Am fost zilele trecute la medicul de familie pentru un consult de rutina. Cum nu am sunat sa ma programez inainte, a trebuit sa astept destul de mult pana a putut sa ma primeasca. Asa ca pe langa mine au trecut poate zeci de persoane, mai tinere sau mai invarsta, fiecare cu problemele si cu povestile lor triste. Am intalnit si o cunostinta mai veche si am aflat ca i-a revenit cancerul. De-abia considerase ca a scapat de o tumora cu doi ani in urma. O femeie purta pe brate un copil in stare grava… era greu sa si vad asa ceva…

Tot stand pe hol, am zarit pe un perete un anunt:

„Folositi Apa Alcalina pentru dezintoxicare, prevenirea imbolnavirilor, inflamatiilor si a imbatranirii”

Anuntul m-a atras pe loc pentru ca eu sunt o adepta inraita a tratamentelor naturiste si a procedurilor nemedicamentoase in general. Pentru ca acolo erau doar informatii sumare, am cerut mai multe detalii medicului de familie cand am intrat. Mi-a spus ca el recomanda frecvent Apa Alcalina pacientilor lui si ca chiar a vazut efecte pozitive in diverse boli la cei care o consuma, iar unii se imbolnavesc acum mai rar. Mi-a dat un link si acasa am cautat mai multe date. Iata ce lucruri importante am aflat:

Apa Alcalina este accesibila pentru oricine!

Cum am descoprit eu Apa Alcalina si beneficiile ei 1Spre surpriza mea Apa Alcalina nu provine dintr-un izvor de apa minerala sau din alt loc indepartat de unde trebuie adusa cu costuri mari, ci poate fi la indemana oricui.

Asta deoarece poate fi produsa chiar acasa cu niste simple filtre sau aparate care pot fi atasate la robinet sau la o sursa de apa (dispozitive medicale dezvoltate in Japonia in urma cu 40 de ani). Ele purifica apa, o ionizeaza si alcalinizeaza. Termenii acestia mi s-au parut mai ciudati asa ca am citit mai mult. Si iata ce am aflat, asa, mai in cuvintele mele:

 

Multe probleme din organism sunt reversibile cu Apa Alcalina

Cauza imbatranirii si a inflamatiilor degenerative din diverse boli este Oxidarea. Iar faptul ca aerul din jur, mancarea, bautura pe care le consumam sunt acide, acestea se transforma in organismul nostru in reziduri acide care se depun ca pietre in rinichi, in colon, bila, articulatii, colesterol pe vase si alte complicatii.

Aceste procese pot fi inversate, reechilibrate cu ceva care, logic, este anti-oxidant si nu este acid (deci alcalin). Si se pare ca apa obtinuta de aparatele de alcalinizare poate sa faca asta. Am citit pe diverse forumuri marturii ale unor oameni care s-au vindecat de dureri articulare, guta, artrita, boli digestive, cangrene diabetice, dermatite dar au vazut ameliorari si in cancere sau alte boli grave ori rezistente la tratament.

Studii stiintifice si cercetatori renumiti sunt la baza descoperirii utilitatii ei

Ceea ce m-a surprins si mai placut a fost sa descopar ca Apa Alcalina nu este o idee aparuta peste noapte, la initiativa unor persoane obscure si fara pregatire medicala. Mai multi cercetatori, printre care si medicul Otto Warburg, care a primit in anii ’30 doua Premii Nobel pentru investigatii efectuate in domeniul respiratiei celulare, au confirmat ca celulele canceroase si alte boli se dezvolta in lipsa oxigenarii tesuturilor si in conditii de aciditate.

Peste 30 de ani de studii clinice au fost derulate de inventatorii dispozitivelor de alcalinizare pentru a demonstra utilitatea Apei Alcaline in organism si au obtinut licenta si certificare pentru fabricarea si comercializarea lor. Mai mult, foarte multi medici actuali, chiar doctori si cercetatori vestiti, cu multa experienta, confirma calitatile Apei Alcaline si modul in care ea a fost benefica pacientilor tratati de ei.

Deci, o pot folosi fara probleme, nu este o inselatorie bazata pe autosugestie ci pe studii si experiente clare.

Extraordinar, atat de multe intrebuintari si beneficii obtinute doar prin intoarcerea unui buton! Impresionant nu? Puteti citi mai multe detalii despre aceasta apa minune pe https://sursesanatate.ro/produse-naturiste-calivita/aquarion-filtru-apa/

Pe mine m-au convins, vreau neaparat un astfel de dispozitiv in casa mea. L-am pus rapid pe lista mea de investitii pentru amenajarea apartamentului in care o sa ma mut curand. Imi place sa investesc in sanatatea mea!