifer prescris de medicul de familie, dar nu m-a ajutat prea mult si mi-a dat si dependenta. In plus somnul cu pastile era mereu agitat si ma trezeam tot obosita si cu dureri de cap. In noaptea aia a fost diferit. Dimineata eram fresh.

Am considerat doar ca e o coincidenta si am continuat sedintele cu biorezonanta magnetica. Nu am regretat: calitatea somnului mi s-a imbunatatit simtitor, eram si peste zi calma, nu mai faceam crizele alea de furie pentru orice neajuns marunt, cei din familia mea mi-au spus ca vad ceva schimbat la mine.

Despre biorezonanţa magnetică, ca terapie alternativă de evaluare şi tratareAm prins curaj si am continuat pana la 10 sedinte si am cerut inca 10 pentru problemea mea cronica cu genunchiul. Cazusem de pe scara unui autobuz cand eram studenta si la fiecare anotimp rece aveam dureri crunte si junghiuri care ma faceau sa ma blochez pe strada. Trecusera peste 5 ani de atunci si cremele, tratamentele prescrise nu ma vindecasera. Micutul aparat m-a ajutat si in aceasta afectiune, fara durere, fara efecte adverse, fara tratamente continue si costisitoare si de atunci nu am mai simtit niciodata iarna junghiurile familiare.

Acum mi-am cumparat propriul aparat de rezonanta electromagnetica pentru ca am aflat ca este de ajutor pentru o multime de alte probleme de sanatate:

  • intareste imunitatea
  • trateaza durerile de orice fel, ajuta in recuperarea dupa traumatisme
  • ajuta la mentinerea tineretii refacand pielea, muschii
  • tonic al sistemului nervos, elimina stresul, insomnia ca in cazul meu
  • detoxifica organismul, ajuta in curele de slabire
  • are efecte benefice pentru vedere, circulatie, sistem respirator
  • recomandat in prevenirea si tratamentul infectiilor, problemelor digestive, ale rinichilor, prostatei, sistemului limfatic

Mai multe detalii despre acest aparat in articolul Despre Biorezonanta

Veţi regăsi aici mai multe informaţii despre principiul care stă la baza funcţionării dispozitivului BioHarmonex, programele terapeutice, principalele beneficii, posibilitatea de a comanda aparatul la preţ redus (cel mai mic preţ de pe piaţă).
Aparat-de-Biorezonanta-BioHarmonex-Calivita