Cum m-am vindecat de insomnie cu aparatul portabil de biorezonanta magnetica

Eu nu sunt o persoana prea credula si am doza mea de scepticism cand este vorba despre terapii noi. Dar preocuparea mea pentru metode naturiste, m-a indemnat sa am curajul sa incerc diverse proceduri si tehnici de vindecare neconventionale. Nu pot sa vorbesc despre toate, doar despre ceea ce am experimentat pe propria piele si a functionat.

Eram intr-o zi in vizita la sora mea si ea a avut un musafir mai neobisnuit. O tipa care nu parea medic sau cine stie ce specialist, a scos un aparat micut rotund si a inceput sa o intrebe despre probleme de sanatate recente. La un moment dat a spus:

-Acum am sa tratez ce este mai urgent, durea ta de coloana.

Va inchipuiti ca stateam prostita pe margine si radeam in sinea mea. Cum putea aparatul ala mic si rotund cat o palma doar, fara nici un fel de cabluri sau ceva sa-l conecteze cu organismul, sa aiba vreo influienta? A mai venit si in zilele urmatoare iar sora mea imi spunea ca se simte mai bine.

Am intrebat ce mai poate vindeca si m-am hotarat sa incerc si eu, dar mai mult din dorinta de a descoperi sarlatania. Inca credeam ca este autosugestie.

Acum experienta mea

Sufeream pe atunci de insomnii, ma prindea 4-5 dimineata chinuindu-ma sa adorm si zilele imi erau mizerabile din cauza asta. I-am spus tipei cu aparatul ca asta e problema mea. A setat acolo un buton si mi-a spus ca este pentru Eliminarea stresului si tonic al sistemului nervos. Suna destul de corect, acum aveam nevoie sa vad rezultate. Dupa prima si a doua sedinta nu am simtit mare lucru, ma gandeam sa renunt. Dar platisem 5 sedinte si am zis sa nu pierd banii. Imi recomandase si niste pastile, Stress Management B Complex, dar, sincer, nu m-am grabit sa le cumpar pentru ca voiam mai intai sa vad daca aparatul dadea vreun rezultat.

In seara celei de-a treia sedinte ma simteam relaxata si calma si am adormit inainte de 12. Ceva ce nu mi se mai intamplase de multe saptamani. Luasem o perioada si un somnifer prescris de medicul de familie, dar nu m-a ajutat prea mult si mi-a dat si dependenta. In plus somnul cu pastile era mereu agitat si ma trezeam tot obosita si cu dureri de cap. In noaptea aia a fost diferit. Dimineata eram fresh.

Am considerat doar ca e o coincidenta si am continuat sedintele cu biorezonanta magnetica. Nu am regretat: calitatea somnului mi s-a imbunatatit simtitor, eram si peste zi calma, nu mai faceam crizele alea de furie pentru orice neajuns marunt, cei din familia mea mi-au spus ca vad ceva schimbat la mine.

M-am vindecat de insomnie cu aparatul de Biorezonanta magneticaAm prins curaj si am continuat pana la 10 sedinte si am cerut inca 10 pentru problemea mea cronica cu genunchiul. Cazusem de pe scara unui autobuz cand eram studenta si la fiecare anotimp rece aveam dureri crunte si junghiuri care ma faceau sa ma blochez pe strada. Trecusera peste 5 ani de atunci si cremele, tratamentele prescrise nu ma vindecasera. Micutul aparat m-a ajutat si in aceasta afectiune, fara durere, fara efecte adverse, fara tratamente continue si costisitoare si de atunci nu am mai simtit niciodata iarna junghiurile familiare.

Acum mi-am cumparat propriul aparat de rezonanta electromagnetica pentru ca am aflat ca este de ajutor pentru o multime de alte probleme de sanatate:

  • intareste imunitatea
  • trateaza durerile de orice fel, ajuta in recuperarea dupa traumatisme
  • ajuta la mentinerea tineretii refacand pielea, muschii
  • tonic al sistemului nervos, elimina stresul, insomnia ca in cazul meu
  • detoxifica organismul, ajuta in curele de slabire
  • are efecte benefice pentru vedere, circulatie, sistem respirator
  • recomandat in prevenirea si tratamentul infectiilor, problemelor digestive, ale rinichilor, prostatei, sistemului limfatic

Mai multe detalii despre acest aparat in articolul Despre Biorezonanta

 

Aparat-de-Biorezonanta-BioHarmonex-Calivita